FoodPro Preloader

Razvijanje odeje za novorojenčke z lastnimi rokami: kaj morate vedeti


Razvoj mat je postal sestavni atribut v arzenalu zabave za otroke. Spada v kategorijo izobraževalnih igralnih orodij, ki prispevajo k manifestaciji in razvoju inteligence, ustvarjalnih sposobnosti, domišljije, vzpostavljanju vzročno-posledičnih odnosov, koncentraciji pozornosti, razvoju motoričnih sposobnosti, sposobnosti učenja in radovednosti. Mnog

Razvoj mat je postal sestavni atribut v arzenalu zabave za otroke. Spada v kategorijo izobraževalnih igralnih orodij, ki prispevajo k manifestaciji in razvoju inteligence, ustvarjalnih sposobnosti, domišljije, vzpostavljanju vzročno-posledičnih odnosov, koncentraciji pozornosti, razvoju motoričnih sposobnosti, sposobnosti učenja in radovednosti. Mnogi starši po rojstvu otroka raje kupujejo izobraževalne preproge za novorojenčke.

S svojimi rokami, čeprav ne vsi to počnejo, seveda, vendar je število prosilcev stalno naraščalo. Razlogi za vsakogar so različni, a glavna stvar je, da otroku daste najboljše. Na žalost se kupljene preproge pogosto ne morejo pohvaliti z bogato funkcionalnostjo, poleg tega včasih tudi kakovost materialov postavlja vprašanja. Stroški teh izdelkov tudi niso na zadnjem mestu: včasih preprosto ni denarja ali pa najdejo pomembnejše uporabe (hrana, oblačila, sprehajalci itd.).

Razvojne blazine za novorojenčke

Sama sama ni lahka, ampak možna. Načeloma se vsaka mama (ali oče) lahko sooči s takšno nalogo, čeprav se zdi, da to ni izvedljivo. Na koncu boste z lastnimi rokami za lastnega otroka izdelali odeje za novorojenčke, ne pa za razstavo.

Veliko pomembnejši ni estetski dejavnik, temveč ljubezen in duša, vložena v izdelek. Potrebno pa je tudi prizadevanje za vizualno lepoto in natančnost, tako da otrok od otroštva razvije dober okus. Torej, kje začeti, če se odločite za razvojne preproge za novorojenčke z lastnimi rokami? Najprej pomislite na predmet ali zaplet vaše prihodnje kreacije. To je lahko samo ena zgodba ali kombinacija več. Na primer, odločili ste se za šivanje tepiha na temo "Kmetija" za študij otroških živali. Toda tam lahko »predstavite« družino drugega kmeta, ki bo sodelovala tudi v procesu usposabljanja. Na splošno so lahko teme drugačne, pomembno je, da je za otroka zanimivo in da imajo pomen.

Razvijanje podloge za novorojenčke. Fotografije, nasveti za delo

Najprej naredite skico svojega ustvarjanja, določite njeno velikost. Nato nadaljujte z revizijo zabojev, da bi tam našli vse vrste tkanin v obliki ostankov ali nepotrebnih stvari.

Zberite vse najdene, zavrzite preveč zanikane ali sumljive materiale. Ne pozabite, da mora biti tkanina varna, po možnosti naravna in čista. Da, bolje je, da pred začetkom dela operete vse, kar ste izbrali za delo, tako da s pripravljenim preprogo ne bo presenečenja. Če imate živali zasnovane, jih nato izrežite iz tkanine, kjer so pobarvane, ali pa jo izkopajte sami. Ne pozabite, da mora biti tekstura drugačna: gladka, groba, konveksna, mehka, gosta itd. Kot polnilo za preproge lahko uporabite penasto gumo ali sintetični začin. Loki na preprogo so večinoma narejeni iz rezanega plastičnega otroškega ovoja. Šivani deli morajo držati tesno, zato se ne žalite za čas in nit. Če uporabljate dodatke (ključavnice, pse, gumbe), jih je treba tudi varno pritrditi. Otroci radi odpirajo žepke, vrata, okna, zato razmislite o tem in se prepričajte, da jih naredite. Če so kakršni koli izdelki odstranljivi, potem kupite posebno velcro v trgovini. To je, kako lahko naredite mat za razvoj novorojenčkov. Ocene tistih, ki uporabljajo ročno izdelane preproge, so vedno pozitivne.