FoodPro Preloader

Dajanje sladkarij - šopke cvetja!


Ročno izdelana darila so vedno zelo cenjena, še posebej, če so praktično uporabna. Ta uporabna darila vključujejo šopke bonbonov. Ne bodo samo zadovoljile oči, temveč bodo postale tudi okusno gnezdo, ki bo okrasilo počitnice. Poglejmo, kako narediti takšen šopek, v katerem bodo prijetne barve iz cvetov. Priprava

Ročno izdelana darila so vedno zelo cenjena, še posebej, če so praktično uporabna. Ta uporabna darila vključujejo šopke bonbonov. Ne bodo samo zadovoljile oči, temveč bodo postale tudi okusno gnezdo, ki bo okrasilo počitnice. Poglejmo, kako narediti takšen šopek, v katerem bodo prijetne barve iz cvetov.

Priprava materialov

Torej, da ustvarite šopek, boste potrebovali valovitega papirja, okrogle sladkarije, stretch film, ki se uporablja za shranjevanje hrane. Prav tako koristno bo nabodala in pene, kot tudi obliko, v kateri bo končal šopek stati. Valoviti papir je mogoče zamenjati z embalažo. Tudi transparenten trak je koristen, boljši, če je mat. In namesto pene lahko uporabite posebno oazo za ustvarjanje florističnih kompozicij, ki jih lahko kupite v cvetličarni. Nadaljujmo v mojstrski razred.

Candy Flower: Master Class

Vsi cvetovi so narejeni na podoben način, zato si bomo ogledali primer maka. Torej, za ustvarjanje takega šopek, boste potrebovali rdeči, zeleni in črni valoviti papir, bonboni sami in nabodala. Za zaščito je potreben škotski trak ali film.

  1. Najprej odrežite cvetne lističe iz rdečega papirja. S prsti rahlo raztegnite robove, da bo papir nekoliko manj.
  2. Zdaj razrežite črni papir na dolge trakove. V njih ovijte sladkarije in narežite rob na trakove, da bo izgledal kot prašniki.
  3. Začnimo z zbiranjem končnega cvetja. Veznice pritrdimo na sredino, to lahko naredimo z lepilom Moment, dvostranskim trakom ali pištolo za lepljenje. Oblikujte cvet, kot si predstavljate rože (mak) iz bonbonov.
  4. Nato ovijte cvet v liste, izrezane iz zelene papirja. Mack je pripravljen. S trakom s folijo pritrdite cvet na glavo. Njen zelo treba zaviti z zeleno knjigo. Da bi ostala tesna, pred njo zavijemo nabodalo z obojestranskim trakom.
  5. Več takih "rastlin" tvori šopek. Candy cvetovi ne bodo pokukali, bodo tesno skriti v papirju.

Nekaj ​​več možnosti

Če izberete drugo obliko sladkarij, lahko izdelate cele košare ali celo arhitekturne strukture iz cvetov. Na primer, medenjaki ali egipčanska piramida. Če imate raje klasično različico, bodo tulipani, vrtnice in potonike videti lepe. V vseh primerih je postopek izdelave takih cvetov enak, bonboni se razlikujejo (lahko izberete katerokoli barvo iz cvetov) le po obliki. Učinkovito služijo takim šopkom v košarah, okrasite z biseri, umetnimi vejami, bleščicami, lesenimi pikami.

Nenavadne oblike

Ko ste obvladali preproste šopke, lahko začnete ustvarjati bolj zapletene oblike. Izkušeni mojstri sladkarij in peciv izdelujejo velike ladje in čudovite gradove. Da bi to naredili, je bolje, da poberem sladkarije v ustreznih barvah, tako da je celoten vzorec viden za pestro prevleko. Poleg tega, varčevanje na sladkarije ni vredno, da vplivajo na kakovost vašega darila. Dokončana skulptura je lahko zavita v prozorni ovojni papir in vezana z modnim lokom.