FoodPro Preloader

Raziščite nove odprte prostore ali Kako igrati tenke v War Thunder


Ko je razvojno podjetje napovedalo War Thunder, je bilo takoj napovedano, da ta projekt ne bi bil preprost simulator letenja, ampak velika vojna igra, kjer bi igralec lahko sodeloval v bitki na skoraj vsaki vrsti opreme. Sharks igrostroy smejal na takšne nemogoče načrte, in so pozabili. Toda mlada in ambiciozna ekipa Gaydzinov je vedel, kaj počne - veliko dela je bilo razrezanih na kose. Ta

Ko je razvojno podjetje napovedalo War Thunder, je bilo takoj napovedano, da ta projekt ne bi bil preprost simulator letenja, ampak velika vojna igra, kjer bi igralec lahko sodeloval v bitki na skoraj vsaki vrsti opreme. Sharks igrostroy smejal na takšne nemogoče načrte, in so pozabili. Toda mlada in ambiciozna ekipa Gaydzinov je vedel, kaj počne - veliko dela je bilo razrezanih na kose. Tako, ko je projekt War Thunder otrelizilsya, je bil navaden letalski simulator.

Rezervoarji

Vse se je spremenilo, ko se je pojavil bojni način rezervoarja. Prva javna predstavitev tega najnovejšega v industrijskem načinu je potekala v Igromirju. Poleg tega se je demonstracija odvijala na odprtem prizorišču - vsak bi lahko osebno nadziral železno bojno vozilo.

Kakšna je težava?

Za osebo, ki ni seznanjena z razvojem iger, se lahko zdi, da tukaj ni nobenih težav, razvojno podjetje pa je preprosto sestavljeno z domnevno velikim delom. Pravzaprav je vse res težko. Ocenite sami: ko hitite na hitro premikajočem se letalu, vam ni mar za zunanji svet. Videti je samo nebo, vaše letalo in sovražnik. Igra motor v tem načinu nima smisla, da naložite podrobne elemente hiše, polja, trave, drevesa -, ker še vedno nimajo časa, da jih razmisli.

V novem War War modu bodo rezervoarji igrali skupaj z ravninami, kar pomeni, da bo potrebno rešiti problem dela na zemljevidu. Konec koncev, tank nikoli ne hiti - uporabnik ima dovolj časa, da preuči vse podrobnosti sveta.

Grafično oblikovanje

Sodobni igralec ne sprejema projektov s šibkim razvojem grafike, kot je znani strelec Tanki Online. Igranje War Thunder kot projekta bo dolgo samo, če se bo izkazalo, da je končna slika sočna. Razvijalci-Gaijin so to razumeli že v zelo zgodnjih fazah. Igralcem ponujamo čudovito, sočno sliko, kjer vse poteka jasno in podrobno. Zanimiva značilnost je, da v novih bitkah ne sodelujejo popolnoma novi modeli tankov, ampak pretepena bojna vozila, ki so pokrita z bojnimi brazgotinami in na nekaterih mestih z rjo. Majhne podrobnosti vseh modelov so natančno narisane, teksture pa so izjemno kakovostne. Kljuke, kabli, orodja, luči - vse te majhne točke so tako realistične, da omogočajo občutek, da je tank živ. V bitki je vse to všeč - lepi tanki v War Thunder! Kako igrati z vso to veličastnostjo v beta testu, bomo povedali malo kasneje.

Posebna omemba zasluži model poškodbe rezervoarja. V igri ni zadetkov - tanki so uničeni zaradi zadetkov. Na primer, enkrat v strelivu lahko izzovete barvito eksplozijo. In od padca v motor se pojavi postopno prekrivanje plamena avtomobila.

Kako priti do obljubljene dežele?

Ker so Gaidzini začeli zaprti beta test na zemeljskih bitkah, se je na milijone igralcev zanimal samo za en problem na svetu: »Kako igrate tenke na War Thunder?« Če ste eden izmed njih, se lahko začnete veseliti, za zdaj vsi bodo povedali.

Začnimo, kot ponavadi. Na ta zelo legendarni dan, ko je podjetje za razvijalce napovedalo začetek zaprtega beta testiranja, se je začelo zaposlovanje. Vse je bilo nikjer lažje organizirano: samo pojdite v igro in po igranju malo nad merjenjem dobite kodo za povabilo. To je bila ena izmed najbolj zanimivih in iskanih akcij v igri med celotnim obstojem igre, saj so se v War Thunderju igrali na tankih, jadrajo se jate srečnih rakov. Ta sreča je trajala tri tedne. Toda potem se je naenkrat pojavila naslednja težava: kaj počnejo tisti tankmani, ki se nihajo na nebu? No, človek ne želi pisati mrtvih zank - daj mu dvesto milimetrov oklepov! Prelom skozi koleno ljudi je slab, še posebej v igrah s prostim igralnim modelom. Zato se je generalštab odločil sprejeti radikalne ukrepe, in sicer uvesti bojne pakete z opremo.

Druga faza testiranja

Vsem vojakom vojske kavč je bilo ponujeno zgornje pakete. V različnih predlogih lahko vsaka generalna rezervoarka izbere, kako igrati tenke v War Thunder. Skupaj je igra vključevala štiri pakete, ki jih želijo podrobneje obravnavati? Kakšno vprašanje - seveda!

  • Legendarni T-34. V tem paketu je jasno iz imena. Po tem, ko je bil T-34 odvrnjen od vseh razvijalcev računalniških iger, ga je že težko imenovati legendarni ... Bolj kot mak. Poleg rezervoarja boste na račun dobili še dve tisoč glav zlatih orel in nekaj kul nalepk, tako da bodo vsi vedeli, kdo je kdo.
  • Gandzinovi ljubitelji Panzerkaputa so pripravili čudovito torbico s ... Kaj menite? Trophy American (!) M4A2 Sherman cisterna. Seveda, to pogumno vedro ne gre sam, ampak s par nalepk in tri tisoč orlov.
  • No, za prave ljubitelje počasnega železa pokatushek, tisti, ki želijo odločiti, kako igrati na tanke v War Thunder, je podjetje-razvijalec pripravil super-uber paket, ki vključuje obe prejšnji rezervoarji, naslov "Tank Pioneer" in ... Vse Nekoliko slabi za nakup na debelo, kajne?
Ladje z bučkami naredite sami korak za korakom.  Obrt iz bučkeObrti iz vej: najboljše ideje ecodecoraRag lutke: podroben opis proizvodnjeNodularni batik: izvedbena tehnika, mojstrski tečaj za začetnikeDekoracija in barvanje poročnih očal naredite samiTelovnik za pse: vzorec, konice za šivanje.  Oblačila za pseKako narediti škatlo z lastnimi rokami: fotografija, mojstrski razredŽenski plašč: vzorec.  Vzorec ženskega zimskega plašča