FoodPro Preloader

Kako narediti novoletni venec na vratih z lastnimi rokami?


Ali menite, da so venci na vratih obešeni šele na predvečer novega leta? Nič takega. Craftswomen izdelujejo nakit za vsako priložnost. Lahko so začetek jeseni, rojstvo otroka ali praznovanje velike noči. Kako narediti venec na vratih z lastnimi rokami, preberite spodaj. Okras konoplje Kako narediti venec na vratih s svojimi rokami? Zgrad

Ali menite, da so venci na vratih obešeni šele na predvečer novega leta? Nič takega. Craftswomen izdelujejo nakit za vsako priložnost. Lahko so začetek jeseni, rojstvo otroka ali praznovanje velike noči. Kako narediti venec na vratih z lastnimi rokami, preberite spodaj.

Okras konoplje

Kako narediti venec na vratih s svojimi rokami? Zgradite ga iz konoplje. In kje jih najti? Pojdite na izlet v gozd. Sprehod po svežem zraku dvigne razpoloženje, in če potovanje ima cilj, potem je hoja med drevesi dvakrat prijetnejša. Dekleta lahko vzame prijatelje v gozd, ki jo bo izrezal iz padlega konoplje. Te kose za prihodnji venček morajo biti dobro posušene. Ampak ne dajajte drevesa na baterijo. Kosi se morajo naravno posušiti. To lahko traja teden ali mesec, odvisno od debeline praznih delov.

Ko so kosi suhi, lahko izdelate obrt iz njih. Zložimo krog iz praznih mest in zlepite dele skupaj z vročo pištolo ali superlepljenjem. Ko je prvi prstan pripravljen, lahko začnete izdelovati drugo plast. Ustvariti morate krog, ki bo nekoliko manjši od premera, ki je na voljo. Za desno spodnjo iglo morate zalepiti suhe vejice. Iz juta zavijemo lok in ga okrasimo s stožci. Sestava lahko vključuje žive ali suhe cvetove, fizalis, borove veje ali božična drevesca, kakor tudi mehke pompone.

Verižek

Takšni mojstri okrasnih vrat oblikujejo glavne zimske počitnice. Celo otrok lahko na vratih stožcev naredi novoletni venec. Ni potrebe po posebnih spretnostih in talentih. Zbiranje stožcev je enostavno. Toda preden to storite, morate opraviti pripravljalno delo. Stožci morajo biti pobarvani v beli, srebrni ali zlati barvi. In ko se posušijo, lahko naredite šablono za venec. Na list papirja za risanje naj nariše krog. Najlažji način, da dobite ravno geometrično obliko, je, da obkrožite ploščo. Ko so izbokline suhe, jih lahko zlepite skupaj. To je treba storiti s pištolo za lepilo. Raztegnemo udarce po vlečenem krogu in jih pritrdimo skupaj. Na papir ni treba ničesar pritrditi, šablona je bila zasnovana tako, da je venček okrogle oblike. Ko je sestava storžkov končana, lahko izdelku dodate okrasne predmete. Na primer, lepilo jagode pepela ali rdeče kroglice. Lahko kupite plastične ptice ali jih naredite iz gline.

Jesenski venec

Takšen dekorativni izdelek je pogosto viden na vratih trgovin in otroških centrov. Na splošno, tiste institucije, ki namenijo veliko časa dekor prostora. Kako narediti venec na vratih jesenske teme? Za njegovo izdelavo potrebujemo: vrbove veje, majhne rumene liste, stožce, želode in jagode. Najprej morate narediti bazo. Narejen je iz vrbovih vej. Med seboj so zavite, nato pa se torus zruši iz debele pletenice. Pričvrstite konce vej mora biti nit. Zdaj lahko obrazec okrasite. Pršilke pritrdimo na venec. So velike in zavzemajo veliko prostora. Naslednji zavoj listov. Vnaprej jih lahko likamo z železom, da se trajno ohranijo in ne deformirajo. Zadnja stvar je lepljenje majhnega dekorja. Žirji in jagode zavzemajo malo prostora in lahko zapolnijo prostor med stožci in listi.

Venček vej

Za izdelavo take obrti ni potrebno, da gredo v gozd. Lahko greš v park. Od česa je izdelan venec? Iz debelih vej. Ni potrebe, da jih izrežete iz dreves, lahko poberete že odlomljene. To je najbolj priročno za rezanje veje s pruners, vendar lahko to storite z nožem in celo s škarjami. Kako zbrati venec na vratih? Risemo na obliko kroga risalnega papirja. To bo šablona, ​​s katero bo venec dobil enakomerno obliko. Širimo se po vejah na kaotičen način in jih pritrdimo z vročo pištolo. Ko je venec pripravljen, ga je treba okrasiti. Ustvariti takšen izdelek je najbolje spomladi, ko se narava raztopi. In zato lahko okrasite venec z vejami cvetočih jabolk, češenj ali lila. Po želji lahko žive veje nadomestimo z umetnimi.

Krogli venca

Ta prijeten izdelek spominja na zimo. Ustvarite venec na vratih z lastnimi rokami je zelo preprosta. Za njegovo izdelavo bodo potrebovali balone, nit in lepilo. Napihnite žoge, vendar ne toliko, da preprosto postanejo okrogle. Vzemimo žogico, vstavimo njen konec v iglo in prebodemo vialo z lepilom. Povlecite nit in ovijte kroglo z njo. Morate veter v različnih smereh in v različnih smereh. Ko je ta faza dela zaključena, prerežemo nit in obešamo kroglo, da se posuši. Torej, iz različnih preje, morate izdelati kroje različnih barv in velikosti. Medtem ko se kroglice sušijo, morate pripraviti snežinke. Lahko jih kupite v trgovini ali pa jih naredite sami iz tekočega silikona. Zelo enostavno je, da jih naredite: topli pištolo in narišite snežinko na kos papirja. Dokler silikon ni suh, ga morate posuti z belim prahom ali bleščicami. Zdaj jemljemo pripravke, razpočimo balone, ki so v notranjosti, in iz kroglic razporedimo krog. Poleg tega ga ne oblikujemo v ravno geometrično sliko, ampak v poljubno, rahlo asimetrično. Okrasite nastali venec s snežinke.

Originalni venec

Ta dekor izgleda zelo primerno, ne samo med novoletnimi počitnicami, temveč skozi celo zimo. Kako ustvariti venec na vratih z lastnimi rokami? Fotografija takega izdelka je navedena zgoraj, za njeno izdelavo pa boste potrebovali vrbaste veje, debele volnene niti in plastiko. Prva faza je izdelava kalupa. Iz vej morate zavrteti pas in mu dati obliko kroga. V tem položaju je treba obdelovanec pritrditi z navoji. Ponovno vzamemo veje, tokrat pa jih zavijemo z njimi. Da bi preprečili razpadanje venca, naj bo desna polovica tesno z debelo belo nitjo. Baza je pripravljena, lahko greš na dekor. Iz bele plastike je potrebno odrezati zvezde. To lahko storite tako s pomočjo kleričnega noža, kot tudi s pomočjo vžigalne naprave. Lepljenje zvezd na venec. V sredini končnega izdelka lahko postavite veje vrb, ki jih je treba posuti s peno ali umetnim snegom. In lahko tudi obesite plastične kroglice, napolnjene z zvezdami.

Božični venec

Zelo enostavno bo izdelati takšen dekorativni element. Kako narediti novoletni venec na vratih s svojimi rokami v tej tehniki? Za osnovo vzamemo veje vrbe, ki so zavite v obroč. Da bi ga držali, ga zavijemo z več palicami. Obrazec je pripravljen, ostane napet. Za to potopite gobo v belo barvo in jo pobarvajte na zgornji strani venca. Zdaj lahko z lepljenjem snežinke, kroglic in drugih majhnih dekorjev na podlago. V središču venec postavimo silhueto božičnega drevesa, izrezano iz vezanega lesa. Takšno prazno lahko kupite v trgovini za ustvarjalnost. Lepilo snežinke in srca na božičnem drevesu. Bela barva obrisa obdelovanca vzdolž konture. Trakovi in ​​niti se lahko vežejo na nogo božičnega drevesa, ki je združena s splošno barvno lestvico obrti.

Univerzalni venec

Takšna dekoracija bo pomembna pozimi in poleti. Ta dekorativni element lahko naredite z lastnimi rokami. Božični venec na vratih bo, če bo okrašen z vejami jelke, poletni venec pa bo, če bo okrašen z mahom. Če želite ustvariti to zasnovo, morate kupiti posebno gobico v trgovini cvetličarjev. Da bo živim rastlinam omogočilo, da ostanejo sveže dlje. Sponge je treba vsiliti mah z vseh strani in s prizadevanjem, da ga potisnemo v venec. Glavna stvar - okrepiti zeleno tla v obliki. Ni vredno skrbeti za mah, kasneje se bo dvignil. Jabolne veje se lažje pritrdijo. Njihove palice se bodo dobro držale gobice. Ko je venec pripravljen, ga morate potresati iz brizgalne pištole. Izdelek je lahko dodatno okrašen z rjavimi vejami, ki morajo zaviti torus rastlin. Na notranji del izdelka je treba okrepiti številke belih božičnih dreves. To so lahko plastični dekorativni izdelki in novoletne luči, ki jih poganja baterija.

Spiklet venček

Tak proizvod je ustvarjen elementarno. Okrogla oblika je izdelana iz vrbovih vej. In kolčki so nalepljeni diagonalno. Lahko se uporablja kot pritrdilna nit. Ampak še vedno lepilo pištolo lepilo varnejše. Ko je venec pripravljen, ga lahko okrasimo z naravnim materialom. To so lahko izbokline, listi ali trstje. Če želite vezati lok, potem je vredno, da ga izvlečete iz oblačil.

Božični venec

Ker je bil ta ornament prvič izdelan v času zimskih počitnic, ki so jih vsi oboževali, ni presenetljivo, da se danes oblikovanje torusa iz jelke v mnogih državah šteje za tradicijo. Kako narediti novoletni venec na vratih z lastnimi rokami? Fotografija takega izdelka je predstavljena zgoraj. Ustvariti jo bodo potrebovali smrekove ali borne veje in ni pomembno, ali so umetne ali realne. Če nimate takšnega dekorja na kmetiji, lahko bazo zaprete z bleščicami.

Božični drevesni venec na vratih z lastnimi rokami je ustvarjen na naslednji način. Veje so pritrjene na peno z uporabo pištole za lepilo. Ne bi smeli biti postavljeni v kaotični vrstni red, ampak jih je treba postaviti v eno smer. Ko je baza pripravljena, pojdite na dekor. Na vencu lepimo stožce, ki jih moramo najprej namočiti v belo barvo. Dodate lahko kroglice z nitmi, različne velikosti bobov in okrasni bobni.

Vino iz plute

Kaj ljudje počnejo za novo leto? Pijte, jejte in pojdite na obisk. Toda ni veliko ljudi, ki vedo, da lahko na vratih naredite venec s svojimi rokami iz vinskih zamaškov. Novo leto je praznik, ki zahteva skrbno dekoracijo stanovanja.

Kako ustvariti venček vinskih zamaškov? Da lahko zložite krog, potrebujete okrogel vzorec. Lahko je narejen iz časopisa ali papirja. Obrišemo veliko posodo in položimo zamaške po obrisu svinčnika. Pritrdite jih skupaj s pištolo za lepilo. Desna stran venca naj bo okrašena z vejami smreke ali tuja. Zgoraj lahko držite pisane balone. Skupina barvnih kroglic, raztresenih v prometnih zastojih.

Spomladanski venec

Ustvarite takšno dekoracijo bo iz časopisa. Tiskano izdajo razdelimo na strani in jih zavijemo v svežnje. Te cevi so med seboj povezane z uporabo spenjalnika. Zdaj iz časopisa morate oblikovati krog. Ko je osnova pripravljena, jo je treba napolniti z lepilom. To je storjeno tako, da je venec dobro ohranjen. Ko je obdelovanec suh, ga je treba oviti z vejastimi vejami ali trto. Številke ptic in gnezda naj se zataknejo na spodnjem delu venca, živa veja pa bo pomagala dopolniti sestavo.