FoodPro Preloader

Ženski kostum za dekleta z lastnimi rokami: vzorci, materiali, navodila


Karnevalski kostum Firebird je mogoče izdelati samostojno, z začetnimi veščinami ročnega dela. Če želite to narediti, sledite preprostim smernicam in zaupajte svoji domišljiji. Skica in barvna obleka Brez predhodnega osnutka ni dela. Ustvarjanje kostumov Firebird za dekle z lastnimi rokami, lahko uporabite ilustracije pravljic knjig in ljudske umetnosti. Z domi

Karnevalski kostum Firebird je mogoče izdelati samostojno, z začetnimi veščinami ročnega dela. Če želite to narediti, sledite preprostim smernicam in zaupajte svoji domišljiji.

Skica in barvna obleka

Brez predhodnega osnutka ni dela. Ustvarjanje kostumov Firebird za dekle z lastnimi rokami, lahko uporabite ilustracije pravljic knjig in ljudske umetnosti. Z domišljijo umetnikov lahko ustvarite več možnosti za obleko. Ena od njih ima naslednjo obliko:

Kot podlago lahko uporabite katerokoli obleko, ki ji dodajate dodatne podrobnosti in okraske.

Barvna shema kostuma je ohranjena v tradicionalnih "ognjevitih" barvah - rdeča in rumena v različnih odtenkih, vmešana s črno-belimi detajli. Ne redko pa je tu tudi "pav" barva - modra, smaragdna, vijolična, zlata z biserno bleščicami in modulacijami.

Izbira materiala, njegova tekstura in gostota so odvisni od specifičnih podrobnosti kostuma. Na primer, tkanina za krila mora biti lahka in tekoča - saten, krep, saten ali svila. Za fine podrobnosti, lahko uporabite žamet, in za dodatne dekor - okrasnih, vezenine, sequins in pletenice.

Izdelava ogrinjala v obliki kril

Prostoren ogrinjalo, ki posnema krila, naredi otroški kostum požarnega ptiča posebej prepoznavno. Vrstni red šivanja je sestavljen iz naslednjih korakov:

1. Iz lahke obojestranske tkanine (svila, saten, saten) je izrezan plašč s trdnim kosom v skladu s spodaj prikazanim vzorcem. Najbolj zahtevna podrobnost, upodobljen rob, izrezan na vzorcu. Dolžina hrbtnega dela kril ne sme presegati 2/3 višine otroka.

2. Sprednji robovi dežnega plašča so upognjeni za 5 mm, nato pa so zarobljeni ali lepljeni s pajčevino. Ugotovljen rob je cikcakiran z "cik-cak" ali, če to dopušča vrsta tkanine, je zapolnjen s plamenom tekme.

3. Širok trak se zašije na ovratnik, kar predstavlja poseben ovratnik. Za zaponko lahko uporabite gumb z zanko, kavljem, kravato ali brošo. Na spodnjih robovih, na samem ovinku, je pritrjen kos traku ali šibek elastični trak, tako da jih lahko povežete z zapestji in zavihate robove kot ptičja krila.

4. Dvoslojni nanosi v obliki perja so sešiti ali prilepiti na pajčevino na notranji strani dežnega plašča. Kombinacija barv je prepuščena diskreciji mojstra - belo-modri, rdeče-črni, rumeno-modri in drugi.

Poleg tega je dežni plašč lahko okrašen z bleščicami, kroglicami, okrasnimi ali drugimi svetlobnimi dekoracijami. Neposredno pred odhodom je treba zdraviti z antistatiko.

Prsni ogrinjalo

Ženski kostum za deklico je prišit z lastnimi rokami na podlagi obleke s kratkimi rokavi ali sundressa. Zgornji del je okrašen tako:

1. Kratki (do pasu) telovnik s trikotnim izrezom je izrezan iz debele rumene tkanine. Robov ni mogoče obdelati, ker bodo pozneje zaprti.

2. Imitacija luskastega perja je pritrjena na telovnik z uporabo mreže ali pištole za lepljenje. To lahko storite na dva načina:

  • Diamanti s stranico na 1 cm debele tkanine ali folije se prekrivajo. V tem primeru je treba podrobnosti obleke prilepiti od spodaj, vsaka majhna podrobnost zahteva obdelavo.
  • Telovnik je zlepljen z bleščicami, ki jih postavimo čim bližje drug drugemu. Rumeni ali rdeči kamenčki se vstavijo v vrzeli med njimi. Ta metoda zahteva potrpljenje in trdo delo.

Posebej privlačen je New Year Firebird kostum za dekle s polno krilo. Če v garderobi ni takšne obleke, potem lahko iz tila v nekaj minutah šivate spodnje krilo, ki daje potrebno količino.

Pokrivala

Zgornji del ne sme biti masiven, da ne bi povzročil nepotrebnih povezav z udeleženci brazilskega karnevala. Obstaja več možnosti, odvisno od sloga las in kako je kostum Firebird za dekle okrašen. S svojimi rokami lahko naredite naslednje:

1. Vzame s peresom.

Prišeta je iz gostega materiala. Da bi barki dali želeno krivino, lahko v šive vstavimo tanko žico. Dolgo pero se zašije na kraj, ki se nahaja 1 cm levo od nosnega mostu. Pritrdilni okrašeni okrasni kamni.

2. Zavoj z dolgim ​​peresom ali glavnikom.

Glede na velikost glave je izrezan trak iz tkanine, lepenke ali kos širokega pletiva. Zamašek ali zapiranje tipk z zanko mora biti na zadnji strani glave. Pero je lahko enojno, trojno, v obliki stopničaste krone in se ne sme namestiti le navpično, temveč tudi ob obroču.

Pri izdelavi pokrivala Firebird je treba omeniti nekaj odtenkov:

  • Za barvanje naravnega perja se priporoča uporaba varnih formulacij. Bright kana daje navadne kane in barvila za hrano (2 žlici soli, vrečko barvila in 2 kapljici kisa na 1 liter vode). Predmastno raztopimo v milnici in posušimo.
  • Za pritrjevanje trdnosti se perje najprej zlepi in nato prestreže s šivom na koncu palice. Kraj pritrditve je prekrit z dekorjem.

Ličila in pričeska

Izdelava kostumov Firebird za dekle z lastnimi rokami, ne pozabite na lase in "vojno barvo". Obstaja varna otroška dekorativna kozmetika (blagovne znamke Pupa, Sephora, Markwins in Hello Kitty), ki vam omogoča uporabo polne praznične ličila. Na obrazu lahko z lepilom BF-6 lepite tudi okrasne kamenčke.

Oblika pričeske je odvisna od mnogih okoliščin - vrste pokrivala, dolžine las, časa. Najpogosteje se dekleta v oblekah Firebird pojavljajo z urejenimi in zloženimi kodri. Manj pogosto se lasje poberejo z visokimi lasmi ali repom.

Zelo vznemirljivo je ustvariti novoletne karnevalske kostime, saj omogoča spoznavanje ljubezni do ustvarjalnosti, ki je skupna vsem ljudem.

Kako narediti užitne šolske potrebščine: recepti in razkošnostiOsupljive slike, ki jih zlahka zamenjate s PhotoshopomShahl Engelna: shema in opis.  Pletenje s šalom iz škarjLjudje so se odločili, da bodo ustvarili najljubše otroške fotografije, rezultat pa je bil zelo smešen.Kako sušiti pomaranče za dekor.  Zanimive ideje o uporabi posušenih citrusovCrochet lekcije: jaknaSpregovorimo o tem, kako kvačkati krpico z raztegnjenimi zankamiKvačkane čevlje: shema in opis pletenja