FoodPro Preloader

Master hišo naravnih materialov z lastnimi rokami. Obrti za dom, vrtec in šolo


Crafts iz naravnih materialov, otroci se skoraj vse leto. Praviloma vse izobraževalne ustanove občasno razstavljajo takšne izdelke. Mame in očetje razmišljajo o tem, kako narediti nekaj novega in originalnega. Ta izdelek posvečamo izdelku, kot je hiša iz naravnih materialov. Zelo zanimivo je opraviti obrt s takšnim načrtom. Seveda

Crafts iz naravnih materialov, otroci se skoraj vse leto. Praviloma vse izobraževalne ustanove občasno razstavljajo takšne izdelke. Mame in očetje razmišljajo o tem, kako narediti nekaj novega in originalnega. Ta izdelek posvečamo izdelku, kot je hiša iz naravnih materialov. Zelo zanimivo je opraviti obrt s takšnim načrtom. Seveda otroci sami tega ne bodo mogli, toda z vašo pomočjo se bodo spoprijeli s to nalogo. Da bi pomagali vsem staršem in otrokom, prikažemo najnovejše in najzanimivejše možnosti za DIY House obrt, fotografije teh izdelkov. Oglejte si in se seznanite s seboj.

Lahko naredite hišo iz naravnih materialov z lastnimi rokami (obrti iz zelenjave) iz okrogle buče. Če želite to narediti, rezano tri luknje v njem z nožem: dva bo služila kot okna, druga pa vrata. Očistite semena iz zelenjave. Zgornji del izdelka prekrijemo s streho sira (material za izdelavo metel) ali s smrekovimi vejami. Na suhih palicah naredite mrežo na okenskih odprtinah. Lahko jih okrasite z listno zaveso. Na tretjem vratu naredite vrata iz lubja drevesa. V taki hiši se lahko naselijo ljudje iz želodov in kostanja.

Oreški in kostanj

Iz teh plodov dobimo čudovito hišo iz naravnih materialov. Njihove obrti se opravijo hitro z lastnimi rokami, ki izgledajo lepe in nenavadne. Izvajanje tega izdelka je treba izvesti pod vodstvom odraslih, saj bo delo uporabilo lepilo, ki vsebuje sestavine, nevarne za zdravje otrok. Za sestavo takšnega načrta boste potrebovali:

  • oreški (kostanj);
  • lepilo "Titan", "Dragon" ali termogun;
  • debel karton ali kos vezanega lesa.

Na desko položite karton (vezan les) za iglo. Uporablja se kot dno izdelka. Na njej vstavite sadje v krog. Postavite eno vrsto na drugo, ne pozabite narediti odprtin za okna in vrata. Streha iz kartona. Lahko je ravna in trikotna. Odprtine z "zavesami" listja. V taki hiši lahko živijo igrače iz bolj prijaznega presenečenja, naravnih materialov, plastelina.

Suhe veje

Hiša iz naravnega materiala (foto potrditev) je lahko izdelana iz različnih materialov. Iz opisa, ki sledi, se lahko naučite, kako narediti takšen izdelek iz suhih vej dreves.

Pripravite na delo takšne materiale:

  • plastelin;
  • gladke suhe veje;
  • lepenka;
  • Tanka žica;
  • posušeni listi.

Iz gline naredite temelj v obliki kvadratne ploščadi. Vstavite v to blizu drug drugega veje dolžine 8-10 centimetrov, ki tvorijo steno v hiši. Na eni od njih pustite odprtino za vrata. Ko so stene stavbe pripravljene, pritrdite štiri palice z žico na njihove vogale in jih med seboj povežite z vrha, tako da bo streha prazna. Pokrijte jo z listjem na vrhu. Naredite vrata iz lepenke. V tej hiši lahko varno pospravite tri prašiče iz pravljice. V tem stanovanju jim ni grozljiv Wolf.

Upamo, da vam bodo ti opisi pomagali narediti hišo iz naravnih materialov z lastnimi rokami. Obrti, narejeni po teh metodah, so videti tako lepi, kot izvirni in sveži. In če jih naredite za tekmovanje v vrtcu ali šoli, se prepričajte, da vam je zagotovljeno nagradno mesto.