FoodPro Preloader

Vzorci mačk s križnim vbodom: zanimive ideje za notranjo opremo


V zadnjem času je internet preplavil vse vrste fotografij, stripov in videoposnetkov "z mačkami". To ni presenetljivo: mnogi ljudje radi ljubijo mačke, ali pa vsaj ljubezenske fuzije, ki jih je mogoče dotakniti z razdalje. Tudi brez domačega živalskega ljubimca si lahko vsak dan občudujete svoj baleen obraz, če okrasite opremo za dom z vezenimi slikami mačk. Blazine

V zadnjem času je internet preplavil vse vrste fotografij, stripov in videoposnetkov "z mačkami". To ni presenetljivo: mnogi ljudje radi ljubijo mačke, ali pa vsaj ljubezenske fuzije, ki jih je mogoče dotakniti z razdalje. Tudi brez domačega živalskega ljubimca si lahko vsak dan občudujete svoj baleen obraz, če okrasite opremo za dom z vezenimi slikami mačk.

Blazine

Vezene blazine niso le čudovito darilo, temveč tudi odlična dekoracija dnevne sobe, spalnice ali vrtec. Slavni oblikovalci so izumili odlične vzorce za mačke, primerne tako za velike kot za majhne blazine. Možnosti so raznolike: nekatere igle delajo neposredno s tkanino blazin in jih nato polijejo s poliestrom, druge pa cenijo predvsem čistočo in čistočo ter ne želijo vsakega onesnaženja očistiti izdelka. V drugem primeru obrtniki prenesejo vzorce vezenja s križem mačk, ne na samem posteljnem materialu, ampak na blazinah, ki so sešiti ali kupili v trgovini. Vezeno perilo se lahko redno menja - vzglavnik ostane čist.

Odeje

S prihodom inovativnih ročnih tehnik se postopoma pozabljajo tradicionalnejše vrste ženskih obrti. Ne glede na to pa trditev pravi, da je vse novo pozabljeno staro: mozaik se počasi, a zanesljivo vrača v modo - patchwork.

Čeprav najpogosteje za izdelavo udobnih odej, odej in posteljnih pregrinjal z uporabo patchwork tehnike, se običajne kosmiči nezaželenih tkanin, ki ostanejo po oblačilih, ne bojijo težav in ustvarjajo neverjetne ročno izdelane stvari iz miniaturnih vezenih platen. Vzorci križnih mačk so poseben uspeh, saj razvijalci ponujajo celotno zbirko modelov v istem slogu. Odličen primer je zbirka vezenih mačk Margaret Sherry. Uporabite lahko tudi "živalske" abecede (seveda boste našli veliko več različic angleških črk kot ruski) in običajne realistične številke mačk brez ozadja. Pristne patchwork mojstrovine ustvarjajo delce platna s srčkanimi vzorci iz niti za vezenje.

Prtički

Majhni vzorci križnih vbodov za mačke izgledajo odlično na servih. Če je zasnova precej majhna, se lahko prenese na vogal tkanine ali pa se spremeni v ornament, da se ustvari vezeni okvir. V tej žilici izgledajo zelo zanimive enobarvne stilizirane glave mačk z dolgimi brki, dodane zadnjemu igelnemu šivu; najpogosteje se v tej obliki pojavlja črna mačka.

Cross-stitch (sheme, mimogrede, je mogoče zlahka najti na katerem koli forumu igel, v revijah in literaturi, in se lahko uporabljajo v članku) nikoli ne bo izginil iz stila. To je enostavno in dostopno vsakemu poklicu ženske, ki ne zahteva posebnih veščin, visokih denarnih stroškov in prizadevanj.