FoodPro Preloader

Načrt: kako šivati ​​poletno obleko


Čeprav je poletje minilo, se povpraševanje po lahkih stvareh ni zmanjšalo. Seveda, ker je na jugu vedno toplo, kar pomeni, da je pomembnost poletnih oblek in sundresses zelo visoka. Za tiste, ki znajo sami ustvariti oblačila, je to še en razlog za nakup šivalnega stroja in ustvarjanje prave mojstrovine za plažo. Tisti

Čeprav je poletje minilo, se povpraševanje po lahkih stvareh ni zmanjšalo. Seveda, ker je na jugu vedno toplo, kar pomeni, da je pomembnost poletnih oblek in sundresses zelo visoka. Za tiste, ki znajo sami ustvariti oblačila, je to še en razlog za nakup šivalnega stroja in ustvarjanje prave mojstrovine za plažo. Tisti, ki se sprašujejo, kako zašiti obleko za poletje, je čas za zaloge vzorcev in niti.

Seveda lahko zaprosite za pomoč poklicne šivilje. Toda obleka, ki jo naredite sami, ni le oblačila, ampak tudi ponos na vas. Šivanje vsega se začne z merjenjem. Za sundress potrebujejo različne, odvisno od modela. Če je vgrajen prodajni slog, potem morate meriti pas, če je prost, potem ne. V vsakem primeru je treba meriti obseg dojk. Ne glede na slog, je treba poudariti. Preden zašijete sundress za poletje, se morate odločiti za tkanino. Bolje je, če je lahka, zračna. Ampak potem se je treba spomniti, da je obloga potrebna. Tudi za njo je potrebna meritev. In seveda potrebujemo vzorec. Najdete ga lahko v reviji za šivanje ali v zabojnikih sorodnikov. Vsak vzorec se lahko "prilagodi" zase ali rahlo prilagodi slog. Glede na vaš okus in željo.

Vzorec poletne sundress na tla je zelo preprosta. Pomembno je, da ne upoštevamo samo vseh osnovnih meritev, ampak tudi določimo dolžino prihodnje obleke. Začne se ali iz linije prsi ali iz rame. Vsi elementi sundre so sešiti enega po enega. Trakovi ali izdelani ločeno ali takoj vključeni v risbo. Potem mora biti korzetni vzorec za obleko z njimi. Če ne, jih lahko naredite ločeno. Tako boste zmanjšali število šivov.

Preden zašijete obleko za poletje, se morate odločiti o načinu njenega pritrjevanja. Ni težav z gumbi, kot tudi z lepljivimi trakovi. Toda sundress z zadrgo je bolje razmisliti takoj. V idealnem primeru, če je skrit, nekje s strani. To je koristno, ko se zapiramo v prihodnosti.

Brezplačno je vzorec sundressa v številnih revijah. Tiskanje ne bo uspelo, ampak korak za korakom, da se prenese na graf papir - enostavno. Poleg tega lahko svojo različico preprosto narišete s svojimi parametri. V zadnji fazi so vsi dekorativni elementi šivani: nakit, loki, trakovi. Priporočljivo je, da imate šivalni stroj z overlockom, ki bo pomagal varno skriti vse šive. Poleg tega so vsi vzorci zamaknjeni. Potrebno je, da se sundress ne razprostira po robovih, niti se ne stisnejo. Če želite, lahko trakove zamenjate s pletenico, na kateri bo kasneje potekala celotna oprema.

Preden zašijete poletno obleko, izberite model, slog, tkanine in primerne dekorativne predmete. Najti pravi vzorec ni težko. Vsi elementi obleke so najprej zašiti "na grobo" s preprostimi nitmi. Na končni opremi je dovoljeno pritrditi krojaške kape. Zlato pravilo domačih delavcev: več - nič manj, lahko obrežete. Zamiki ne smejo biti prevelike ali premajhne. Približno 3-5 mm. To je dovolj, da je popolna obleka popolna.