FoodPro Preloader

Master class: kako narediti wolverine kremplje z lastnimi rokami


Če prihaja noč čarovnic in se odločite, da se boste na festivalu pojavili v podobi Wolverine iz senzacionalnega filma "Ljudje X", potem mora biti eden od glavnih atributov vašega kostuma, seveda, dolgi kremplji. Če jih ne najdete v trgovinah, potem je povsem mogoče, da jih zgradite doma. Kako

Če prihaja noč čarovnic in se odločite, da se boste na festivalu pojavili v podobi Wolverine iz senzacionalnega filma "Ljudje X", potem mora biti eden od glavnih atributov vašega kostuma, seveda, dolgi kremplji. Če jih ne najdete v trgovinah, potem je povsem mogoče, da jih zgradite doma. Kako narediti kremplje iz wolverine z lastnimi rokami, bomo povedali v našem članku. Tudi če še nikoli niste bili ljubitelj obrti, ne bi smeli skrbeti, ker je gradnja tega atributa hitra.

Kako narediti rožnate kremplje iz papirja

Ta metoda je zagotovo najlažja. Za takšne obrti bodo potrebovali le nekaj listov najpogostejših papirjev A4 in škarij. Namesto navadnega papirja lahko uporabite barvni karton. Ta možnost je še boljša, saj bodo kremplji le še močnejši. Pripravite papir v količini enega lista na kremo.

Proizvodni proces

S škarjami naredite vodoravni kvadrat listov. Papir se postavi na trdo, ravno površino. V zgornjem desnem kotu lista je treba upogniti na levo stran (potrebno je, da pod točko pregiba ostane majhen trak papirja). Zgornji levi kot že ukrivljene letve je upognjen v spodnji levi kot. Po izvedbi teh korakov morate imeti trikotnik, ki ga morate združiti z levo stranjo praznega. Sedaj je potrebno obrniti sliko v kvadrat, ki ima upognjeno desno stran plošče, katere vrh se nahaja na ovinku trikotnika, v njegov levi del. Rezultat te operacije bi moral biti navpični preklop.

Nastali kvadrat je prepognjen diagonalno in dobimo trikotnik. Nato postavite obdelovanec na mizo in ga s svinčnikom označite z vrha do podnožja upogibne črte, pravokotno na dno trikotnika. Nato robove trikotnika upognemo v to linijo, zaradi katere dobimo romb.

Da bi vaše delo dobilo obliko krempljev volkarja, morate ponoviti vse zgornje korake še dvakrat. Poskusite proces obravnavati z vso skrbnostjo in natančnostjo, tako da rezultat vašega dela ne bo razočaran. Vse zavoje je treba opraviti jasno, da je bilo vaše plovilo trajno.

Zadnji korak pri izdelavi kremplja je konsolidacija dobljene slike. V ta namen ovijte preostale robove papirja v luknjo na zadnji strani konstrukcije. Nastali majhen žep bo služil za pritrditev krempe na prst.

Torej je vaš glavni atribut za modno obleko pripravljen! Zdaj veste, kako iz papirja narediti rožnate kremplje. Kljub temu, da je proces ustvarjanja tega plovila z besedami precej težak, je v resnici vse drugače. Ko ste porabili več listov papirja in nekaj časa, boste lahko dosegli odlične rezultate.

Kako narediti wolverine kremplje: druge načine

Seveda papir in karton nista edini material, iz katerega lahko gradimo ta atribut. Če imate na primer veščine rezanja na lesu, lahko z lahkoto izdelujete kremplje iz lesa. Bolj zapleten način je izdelava takšnih obrti iz kovine.

Kako narediti užitne šolske potrebščine: recepti in razkošnostiOsupljive slike, ki jih zlahka zamenjate s PhotoshopomShahl Engelna: shema in opis.  Pletenje s šalom iz škarjLjudje so se odločili, da bodo ustvarili najljubše otroške fotografije, rezultat pa je bil zelo smešen.Kako sušiti pomaranče za dekor.  Zanimive ideje o uporabi posušenih citrusovCrochet lekcije: jaknaSpregovorimo o tem, kako kvačkati krpico z raztegnjenimi zankamiKvačkane čevlje: shema in opis pletenja