FoodPro Preloader

Opis preprostega načina, kako narediti origami srca


Kako narediti prijetno presenečenje vaši sorodni duši, nežno spominjati se občutkov? Lahko naredite, na primer, majhno papirno srce in ga okrasite z ovitkom za darila. Ali pa preprosto podarite velik predmet s podpisom in namesto tega z uporabo razglednic. Morda so najbolj priljubljene zložene obrti. Pogl

Kako narediti prijetno presenečenje vaši sorodni duši, nežno spominjati se občutkov? Lahko naredite, na primer, majhno papirno srce in ga okrasite z ovitkom za darila. Ali pa preprosto podarite velik predmet s podpisom in namesto tega z uporabo razglednic. Morda so najbolj priljubljene zložene obrti. Poglejmo, kako narediti origami. Srca so lahko različna po velikosti, obliki in načinu zlaganja. Spodaj je najpreprostejša možnost. Origami “Heart” shema vam bo pomagala, da opravite delo hitro in enostavno, na podlagi vodnika po korakih.

Potrebni materiali

Opisana metoda, kako narediti origami srca, vam bo omogočila, da jo ustvarite kot ravno spominek, medtem ko bo napačna stran drugačna od spredaj. Na hrbtni strani bodo vidni zavoji in prehodi, zato je bolj primerno uporabiti srce za dekoracijo ravnih predmetov. Zato je mogoče uporabiti papir, ki ni zelo gost, pobarvan samo na eni strani. Lahko vzamete na delo in bolj gost material, na primer barvni karton. Ampak v tem primeru bo treba nekoliko poenostaviti delo v prvi fazi zlaganja. Prav tako morate delati škarje, ravnilo, preprost svinčnik. Lepilo, lepilni trak (trak) bo potrebno za zaščito že zaključenega srca. Prav tako lahko povežete dva izdelka v eno, kar bo omogočilo uporabo takšnega plovila za obešanje.

Prva faza je pripravljalna

Zdaj se boste naučili, kako narediti origami srca. Začnite s pripravljalnim delom.

 1. Na list barvnega papirja narišite kvadratni vzorec. To naredite tako, da izmerite širino in vstavite isti segment po dolžini. Narišite črto pravokotno na dolge strani in nato odrežite dodatni kos papirja s škarjami.
 2. Zložite kvadrat na polovico z rdečo stranjo obrnjeno navzgor za obris osrednje črte, nato pa jo obrnite nazaj.
 3. Premaknite obdelovanec za 90 ° okoli svoje osi. Zavijte ga na pol, da dobite dvoslojni vzorec. Pregib mora biti na zgornji vodoravni črti.

Nabava za nadaljnje delo je pripravljena.

Druga faza - zlaganje srca

Sedaj lahko nadaljujete neposredno s proizvodnjo.

 1. Na predlogi dvoslojne predloge naredite dva ovinka po shemi.
 2. Blizu sredinske črte slepega dela naredite še dva zavoja (glej sliko).
 3. Nato zložite papir v obliki "harmonike" vzdolž dobljenih črt.
 4. Zasuk zavrtite za 180 ° okoli svoje osi, stran od sebe.
 5. Potegnite izstopajočo ravnino čez rob.
 6. Poravnajte in stisnite zgornji del, tako da postane vogalna utor, značilna za srce.
 7. Zavrtite dva spodnja vogala, ki ju prekrivata, ter ju obrnite na srednjo črto. Stisnite in obrnite linije upogibanja za jasnejše obrise.
 8. Oblikujte obliko srca. To naredite tako, da skrajne zgornje vogale zavijete v manjši meri, tako da je izdelek sorazmeren.
 9. S srcem se pomaknite okrog svoje osi z obrazom navzgor.

Torej smo pogledali na najpreprostejši način, da naredimo origami srce. Obstaja pa še veliko drugih načinov modeliranja. Spregovorimo malo o ustvarjanju obrti z rezanjem in lepljenjem v ločenih prostorih.

Druge možnosti za izdelavo obrti

Seveda, vsak origami "Heart" izgleda zelo impresivno. Obstajajo še druge, dokaj preproste možnosti za izdelavo spominkov. Na primer, lahko ustvarite glasnost iz ravne plošče tako, da preprosto izdelate majhna srca za obešanje.

 1. Iz papirja izrežite nekaj sijaj v obliki srca (približno velikost kvadrata je 5 x 5 cm).
 2. Nato naredite majhne reže na njih v srednji črti navzdol (1, 5-2 cm).
 3. Upognite ohlapne dele nad režo pod papirjem. Za jasnost potegnite ravnilo nad vrhovi teh vrstic.
 4. Na zložene dodatke nanesite majhno količino lepila in nato združite obe strani. Hkrati bo sredina srca nagnjena, kar bo ustvarilo volumenski učinek.
 5. Zalepite trak za obešanje z notranje strani. Takšno srce lahko pritrdite tudi na majhno palico.

Zdaj veste, kako narediti origami srca na preprost način. Vse ročno izdelane obrti bodo prijetno presenečenje za vašo ljubljeno osebo. To bo manifestacija ljubezni, skrbi in nežnosti.