FoodPro Preloader

Gumijaste figure: tehnologija tkanja


Trenutno je zelo moden poklic tkanje z uporabo večbarvnih gumijastih trakov. Izvirne obrti se lahko predstavijo ne le z različnimi okraski, od zapestnic do kolobarjev, ampak tudi z živalskimi figurami in celo oblačili za punčke. Kaj lahko tka iz gume? Na primer, nadalje bo opisano, kako narediti jagodno jagodičje - varianta figure gumijastih trakov. Pred

Trenutno je zelo moden poklic tkanje z uporabo večbarvnih gumijastih trakov. Izvirne obrti se lahko predstavijo ne le z različnimi okraski, od zapestnic do kolobarjev, ampak tudi z živalskimi figurami in celo oblačili za punčke.

Kaj lahko tka iz gume?

Na primer, nadalje bo opisano, kako narediti jagodno jagodičje - varianta figure gumijastih trakov. Preden se usedete za tkanje, morate kupiti:

  • rdeče rdeča;
  • zelena guma;
  • kvačkanje kavelj

Korak za korakom

Na kvačkani kavlji morate obrniti rdečo gumo, narediti tri obrte. Potem še en par gumija iste barve, da se raztezajo nad tisto, ki je na kljuki.

Na koncu kljuke naredite zanke raztegnjenega gumija, nato pa raztegnite materiale, ki so že na kljuki, skozi njih. Torej morate narediti vsaj petkrat. Na koncu dela ostane na spodnji zanki na kljuki.

Potem boste za figuro gumijastih trakov potrebovali še en par rdečih gumijastih trakov, jih potegnite skozi tiste na kljuki in tkanje se nadaljuje. Prejšnja operacija se ponovi vsaj štirikrat. Ko bo gumi na kljuki, boste dobili končne jagode.

Ostaja, da bi čudovito obrti letakov. Potrebovali bomo zeleno gumo. Eden od njih je štirikrat zvit in še dve rezinochki, tudi zeleni, se potegneta skozi njo. Na kljuko bo treba narediti tri takšne praznine.

Na zadnji stopnji se zeleni gumi potegne skozi liste in jagode. Ostane le odstraniti plovilo in napolniti gumo, tako da se ne izstrelijo. Ta del članka je povedal, kako vstaviti figurico iz gumijastih trakov.

Kaj še lahko tkajte obrti?

Kot je navedeno zgoraj, lahko gumi ne le nakit. Naslednji del članka bo opisal, kako narediti smešno čebelo. Za delo potrebujete rumeno, črno in belo elastiko, kot tudi kvačkanje.

Korak za korakom

Tukaj bodo uporabljeni prsti vaše roke. Na indeks in srednji prst nosili črni gumi, ki je zavite v osem. Potem so rumeni gumijasti trakovi položeni na vrh, vendar brez zvijanja.

V naslednjem koraku morate osem v srednjem delu prihodnjih obrti ponastaviti in na prste položiti gumo črne barve v količini dveh kosov. Potem se rumene odstranijo. Treba je zamenjati črno-rumeno barvo rezinochki, dokler čebela ne pridobi želene velikosti.

Takoj ko je plovilo pripravljeno, boste morali položiti vse elastične trakove na kazalec, nato pa premakniti plovilo na kvačkani kavelj.

Če želite narediti čebelo brke, potrebujete belo-črni gumi ali mozolji. Ona se razteza skozi rezinochki, ki se nahajajo na kljuki. Elastika je pletena, zategnjena in prerezana na polovico, tako da ima igračka dva zvitka.

V zadnji fazi se skozi trup čebele preide par belih gumijastih trakov, eden mora biti višje, drugi pa nekoliko nižji, da ima krila. Tako so obrti pripravljeni.

Enostaven način za izdelavo zapestnice

Obstaja veliko število različnih vzorcev tkanja originalnih zapestnic. Bolj zapletene možnosti zahtevajo posebna orodja, kot so pračica ali stroj, vendar lahko to storite s svojimi prsti. Za delo bo potrebno gumo dveh barv.

Kako tkati?

Gumica izbrane barve se postavi na indeksni in srednji prst, hkrati pa mora biti zvita tako, da se izkaže številka osem.

Nato se doda še en par elastičnih trakov, ki je prav tako zasukan. Srednji in spodnji gumi sta zamenjani, vendar ju ni treba odstraniti. Zgornji gumi se vrže v osrednji del prihodnje dekoracije.

Nato se obleče še ena guma, vendar je ni treba zvijati, nato pa se spodnja guma vrže v središče. Potrebno je nadaljevati tkanje do takrat, ko dekoracija postane prava velikost.

Članek je bil povedal, kako izdelati zapestnice in figurice iz gumijastih trakov.

Kako narediti obmetochny šiv ročno?Kako narediti papirnate rože.  Kako narediti cvet iz papirnega trakuMaska Freddyja Krugerja: ustvarjamo z lastnimi rokamiKako skrajšati hlače?  Kaj morate vedeti?Učenje osnov kvačkanjaVrste rokavov v oblekiVodne kroglice: kako si narediti svetlo dekoracijoKako narediti topiary to storite sami