FoodPro Preloader

Trije vzorci lutk Tilda v polni velikosti


Danes veliko šivalk šiva Tilda. Te srčkane lutke krasijo otroške sobe in ženske bodoire. Tudi vi želite šivati ​​kaj takega? Potem je ta članek za vas. Vsebuje 3 vzorce lutk Tilda v naravni velikosti. Za več podrobnosti glejte spodaj. Enostavna tilda Ne samo odrasla gospa, ampak tudi majhna deklica lahko šiva takšno igračo. Vzorec lutke T

Danes veliko šivalk šiva Tilda. Te srčkane lutke krasijo otroške sobe in ženske bodoire. Tudi vi želite šivati ​​kaj takega? Potem je ta članek za vas. Vsebuje 3 vzorce lutk Tilda v naravni velikosti. Za več podrobnosti glejte spodaj.

Enostavna tilda

Ne samo odrasla gospa, ampak tudi majhna deklica lahko šiva takšno igračo. Vzorec lutke Tilda v polni velikosti je naveden zgoraj. Tiskati ga je treba na A4. Če želite narediti veliko igračo, lahko dvojni vzorec na računalniku. Ko ste se spopadli s to preprosto nalogo, morate odrezati dele papirja. Naslednji korak je preoblikovanje vzorcev lutke Tilda v živo velikost v tkanino. Telo igrače mora biti prišit iz materiala bež barve ali barve kave. Če želite narediti naravno lutko, lahko kupite belo bombažno krpo in jo napolnite s kavo ali čajem.

Vsi deli igrače se razrežejo, ostane pa jih šivati. Morate začeti s telesom. Šivamo dva dela in pustimo luknjo na dnu. Obračanje obdelovanca in polnjenje z poliestrom ali bombažem. Ostaja, da zašijemo levo luknjo. Zdaj, po analogiji, morate narediti roke in noge. Pleteni detajli šivajo na telo. Zdaj morate narediti lase iz volnenih niti ali zrahljanih satenastih trakov. Za dokončanje izdelave igrač potrebujete vezenje dveh točk oči.

Tilda angel

Ta ljubek obrt bo zahteval malo več časa za izdelavo kot prejšnja različica igrače. Vzorec življenjske velikosti lutke Tilda angel je prikazan zgoraj. Treba je natisniti ali preoblikovati. Ta vzorec se ne sme povečati, srčkan angel mora biti majhen. Izrežite papirne dele in jih prevedite v tkanino. Kot v prejšnji različici, je vredno uporabiti bež ali barvo kave materiala.

Kako šivati ​​lutko Tildo z lastnimi rokami? Vzorci so pripravljeni, še vedno jih je treba zbrati. Najprej morate šivati ​​vse podrobnosti. Začeli bomo izdelovati igračo s telesom, potem bomo naredili roke in noge. Tukaj je en odtenek. Če želite, da lutka sedi, potem rahlo napolnite noge in nato na končne dele, da naredite šiv na kolenu. Nazadnje, naredimo krila. Zdaj šivamo vse podrobnosti na svoje mesto. Ostaja, da si naredite lase in oblečete oči. Takšno punčko je mogoče obleči v karkoli. V klasični različici vse Tilde nosijo obleke, vendar to seveda ni zakon.

Lutka Tatyana Konne

Tilda z velikimi nogami je osvojila ves svet. Te srčkane deklice, za razliko od klasičnih igrač za krpe, so videti bolj moderne in pomembne. Vzorec lutke Tilda v polni velikosti najdete zgoraj. Ta dekleta so sešila iz bež materiala, toda za razliko od originalnih lutk so igrače Tatiana Konnet sestavljene iz več delov. Začni delati Tildo. Najprej šivamo okcipitalni del in jih nato pripnemo spredaj. Takoj lahko izklopite in izpolnite privlačen obraz. Zašiti telo in mu pritrditi glavo. Zbiramo noge, ki so sestavljene iz treh delov. Kartonsko škatlo lahko vstavite v podplat, da lahko lutka stoji bolje. Šivajte na rokah in nogah lutke. Zdaj morate šivati ​​Tilda oči kroglice in zaobljena lica z suho pastel.

Odprta klobučasta beretka: shema in opis.  Polkrožna oprt kolesaRočno izdelane lutke: podrobna delavnica za igleFreddy Kruger rokavice - kako to storiti samiCvetna kompozicija, ustvarjena ročno: osnovna pravila sestave in koristni nasvetiKako se oblikujejo gosto kvačkani vzorci: diagrami in opisKako plesti openwork tippet z iglami?  Tehnologija trikotnega rtaPoslikane sanje ali kako narediti kolaž željaKostum za moškega z lastnimi rokami