FoodPro Preloader

Svinjska noša


Novo leto zjutraj v vrtcu ne more storiti brez otroških kostumov. Enostaven za izdelavo je prašičji kostum. Vse faze dela na njem upoštevamo v našem materialu. Določite vzorec Srajca, hlače, kapa - to so trije glavni deli prihodnje obleke. Vzorec teh delov in potrebovali bomo najprej. Prašičja noša je različno dovolj bujnih oblik, potem bo bolje vzeti vzorce večje velikosti. Vzorec rok

Novo leto zjutraj v vrtcu ne more storiti brez otroških kostumov. Enostaven za izdelavo je prašičji kostum. Vse faze dela na njem upoštevamo v našem materialu.

Določite vzorec

Srajca, hlače, kapa - to so trije glavni deli prihodnje obleke. Vzorec teh delov in potrebovali bomo najprej. Prašičja noša je različno dovolj bujnih oblik, potem bo bolje vzeti vzorce večje velikosti.

Vzorec rokavov po vzoru svetilke. Bolje je, če je majica na hrbtu. Rokavi, majica in hlače na dnu morajo biti sestavljeni z elastiko.

Rezanje in zbiranje

Najbolj sprejemljiva tkanina za šivanje bi bila flanela. Odlikuje ga ustrezna tekstura in primerna cena. Druga možnost je pletenina z flisasto površino. Opišite podrobnosti in ne pozabite zapustiti pravic. Lahko delate s hlačami. Najprej morate šivati ​​korak šive. Kot rezultat, dobimo nekaj "cevi". Izgubimo eno stran od njih, nato pa žuborenje - drugo. Po tem prvi del vstavimo v drugi (hkrati se prepričamo, da so zgornji deli poravnani). Ostaja, da pometate in šivate. Po dvakratnem upogibanju hlačnice v zgornjem delu šivamo in vstavljamo elastične trakove. Bodite prepričani, da pomete šive. Kvačkani rep je nepogrešljiv atribut, ki odlikuje našo obleko. Ta del je cevka, v katero je vstavljena žica.

Šivamo srajco

Razumemo, kako narediti prašičje nošo . Naslednja faza našega dela je šivanje srajce. Tuck za njeno izbiro. Sprejemljivo, če je dolžina izdelka nekoliko pod pasom. Majica gre na običajen način:

  1. Šivi so povezani: stranski in ramenski.
  2. Rokav je spet in spran.
  3. Ko je preveril pristanek, je zašil v roko.
  4. Obdelujemo vrat.
  5. Spodnji del izdelka, kot tudi rokavi so speti, vstavi se elastični trak.

Šivaj klobuk

Nadaljujemo z ročaji prašičastega kostuma, katerega slika je podana spodaj. Naslednja faza je naslednji - šivanje kape. V tem primeru dobro vzorec pokrovček, ki je sestavljen iz dveh delov: na dnu in straneh. Super, če je končni vzorec. Potrebno ga bo le povečati. Dolžina traku za bočnico mora biti dovolj velika, da jo lahko rahlo ugrizne. Šivajte dele in šivajte stran. Lahko je obložen. Za to potrebujemo tanko čipko.

Svinjska noša je skoraj pripravljena. Ostaja samo še ušesa. Za njih izrežemo štiri trikotnike (morajo biti enaki po velikosti). Zložimo jih v parih. Prepričajte se, da se deli nahajata drug ob drugem na napačni strani. Strani, na katere bodo prišite ušesa za pokrivala, naj ostanejo odprte. Notranji vložki iz lepenke vstavite (tudi tanki tanki elastični penasti material se prilega). Ko upognemo odprte robove navznoter, bomo privezali ušesa za pokrovček. Zdaj pa se malo počivajmo in poskusimo, kaj se je zgodilo z nami. Ušesa ne smejo padati ali padati. Če je rezultat povsem zadovoljiv, je čas, da šivamo ušesa. Lahko tudi brez kartonskih vložkov v ušesih, samo škrob kapo.

Ko za otroke izdelamo kostum za prase, je pomembno, da se spomnite, da je bistveni del značaja peni. Najlažji način je, da ga narišemo na obraz s pomočjo slikanja obraza.

Tako smo uredili, kako narediti prašičje nošo . Na vseh otroških počitnicah bo izvirno. Če so starši popolnoma omejeni v času, potem bo odločitev za njih bo nakup v trgovini roza hlače in t-shirt. Lahko naredite tudi masko. Za ta fit ali papir ali ploščo za enkratno uporabo. Mimogrede, obleko lahko spreminjate z rokavicami in čevlji.