FoodPro Preloader

Video igre: 10 prednosti, ki jih niste vedeli


Kaj menite, ko slišite besedo »video igre«? Verjetno si predstavljate nezdrave moške s prekomerno telesno težo, ki jih zanima življenje v imaginarnem svetu, v katerem sledijo in streljajo svoje nasprotnike? Verjemite, pravzaprav so video igre nekaj več. Ponudili vam bomo 10 prednosti video iger, ki jih verjetno ne boste niti uganili. Video

Kaj menite, ko slišite besedo »video igre«? Verjetno si predstavljate nezdrave moške s prekomerno telesno težo, ki jih zanima življenje v imaginarnem svetu, v katerem sledijo in streljajo svoje nasprotnike? Verjemite, pravzaprav so video igre nekaj več. Ponudili vam bomo 10 prednosti video iger, ki jih verjetno ne boste niti uganili.

Video igre lahko učijo timskega dela

Obstaja veliko različic video iger, ustvarjenih za igro, ki vključujejo ekipo ljudi, ki sodelujejo pri doseganju skupnega cilja. Hkrati so lahko v dnevni sobi in v drugi državi.

Video igre lahko izboljšajo vid

Ali ti je mama kdaj rekla, da ne smeš predolgo gledati računalniškega zaslona? Seveda je imela prav, da bi se morale počivati ​​oči. Vendar pa je bila izvedena študija, ki je privedla do dokazov, da podrobne video igre, vključno z usmerjanjem in streljanjem na predmete, izboljšujejo vid.

Kirurg lahko bolje deluje, če redno igra video igre

Ste že kdaj gledali ameriško komedijo Scrubs ("Clinic")? Glavni lik in njegov najboljši prijatelj, kirurg, pogosto sodelujeta v navidezno najstniških dejavnostih, med katerimi je tudi videoigra. Ta zdravnik je bil verjetno bolj izkušen v laparoskopski kirurgiji zaradi boljše koordinacije roke oči, povezane s temi elektronskimi igrami.

Bolje je porabiti denar za novo posteljo ali 7-dnevno križarjenje: Math bo povedal

Natalya Lvova: Kremeljska čarovnica, ki je delala za Stalina

10 znanih osebnosti, ki ne prihranijo časa in denarja za pomoč drugim ljudem

Video igre vas bodo naučile večopravilnost

V igri Sims lahko na primer nadzorujete več različnih znakov hkrati. Morate ugotoviti, kako uskladiti svoja dejanja, da bi dosegli najboljše rezultate. Ta sposobnost vam lahko pomaga pri reševanju težav, kot so vožnja avtomobila in premagovanje motenj v njem, ter opazovanje avtomobilov okoli vas.

Video igre so lahko v pomoč pri obvladovanju stresa ali depresije.

Video igre vam omogočajo, da se izgubite v svetu, kjer lahko nadzorujete brez resničnih težav in posledic. Eden od člankov v New York Timesu je bila ženska, ki se je s pomočjo igre Bejeweled borila z depresijo. Seveda za to niso primerne vse video igre, nekatere pa vam lahko celo dajo občutke, kot je zen, kjer lahko igrate brez pravega napora ali dolgočasja.

Video igre lahko pomagajo tistim, ki doživljajo hude bolečine.

Študije so pokazale, da so bolniki, ki jim je bilo dovoljeno igrati video igre, manj zahtevali zdravila proti bolečinam. Zamisel je, da so bili bolniki tako vpijeni v igro, da je njihova bolečina zdela daleč. Posledično je v tej situaciji manjša verjetnost odvisnosti od močnih analgetikov.

Dekleta fotografinja poskrbi za originalne fotografske seje za pse (foto)

Kaj je to - leteti za 23 tisoč dolarjev na vozovnico. Vse užitke storitve

Chloe Kardashian je na tri mesta na Instagramu nakazala, da se bo ločila s Tristanom

Vse video igre niso brutalne in (ali) povzročajo nagnjenost k agresiji

Morda boste presenečeni, vendar obstaja veliko iger, ki ne vključujejo nadzora, lov za sovražnika in "strelci." Na primer, v prej omenjeni igri Sims je še kaj drugega kot nasilje. Celotna ideja je živeti. Lahko dobite službo, zgradite hišo, imate veliko otrok in dvignete celo družino psov, če želite. Lahko spoznaš svojo resnično ljubezen, pojdi na kolidž in diplomiraš z odliko. No, da, zveni malo žalostno, ker se vse dogaja v video igri, vendar pa lahko dobite le pozitivna čustva.

Ne vse video igre zahtevajo, da sedite mirno in gledate zaslon več ur.

Veliko video iger ima fizične vidike. Obstajajo tudi tisti, ki so posebej zasnovani za izboljšanje telesne pripravljenosti.

Za otroke je bilo ustvarjenih veliko video iger.

Danes je povsem realno videti, da se tri leta star otrok igra na maminih iPadih. Glede na to, da se majhni otroci radi naučijo igrati z elektronskimi napravami, so bile ustvarjene različne izobraževalne video igre za obogatitev mladih misli. Lahko se celo domneva, da so video igre prihodnja interaktivna zamenjava učbenikov, vendar zveni noro.

Obstajajo video igre za mačke.

To se seveda zdi neverjetno, toda v resnici so takšne igre. Namenjeni so za tablete Android in iPad ter temeljijo na ljubezni do hišnih ljubljenčkov za igre z objekti, ki se premikajo. Takšne igre lahko dodajo raznolikost vsakdanjemu življenju mačk in jim omogočijo, da razvijejo svoje telesne in intelektualne sposobnosti.

Odprta klobučasta beretka: shema in opis.  Polkrožna oprt kolesaRočno izdelane lutke: podrobna delavnica za igleFreddy Kruger rokavice - kako to storiti samiCvetna kompozicija, ustvarjena ročno: osnovna pravila sestave in koristni nasvetiKako se oblikujejo gosto kvačkani vzorci: diagrami in opisKako plesti openwork tippet z iglami?  Tehnologija trikotnega rtaPoslikane sanje ali kako narediti kolaž željaKostum za moškega z lastnimi rokami