FoodPro Preloader

Pletena kapa z ušesi v različnih variacijah


Vaše ročno delo je lahko ne le veliko darilo, temveč tudi dober prihranek družinskega proračuna. Na primer, zimski klobuk s pletenimi ušesi je odlična možnost za kratke sprehode. To je tako lepo in modno, in svetlo, tako da je vsaka ustvarjalna oseba primerna, še posebej, ker obstaja veliko možnosti. Kaj so P

Vaše ročno delo je lahko ne le veliko darilo, temveč tudi dober prihranek družinskega proračuna. Na primer, zimski klobuk s pletenimi ušesi je odlična možnost za kratke sprehode. To je tako lepo in modno, in svetlo, tako da je vsaka ustvarjalna oseba primerna, še posebej, ker obstaja veliko možnosti.

Kaj so

Pleteni ženski klobuk z ušesi je lahko izdelan v obliki katere koli živali: od mačke do žabe in morda v klasični različici. Tukaj je vaša izbira. V prvem primeru so vam zagotovljena vsa stališča mimoidočih, vendar je takšen izdelek hitro moteč in ne ustreza nobenemu vrhnjemu oblačilu. Strinjam se, da dama v kunčjem plašču in kapo v obliki čebele zgleda rahlo lahkomiselno. Toda klasična različica bo ustrezala vsem, razen za svetle in ustvarjalne osebnosti. Hkrati pa se bo kombinirala z vsemi oblačili. Ušesne klobuke udobno zaprete. V takšni stvari vam noben zmrzal ni grozljiv. Pleteni klobuk z ušesi je lahko s privezanimi repi. Tako lahko spremeni svoj videz glede na vaše razpoloženje in vremenske razmere.

Pletite sami

Pletene kape z ušesi, katerih sheme so predstavljene spodaj, so zelo preprosto in hitro pletene. In lahko delate kot kvačkanje, in pletenje - tukaj vaša izbira. Takšni klobuki enostavno in hitro pleten nič, tudi z vilicami. Če izberete niti, ne smete prenehati z izbiro zelo debele. Takšna kapa se bo dotaknila eno uro, vendar jo bo pihal vsak vetrič. Ni potrebe, da bi nit z visoko vsebnostjo sintetike, v takem izdelku boste preprosto hladno. Najbolj se prilega volni, enemu pa hvala. Knitting igle ali kavelj potrebujejo, da poberem debelino niti, kot tudi shemo pletenja. Če imate navoj za prostornino z svetlimi barvami, ne smete izbrati zapletenega vzorca, saj to ne bo vidno. In zadnji nasvet: preden ste plesti, morate narediti testni vzorec za razumevanje gostote vašega pletenja, odvisno od debeline niti. To je potrebno za prilagoditev števila zank za pokritost glave. Pleteni klobuk z ušesi se vam z veseljem in vestnostjo izteka v enem večeru. Ko ste na kakršenkoli način vezali pokrovček, morate za eno uho poklicati še sedem zank. To lahko naredimo s kvačkanjem.

Naslednje je, da pletene "ušesa" na običajen način s stolpci brez posameznih kvačk, tako da je vezava bolj gosta. Lahko jih tudi ločeno povežete in jih šivate na glavno kapico. Ne pozabite jih razporediti simetrično. Končana ušesa morajo biti kvačkana, tako da na samem koncu njih obstaja zanka, za katero jih lahko dvignete na gumbe, ki so sešiti na pokrovček.

Nekaj ​​več možnosti

Lahko poskusite vezati klobuk z dolgimi, kot je španjel, ušesa. V tem primeru lahko na vrhu glave izvedete »plevela« in z njimi povežete ušesa. Pridobite zanimiv in nenavaden učinek. Takšen klobuk s pletenimi ušesi bo odlična dekoracija za vašo garderobo. Če pletite z akrilnimi nitmi, je bolje, da naredite podlogo iz flisa ali debele pletenine. Če želite to narediti, je zelo preprosta, in bo kapa postala toplejša in bolj udobna. In zadnja stvar: če želite, pustite dolge repe na ušesih. Lahko se zvežejo, potem pa še klobuk prevzame še en nenavaden videz.

Polž iz pnevmatik: kako nareditiKako narediti kostum Božička z lastnimi rokami?  Kako šivati ​​obleko Snežne dekle z lastnimi rokami?Kaj lahko naredimo iz pivskih čepic?  Crafts iz piva kape z lastnimi rokamiKlobuk z mačkimi ušesi z iglami za pletenje: kako vezati otroški klobuk, shemeKako narediti ploščo jesenskih listov z lastnimi rokamiKaj je vezenina za soutache?  Mojstrski tečaj izdelave nakitaTekstilna lutka: mojstrski tečaj o izdelavi lastnih rok, vzorcev in fotografijKvačkani vzorci: izvirne ideje, opis fotografije, nasveti