FoodPro Preloader

Do-it-yourself Halloween obrti: okrasite notranjost in praznično mizo


Noč čarovnic je tradicionalni evropski in ameriški praznik s starimi keltskimi koreninami. Danes ga praznujejo mnogi Rusi. Konec koncev je to odlična priložnost za raznolikost vašega vsakdanjega življenja in sodelovanje v nečem skrivnostnem, mističnem in vedno veselem. Različne obrti za noč čarovnic za dekoracijo notranjosti lahko izdelamo ročno iz odpadnega materiala. Še posebej

Noč čarovnic je tradicionalni evropski in ameriški praznik s starimi keltskimi koreninami. Danes ga praznujejo mnogi Rusi. Konec koncev je to odlična priložnost za raznolikost vašega vsakdanjega življenja in sodelovanje v nečem skrivnostnem, mističnem in vedno veselem. Različne obrti za noč čarovnic za dekoracijo notranjosti lahko izdelamo ročno iz odpadnega materiala. Še posebej za vas - izbor najboljših in najlažjih idej za tematsko ustvarjanje.

Simboli počitnic

Tradicionalne barve Halloween so črne in celotna rumeno-oranžna gama. Uporabite lahko tudi rdeče odtenke, brez belih elementov ne morete. Glavni junaki počitnic: Jack buča, duhovi, netopirji in pajki. Ne pozabite tudi na čarovnice in čarovnike, okostnjake in črne mačke. Kot ideje za navdih lahko uporabite vse, kar je mistično in mračno. Vendar ne pozabite: Halloween obrti ne potrebujejo videti zlovešč. Tudi duhovi in ​​okostja so lahko srčkani in dobrohotni. Osredotočite se na svoj okus, uporabite slike iz animacije in dobrih filmov. Zanimivo je omeniti, da bodo predvečer dneva vseh svetnikov otroci. Če imate v svoji družini otroke, se izogibajte ustvarjanju preveč strašnih in negativnih podob pri izdelavi domačega dekorja in okraskov.

Odrežite bučo

Eden glavnih simbolov noč čarovnic je Jackova lučka. To je votla buča, na kateri je izrezan obraz in notranjost sveče. Vsakdo lahko naredi tako obrt. Najprej morate vzeti svežo bučo in nežno odrezati zgornji del, tako da ga kasneje zlahka namestite. Po tem morate z nožem in žlico odstraniti kašo. Notranjost buče se lahko uporabi za pripravo jedi. Poskusite strgati stene rastlinskega dobro - zahvaljujoč temu bo luč trajala dlje. Ko je buča očiščena celuloze, lahko nadaljujete do najbolj zanimivega dela procesa. Naredite šablono ali narišite obraz neposredno na zelenjavo, nato pa ga razrežite po konturah z ostrim nožem. Halloween buče obrti se lahko okrašena ne le v obliki tradicionalnih Jack luči, ampak tudi drugačen vzorec. Včasih na te zelenjave izrežejo celotne mistične slike ali le netopirje ali celo dekorativne silhuete. V končno bučo je postavljena majhna sveča, pokrov pa je zaprt.

Netopirji

Eden od glavnih likov Halloween - netopirjev. Najlažji način, da jih naredite, je iz črnega kartona. Pripravite vzorce različnih velikosti in zmanjšajte število potrebnih številk. Miške so na svetlem ozadju najbolj impresivne, če so stene vaše hiše temne, poizkusite obešanje zastirk iz gaze ali prozorne mreže. Številke lahko obesite na vertikalne površine z dvostranskim trakom. Lahko jih naredite in vzmetenje, zavarovanje z ribiško vrvico. Nič manj zanimivo bo videti in venca netopirjev. To naredite tako, da številke pritrdite s trakovi ali trakovi iz papirja. In kako vam je všeč to drevo?

Cast

Narediti ročne obrti za noč čarovnic ne sme ostati brez pozornosti podobe žganja in nezemeljskih entitet. Poskusite narediti duha. Najbolj zanimive so volumetrične polprozorne figurice iz gaze. Začnite z izdelavo okvirja - vzemite steklenico, ki se prilega velikosti, roke z žico, označite glavo, pritrdite kroglo na vrat. Namočite gazo v raztopino škroba ali PVA lepila in rahlo razmažite na podlago, nato pustite, da se popolnoma posuši. Takšne obrti na Halloween lahko naredijo celo otroka. Suha gaza naj se strdi in ohrani obliko. Podobno sliko lahko naredimo tako, da pokrijemo okvir z neprozorno belo krpo in jo tiho pritrdimo z zatiči. Končni duh mora narisati ali lepiti oči in usta.

Enostavno DIY Halloween obrt

Kakšne dekoracije in okrasne predmete za hišo lahko naredimo za počitnice z otroki? Poskusite okrasiti dekorativne skodelice ali lončke. Vzemite ustrezne posode in jih pokrijte z barvnim papirjem, s tematskimi risbami s tehniko slikanja ali slikanja. Lahko preprosto zavijete kozarec s povojem, nato pa naredite oči in usta - in dobite srčkano mumijo. V velikih lončkih postavite cvetove v lončke in v majhnih kandžah. Iz običajnih steklenih kozarcev lahko naredite originalne svečke. Iz barvnega papirja izrežite barvo, na primer silhuete netopirjev ali oris starega gradu. Na zabo nalepite prazno, okrasite s čipko, očesa, po želji uporabite kroglice in obeske.

Dekoracija sobe

Kako narediti obrt za noč čarovnic za dekoracijo notranjosti? Povežite vse svoje domišljije. Elegantna dekoracija vsakega prostora bo pajkova mreža. Utrdite ga iz debelih niti in ga pritrdite na steno s scotch trakom ali gumbi. Druga možnost je, da gazo namočite v raztopino temnega gvaša z vodo, zdrobite in posušite, nato jo poravnajte, strgajte jo na nekaterih mestih in jo obesite na stene in strop. Za dekor prostora, lahko uporabite veliko obrtov Halloween, opisanih v tem članku. Prav tako je dobro natisniti nekaj tematskih slik in plakatov ter jih obesiti na stene.

Okraski za mize

Kaj je noč čarovnic brez praznične zabave in tematskega praznika? Ne bodite leni, da posvetite čas in okrasite mizo. Razprševanje buč in netopirjev iz kartona ali barvnega papirja bo spremenilo vsak prt. Oblikovanje vabil in kartic gostov v tematskem slogu. Naredite čarovnice za sladice. Lahko jih naredimo z lepljenjem kroga in stožca papirja. Poskusite narediti vse Halloween obrti, fotografije, ki so v našem članku. Ne bojte se eksperimentirati in reciklirati te ali tiste ideje.