FoodPro Preloader

Kaj je cvet CMM in kako ga narediti?


Morda nobenega prazničnega dogodka ni mogoče predstavljati brez balonov. Okrašeni so z notranjimi prostori za praznovanja ali predstavljeni v obliki veselo darilo. Kroglice niso samo napihnjene, temveč tudi različne oblike. Najbolj priljubljen element predstavitve je cvet iz Shdm. V tem članku boste izvedeli, kako narediti to dekoracijo z lastnimi rokami, kot tudi zbrati eleganten šopek. Kaj j

Morda nobenega prazničnega dogodka ni mogoče predstavljati brez balonov. Okrašeni so z notranjimi prostori za praznovanja ali predstavljeni v obliki veselo darilo. Kroglice niso samo napihnjene, temveč tudi različne oblike. Najbolj priljubljen element predstavitve je cvet iz Shdm. V tem članku boste izvedeli, kako narediti to dekoracijo z lastnimi rokami, kot tudi zbrati eleganten šopek.

Kaj je BMM?

Zagotovo imate vprašanje: kaj pomenijo te tri črke? Shdm so posebej izdelane kroglice za modeliranje. Od navadnih gumijastih krogel se razlikujejo po tem, da so izdelane iz bolj prilagodljivega sodobnega materiala, ki omogoča ustvarjeni strukturi, da dolgo zadrži svojo obliko, da se ne izprazni in ne razpoči. Seveda obstajajo izgube. Toda po obvladovanju te tehnike bodo minimalni. Za tkanje cvetja iz Shdm in drugih elementov se uporabljajo dolgi izdelki v obliki klobas, ovalne in okrogle kroglice majhnosti in modeli v obliki src. Material za izdelavo nakita je lahko neprozoren, transparenten, sijoč. Kroglice so napihnjene z zrakom s posebno majhno stožčasto črpalko za enostavno upravljanje. Da bi strukturni elementi leteli pod stropom, so napolnjeni s helijem, saj so jajca precej gosta in težka.

Pravila oblikovanja

Preden začnete ustvarjati cvet iz Shdm, morate vaditi. Če želite to narediti, morate kupiti več dodatnih krogel dolgo in ozko obliko. Med inflacijo izdelka ne smemo popolnoma napolniti, ampak delno, pustiti majhen, prazen rep. To je potrebno, da se prepreči zlom krogle. Ko se material zavrti, se bo zrak premaknil in popolnoma zapolnil model. Če ustvarjeni element vključuje veliko vozlišč, potem najprej pustite več praznega prostora. V procesu modeliranja lahko eno žogo zavrtimo na več mestih, ali več žogic med seboj na vozliščih. Po vadbi in z minimalno izgubo materiala, lahko poskusite ustvariti več cvetov iz Shdm, da jih uredite v šopek.

Kako vezati marjetico

Eden od enostavnih elementov simulacije je cvet v obliki marjetice. Če ga želite ustvariti, potrebujete podolgovato barvno kroglo. Podrobnosti cvetja morajo biti napihnjene, pustite 3-4 cm prazne, naredite vozel na luknji, postavite nasprotni konec krogle v sredino. Imeti morate zaprt prstan, ki ga je treba prepogniti in zaviti. Nato dobljeno konstrukcijo vizualno razdelimo na tri enake dele, zavrtimo na dva označena mesta. Zložite model v obliki črke Z, stisnite vozlišča s palcem in kazalcem. Povezave, napolnjene z zrakom, bodo izbočene in tvorile cvetne liste. Obrat obdelovanca obrnite v sredino, tako da pritrdite položaj modulov. Cvet Shdm skoraj pripravljen. Ostaja, da dodate vejico in oblikujete sredino.

Kako narediti steblo

Za izdelavo cvetnih nog bodo potrebovali podolgovato zeleno kroglo. Napolnite ga z zrakom in pustite prosti konec. Zvežite vozel na dnu in zavrtite žogo, odhajajoč 10 - 12 cm od roba. Poravnajte rep z mestom vozla in ga zavrtite, da bo sredina rože. Vstavite vejico med cvetove. Umaknite se za nekaj cm, upognite nogo gor in 20 cm navzdol. Nato zavrtite nastalo cik-cak obliko v sredini in zavrtite vsako povezavo med njimi. Moral bi imeti listje peclja.

Po podrobnem mojstrskem razredu za cvetje iz Shdm-a lahko zberete izvirni šopek in ga podarite vsakemu praznovanju. To bo prineslo veselje in razveselilo druge.

Odprta klobučasta beretka: shema in opis.  Polkrožna oprt kolesaRočno izdelane lutke: podrobna delavnica za igleFreddy Kruger rokavice - kako to storiti samiCvetna kompozicija, ustvarjena ročno: osnovna pravila sestave in koristni nasvetiKako se oblikujejo gosto kvačkani vzorci: diagrami in opisKako plesti openwork tippet z iglami?  Tehnologija trikotnega rtaPoslikane sanje ali kako narediti kolaž željaKostum za moškega z lastnimi rokami