FoodPro Preloader

Kako narediti pletene superge s svojimi rokami? Rezervoarji za copate: shema kvačkanja in mojstrski razred


Izbira darila za moškega je zelo zapleten in dolgotrajen proces. Če veste, kako plesti, potem postanejo težave veliko manj, saj lahko naredite izvirno presenečenje z lastnimi rokami, ki bodo privlačne za vsakega člana močnejšega spola. Glavna stvar je želja, potrpežljivost in vztrajnost. Nagrada za vaša prizadevanja bo navdušena, zahvaljujoč obnašalcu in samozadovoljstvu. Copati, veza

Izbira darila za moškega je zelo zapleten in dolgotrajen proces. Če veste, kako plesti, potem postanejo težave veliko manj, saj lahko naredite izvirno presenečenje z lastnimi rokami, ki bodo privlačne za vsakega člana močnejšega spola. Glavna stvar je želja, potrpežljivost in vztrajnost. Nagrada za vaša prizadevanja bo navdušena, zahvaljujoč obnašalcu in samozadovoljstvu. Copati, vezani z lastnimi rokami, kot mali in odrasli moški vaše družine. Poleg tega, če vzamemo to vodilo za pletenje kot osnovo in uporabimo fantazijo, potem lahko zelo dobro dobimo izvirno darilo za ženske.

Kvačkane copate: Master Class za začetnike

Da bi zavezali copate v obliki cistern, boste potrebovali:

  • par česanih vložkov, če se odločite poenostaviti svoje delo in shraniti prejo. V tem glavnem razredu je podplat popolnoma pleten;
  • približno 400 gramov preje želene barve. Treba je upoštevati, da ko pletene tenisice-tanki, potem morate osredotočiti na barvo, ki je primerna za naše ideje. Količino preje je treba izračunati neodvisno, saj je poraba odvisna od debeline niti in kljuke. V vsakem primeru je bolje, da ste varni in kupite malo več preje, kot jo potrebujete, da bi se izognili iskanju trgovin z zahtevano barvo, da bi lahko plesti teniške copate;
  • shema za pletenje kvačkanja, bodisi samostojno sestavljena ali predstavljena v tem mojstrskem razredu, v tiskani obliki;
  • košček črne preje ali drugega temnejšega odtenka;
  • kljuka, primerna za izbrano prejo;
  • dodatki in vse, kar želite okrasiti izdelek.

Ta mojstrski razred je namenjen tistim, ki poznajo osnove kvačkanja in lahko berejo vzorce.

Podplat

Najprej morate vezati dva ovalna podplata v obliki in velikosti nog. Če želite to narediti, obkrožite obris nog na kosu papirja in ga odrežite. Vezite dva identična detajla podplata z enojnimi kvačkami, ki ga vodi vaš vzorec. Namesto pete in prstov dodajte stolpce v skladu z velikostjo, ki jo potrebujete. Pogosto uporabite pletenje za vzorec, da popravite obliko in dolžino v času, če je to potrebno. Tisti, ki jim je težko izračunati količino povečanj in zmanjšanj na očesu, se morajo obrniti na pripravljene sheme, v skladu s katerimi je možno povezati teniške tenisice. Spodnja shema pletenja je zasnovana za otroške čevlje, vendar jo lahko vzamete kot osnovo.

V primeru podplatov iz klobučevine je vse veliko preprostejše. Dovolj je kupiti par vložkov največje velikosti in jih obrezati v skladu z želeno obliko. Šilo je treba preluknjati skozi luknje, skozi katere bo kasneje vezana začetna vrsta nevezanih stebrov. Preostanek dela s klobučevimi vložki in vse-v-enem se izvaja po algoritmu, predlaganem v tem mojstrskem razredu.

Osnova

Niti ne rezajte, ko je podplat pripravljen. Treba je plesti nekaj vrstic brez prirastkov, da se oblikujejo podlage, iz katerih se bodo dvigovali naši teniški rezervoarji. Če vam je ljubše, da ga plesti z dvojno crochets, nato pa pletene 4 vrstice, če imate radi kvačkane crochets, nato 6 vrstic. Moral bi imeti podplat, kot je spodaj.

Zgornji del

Zdaj moramo vezati dva detajla na vrh naših copat. Vsaka je polovica podplata. Prilegajo se v ravne in obračalne vrste. Ne pozabite narediti zračnih zank (en kvačkani stolpec ustreza dvema zankama za dviganje zraka, dvojni stolpec za kvačkanje - tri).

Šivajte nastale elemente na podplat in iztaknite tanke za superge.

Pritrdite nit na vrhu naših copat in pletite v krogu s stebri brez kvačkanja 2-3 vrstice. Za zagotovitev, da so vrstice enakomerne, se na koncu vrstice povežite z drugo dvižno zanko s priključnim stebrom.

Zdaj moramo dobiti nekakšen žep, v katerega vstavimo sintetično olje ali drugo polnilo za volumen. Ne pozabite zapustiti okna za udobje. Oblika je zelo pomembna, saj je odvisna od videza izdelka in natančnosti njegove izvedbe. Nekateri raje uporabljajo žični okvir za ustvarjanje bolj pravilne in natančne oblike. V tem glavnem razredu se uporablja polnilo. Žep napolnimo z poliestrom in ga šivamo tako, da ne pride v proces nošenja.

Rečni stolp

Nadaljujemo s proizvodnjo vrha rezervoarja. Če želite to narediti, bomo zbrali verigo osmih zračnih zank, jih zaprli v krog in pleteli pet vrstic z inkrementi in tremi vrsticami brez prirastkov z eno samo kvačkanjem. Dobimo majhen ovalni čoln. Prav tako so polnjene z bombažem ali oblazinjenjem in sešiti na vrh naših copat. Če se zanašate samo na en opis, je težko povezati takšne tenisice s kavljem, shema je preprosto potrebna. Lahko ga narediš sam.

Gobec

Noben rezervoar ne more brez soda. Če želite to narediti, moramo poklicati verigo devetih zračnih zank, jih zapreti v krog in plesti približno osem vrstic brez povečanj. Nato nastalo cev napolnite s polnilom, z ročajem ali drugim tankim predmetom, zašite luknje na vrhu in na dnu ter pritrdite cev na stolp. Copati-rezervoarji kvačkanje lahko celo pletene začetku needlewoman, glavna stvar - ne mudi in storiti vse lepo.

Kolesa

Pridobivanje koles. Ne precenjujte svoje moči in, ne da bi pomislili na vse, takoj plesti tenisice. Kvačkani vzorec, tudi za tako preprost element kot kolo, je lahko preprosto potreben. Če ste se kljub temu odločili, da boste brez nje, si vzemite čas in sledite vsaki vrstici s posebno pozornostjo.

Zbiramo 3 zračne zanke, v prvem od njih pletimo 6 kolon brez enojnega kvačkanja in zapremo obroč s povezovalnim stolpcem. V drugi vrsti naredimo dobičke v vsakem stolpcu, to pomeni, da bi morali končati z 12 zankami. V tretji vrstici dodamo v vsakem drugem stolpcu, izkaže se 18 zank. Četrta vrstica ponavlja tretjo. Rezultat je 24 stolpcev. Peta vrsta pletenin brez prirastkov. Tako mora biti za vsako posodo 12 koles. Za največjo podobnost s tem rezervoarjem za njih lahko uporabite prejo dveh barv.

Obstaja še en način za ustvarjanje koles. Če želite to narediti, lahko povežete 24 trakov in jih zložite v nekakšen zvitek, nato pa jih šivate skupaj.

Gosenice

Smo začeli vyvyazyvaniya skladbe. Za to moramo vezati 4 trakove. V neoznačeni obliki bodo podobni črki "p". Začnemo s kompletom 135 zračnih zank. Poskusite se svobodno zaposliti, da se rob ne veže. Lahko pa vzamete večji kavelj za nabor zank, nato pa se vrnete na delo z ustrezno kvačkano prejo. Pletemo tri vrste z enojnimi kvačkami, četrto in zadnjo vrvico pa pletemo s čopičem. Na voljo morajo biti 4 trakovi skupaj, dva za vsak natik.

Šivamo sledi do koles, nato pa celotno konstrukcijo pritrdimo na sam tank.

Vrh

Začnite plesti nogo. Če želite to narediti, pritrdite nit in plesti do pet ali šest vrstic z enojnimi kvačkinimi stebri (glej vaše nastavitve). Glavna stvar je, da je oseba, ki bo nosila vse to zasnovo udobna. Če je prtljažnik nizek, bodo natikači nenehno plazili. Če jo naredite preozko, bo stisnilo nogo. Zaključek: bolje je izmeriti stokrat. Pletene tenisice za tenisice, kot vsaka druga stvar, izdelane z lastnimi rokami, zahtevajo od rokavice veliko časa in pozornosti.

Atributi

Izbrali smo dekor za naše rezervoarje. Vse je odvisno od vaše domišljije. Najlažje je kupiti zvezde v šivalni delavnici in jih pritrditi na izdelek. Lahko pa tudi obleknete svoj emblem za cisterne.

Na koncu bi rad omenil prednosti takega darila:

  • ročno delo bo vedno cenjeno, ker mojster v stvar vlaga ne le čas in delo, temveč tudi del svoje toplote;
  • možno je ponoviti ročno izdelano, vendar pa vsaka iglama poskuša v svoje ustvarjanje vključiti del individualnosti;
  • S tem, da dajete prednost ročnemu delu, boste 100% prepričani, da bo stvar ustrezala velikosti in barvi.

Upamo, da boste na koncu dobili super kvačkane tenisice. Mojstrski razred je nastal z namenom, da pomaga in predlaga odgovore na vprašanja, ki se lahko pojavijo v procesu pletenja.