FoodPro Preloader

Kako narediti luknje in praske na kavbojke. Odgovor je tukaj!


Vsakdo se prej ali slej sooča s takšnim problemom: kupili so dobre, dobre, drage, dobro oblečene kavbojke, dolgo časa, ne razpočijo ... Ampak problem je, da jih ni mogoče porušiti! In oni zasedajo mesto v omari na skrajni polici, ker je škoda, da mečejo in pogled na njih je že bolan - tako utrujen. Dejansko

Vsakdo se prej ali slej sooča s takšnim problemom: kupili so dobre, dobre, drage, dobro oblečene kavbojke, dolgo časa, ne razpočijo ... Ampak problem je, da jih ni mogoče porušiti! In oni zasedajo mesto v omari na skrajni polici, ker je škoda, da mečejo in pogled na njih je že bolan - tako utrujen. Dejansko je problem preprosto rešen. Dajte svojim kavbojkam še eno priložnost!

Kaj je mogoče storiti z jeans, ki niso v modi? Da karkoli! Čiste luknje, obrabljene, različne aplikacije in končno jih lahko preprosto spremenite v čudovito torbo, krilo ali kratke hlače.

V tem članku bom podrobno razložil, kako narediti luknje in nositi kavbojke.

Začnimo z izbiro prostorov. Razumeti je treba, da ko boste drgnili kavbojke, bo tkanina poletela povsod, zato se morate odpovedati zamisli, da bi to počeli v sobi in to naredili v kopalnici, na balkonu ali zunaj. Preden naredite luknje in nosite kavbojke, jih obdelajte z "Vanishamom", tkanina pa bo postala bolj prožna. Sedaj si oblecite kavbojke in na njih označite tiste kraje, kjer želite narediti luknjo ali drgnite. V predelu kolena je nevarno, da se drgne, saj se bo zelo kmalu preprosto spremenila v luknjo, saj se na tem mestu pri hoji deformira tkanina. Ampak, če je v prihodnosti je načrtovano, da bi se fras spremeni v luknjo, potem te to ne bi smelo prestrašiti. Za natančnejšo čiščenje in nadzor nad globino lahko izberete brusni papir, plovec ali fini pesek. na tkanino. Pred obdelavo vstavite nekaj trdnega v nogo, da ne poškodujete zadnje noge. Poskrbite, da boste po vseh postopkih, ki so bili opravljeni z njimi, prali kavbojke - tako da bo vaša oblačila bolj naravna.

Vendar pa obstaja še en način, da naredimo luknje in nosimo kavbojke. Ta metoda je bolj zapletena, zahteva več nege, vendar je učinek te metode bolj naraven in lep. Na razdalji 2-3 centimetrov drug od drugega, so čisti kosi narejeni z britvico poljubne dolžine in širine.

Nato previdno odstranimo prečne navoje in pustimo le vzdolžne navoje. Fotografija kavbojk na levi prikazuje vizualno, kako se to naredi. Če prvič delate kavbojke, je bolje, da to storite na prvi način, saj je preprostejše in ne potrebujejo posebnih veščin.

Luknje na kavbojkah so lažje. Tudi med sprednjo in zadnjo nogo se vstavi nekaj trdnega, luknje pa naredimo z britvico ali ostrim nožem. Bodite previdni, bolje je najprej narediti manjše kose, tako da bodo sčasoma postali večji, ker, če naredite veliko hkrati, ne boste ničesar vrnili nazaj. Odstranite nit okoli reza - luknja je pripravljena! Robovi lukenj so lahko okrašeni.

Umetniške solze in luknje vedno izgledajo precej izvirno in moderno. Ta podroben opis, kako narediti luknje in praske na kavbojke, vam bo vedno pomagal, da boste na vrhuncu mode in ne boste obdržali starih oblačil v omari, kar bo dalo drugo, zanimivo življenje.