FoodPro Preloader

Večerna obleka na tla: vzorci, fotografija


Ni vsaka ženska ima umetnost šivanja, vendar skoraj vse modne ženske sanjajo, da s svojimi rokami naredijo nekaj iz lastne obleke. Seveda je ta poklic zanimiv, zmerno kompleksen in zelo razburljiv. In če se po prvem eksperimentu pojavi precej dostojna stvar, potem se bo z lastnimi rokami pojavila nenadzorovana želja po več novih ročnih mojstrovin. Najbo

Ni vsaka ženska ima umetnost šivanja, vendar skoraj vse modne ženske sanjajo, da s svojimi rokami naredijo nekaj iz lastne obleke. Seveda je ta poklic zanimiv, zmerno kompleksen in zelo razburljiv. In če se po prvem eksperimentu pojavi precej dostojna stvar, potem se bo z lastnimi rokami pojavila nenadzorovana želja po več novih ročnih mojstrovin.

Najboljša rešitev za začetek poznavanja šivalnega poslovanja bo šivanje elegantne obleke. Vzorec večerne obleke na tla, ki bo obravnavana spodaj, bo pomagal ustvariti ekskluzivno stvar, ki bo vrhunac garderobe.

Torej stran od dvoma in negotovosti! Malo napornih, pozornih, časovnih in minimalnih finančnih stroškov ter osupljive obleke bo pripravljeno.

Preprostost rezanja - ključ do uspeha

Večerne obleke na tleh, katerih vzorci imajo veliko podrobnosti, je treba takoj pomesti. Takšno delo lahko opravljajo le poklicne šivilje. Začetniki naj izberejo preproste modele iz tkanin, vezenih z biseri, kamni ali bleščicami. Te slike ni mogoče kombinirati z zapletenim rezom z veliko reliefnimi šivi, katerih izvedba bo za začetnike skoraj onkraj moči. In obleka s to kombinacijo bo preobremenjena. Zato je za izdelek najbolje, da izberete najlažji rez. Pikado na prsih in pasu, kot tudi kosi na hrbtu in dekolteju, so vse, kar potrebujete, da ustvarite možnost za zmago.

Tkanina je vse

Danes je v prodaji mogoče najti le ogromno tkanine za večerno obleko. Različne barve, teksture in oblikovalske rešitve za spletno oblikovanje so preprosto neverjetne s svojo elegantnostjo. In ustaviti na katero koli možnost je zelo težko.

Da se ne bi izgubili, morate takoj opisati vašo barvno shemo, ki je najbolj primerna za barvo in polt. In odločite se za plastenje obleke. To je lahko model, izdelan iz ene plasti tkanine (npr. Žamet, olje, brokat, gipur na dnu in tako naprej) ali večplastna s kombinacijo več šifonskih kroglic, mrežaste ali čipkaste tkanine z osnovno tkanino. Pogosto se uporabljajo kombinacije tkanin, na primer čipke ali čipke s šifonom ali oljem, pa tudi žamet ali velur z mrežo, zaradi česar preprosto elegantne večerne obleke gredo na tla. Vzorci takšnih izdelkov so preprosti v izvedbi, glavna stvar je razumeti načelo delovanja. In potem bo samo fantazija omejila možnosti.

Osnovni vzorec: konstrukcija zadnje police

Vzorec večerne obleke v tleh ravne in vgrajene silhuete je zgrajen na osnovni osnovi. Najprej izmerite obliko. Potrebni bodo podatki o prostornini prsnega koša, pasu, bokih, širini ramen, obsegu vratu. Prav tako je treba poznati raztopino pikado in višino dojk, dolžino hrbta in spredaj (skozi sredino prsnega koša) do pasu, pa tudi dolžino izdelka od pasu do dna robnika.

Konstrukcija poteka v pravokotniku. V njej je navpična stran dolžina izdelka, vodoravna stran pa je enaka prostornini prsnega koša + 2 cm, prva faza pa je označevanje. Tu na risbi je treba navesti linijo prsnega koša, ki se nahaja v skladu z navpično merilno višino prsnega koša. Nadalje je predviden pas. Tu je treba opozoriti, da je glavni trak potegnjen v skladu z merilom "dolžina hrbta do pasu". Potem, ko je v procesu gradnje na sprednji polovici obleke ta dolžina prilagojena za pravilno porazdelitev pikčastih pik.

Nadaljnje vzdolž prsne črte označujejo širino hrbta in rokavov (volumen prsnega koša, razdeljen s 4 + 2 cm). Nadalje na vrhu pravokotnika označite of meritve obodnega vratu. Od te točke se dvignejo do 1, 5 cm, nato pa odstranite vrat nazaj. Po tem naj se nadaljuje šiv. To naredite tako, da se 1, 5 cm odmaknete od višinske točke vodoravno in narišete ramo, ki se mora na skrajni točki 1, 5 cm odmakniti od zgornje strani pravokotnika. Po potegnite puščico nazaj. Njegovo lokacijo si lahko ogledate na fotografiji, predlagani v članku.

Vzorec večerne obleke v tleh z odprtim hrbtom je zgrajen na tej osnovni osnovi. Tukaj boste potrebovali le malo modeliranja, pri čemer boste potrebovali globino rezanja neposredno na risbi.

Vzorec obleke: konstrukcija sprednjih polic

Vzorec sprednje police za obleko je zgrajen tako enostavno kot hrbet. Najprej se določi središče na prsni črti, tako da na pomožno linijo postavimo ½ raztopine puščic. Nato navpičnico dvignemo na vrh. Odhod na zgornjo stran pravokotnika od križišča 2, 5 cm, narišite puščico za prsni koš v obliki trikotnika z vrhom v sredini. Nato potegnite ramenski sprednji del sprednje police, ki je 2, 5 cm pod zgornjo stranjo pravokotnika, skrajna točka mora biti na razdalji 3, 5 - 4 cm od strani pravokotnika.

Obleka za vzorec: spust in stranski šiv

Ko je zgornji del vzorca pripravljen, morate določiti sredino območja pod pazduho, položiti piko, se premakniti 2 cm stran od nje in narisati, zaokrožiti vogale risbe, linijo za polaganje. Po tej točki se spustite navpično navzdol. Nadaljnje na pasu je treba opozoriti tucks. Če želite to narediti, določite razliko med obsegom prsnega koša in pasu, ga razdelite na 3 in razstavite na stranski šiv in na sredini polic. Spodnji vrhovi ne bi smeli doseči bokov za 4 cm, zgornji pa naj bodo na prsih.

Nadalje je treba od pasu do dna stranskega šiva potegniti, kar na bokih ustreza polovici tega ukrepa.

To so sheme, ki pomagajo ustvariti večerne obleke na tla. Vzorci iz fotografije, predstavljene v tem članku, bodo pomagali bolje razumeti risbe.

Modeliranje

Na podlagi te risbe lahko prilagodite izreze iz rok, vratu. Na dnu obleke se lahko razplete ali ozka. Če skozi sredino prsnega koša narišete črto do dna in naredite šiv ob njem, potem lahko narišete lepo visoko zarezo. Vzorec večerne obleke v tleh z vlakom je prav tako zgrajen na osnovni osnovi. Zadnjo steno je potrebno samo podaljšati na zahtevano dolžino in narediti lepo zaokroževanje.

Hrbet je običajno izdelan s povprečnim šivom, ki je vstavljen v zadrgo. Vendar pa se lahko ta sponka prenese na stran izdelka.

Naročanje rezanja in montaže

Večerne obleke na tleh, katerih vzorci temeljijo na zgornji risbi, se preprosto sijejo. Rezalni detajli se izrežejo, položijo na tkanino, opišejo s krojačkim svinčnikom ali milom in izrežemo ob upoštevanju dovoljenja za šiv. Dela se začnejo s pikado, nato zaprejo ramenske šive in obdelajo vrat in rokavice. Sledi obračanje stranskih šivov in obdelava robov.

V lastnih sposobnostih ni dvoma, saj je v praksi celo lažje kot reči, šivati ​​večerne obleke na tla! Vzorci, zgrajeni v skladu z zgornjim opisom, bodo pomagali pri oblikovanju elegantnih oblačil. Zato je treba vklopiti domišljijo in biti potrpežljiv, nova obleka pa bo postala prava mojstrovina.