FoodPro Preloader

Kako narediti varno od "Lego"? Navodila


Kakšna vprašanja ne skrbijo starši, ko poskušajo ugotoviti, kako očarati njihovega dediča! Skoraj vsi otroci vrtca in šolske starosti obožujejo oblikovalce, med katerimi je Lego v stalni priljubljenosti že vrsto let. Kako narediti hišo, avto ali piratski otok iz tega, mnogi že vedo, vendar ne vsi vedo, da obstajajo kompleti, iz katerih lahko zgradimo sef. Konec kon

Kakšna vprašanja ne skrbijo starši, ko poskušajo ugotoviti, kako očarati njihovega dediča! Skoraj vsi otroci vrtca in šolske starosti obožujejo oblikovalce, med katerimi je Lego v stalni priljubljenosti že vrsto let. Kako narediti hišo, avto ali piratski otok iz tega, mnogi že vedo, vendar ne vsi vedo, da obstajajo kompleti, iz katerih lahko zgradimo sef. Konec koncev, tudi vaš otrok bo imel nekaj, kar bo tam.

Ne pozabite, da je za otroka več kot igra. Zmožnost, da si priskrbite svoj varen bo povzročila resnično veselje. Navsezadnje je v njem mogoče shraniti različne pomembne in potrebne stvari: najljubši pisalni stroj, čudovito risbo, lupino ali kamenček z morske obale, zapestnico ali uro. Vedeti, kako narediti varno iz "Lego", spodbuditi otroka, da sanja, da izumlja nove igre na svoje, da izberejo najbolj dragocene stvari za njega.

Poleg tega bo otrok lahko ohranil svoje denarne prihranke tam - to bi bil velik izgovor, da bi otroku razložil, kako pomemben je nabiranje sredstev in govoriti o možnosti njihovega varčevanja.

Torej, preden boste ugotovili, kako narediti varno od "Lego", boste morali kupiti poseben komplet, ki bo vseboval vse potrebne podrobnosti. Če želite poskusiti, da bi iz standardnih možnosti, potem lahko preprosto poskusite zbrati polje, v katerem dajo vse vrednote otroka, nato pa mu trdno streho. Vendar, da bi dobili zaklad, morate razstaviti celotno strukturo.

Če se sprašujete, kako narediti Lego varno, da odpre vrata in ima mehanizem za pritrjevanje, boste potrebovali posebne podrobnosti. Poleg običajnih opek, iz katerih bodo zgrajene stene, boste zagotovo potrebovali ukrivljene (polkrožne in okrogle) dele. Brez njih ne bo mogoče ustvariti mehanizma za odpiranje. Poleg tega potrebujete posebne ključavnice za vrata, kolo s številčenjem.

Najbolj težko v procesu, kako narediti varno od "Lego", je zbrati ločen mehanizem. Najprej morate najti okrogle opeke, ki bodo ključavnice: za trimestno kodo naj bo 3. Ukrivljeni elementi se prilegajo okrog vsakega od njih tako, da je med njimi prostor - poseben utor. Na sestavljeno konstrukcijo je položena plošča, nad katero se ponovno namesti krogelni del. Na njej je ponovno postavljena plošča 4 * 4, šele nato je vgrajena majhna okrogla opeka: na njej se pritrdi poseben ventil. Od kraja namestitve bo odvisna od kode kodne ključavnice.

Konec koncev, načelo delovanja mehanizma temelji na dejstvu, da mora vsakokratni krožni element, ko se zaskoči, zaskočiti zapah naslednjega dela ključavnice in se premikanje nadalje prenesti. Pri izbiri vseh pravilnih številk mehanizem obrne nameščeno zaustavitev in odprta vrata. Seveda, da bi bolje razumeli, kako narediti "Lego" -varen, načelo delovanja kodne ključavnice, je bolje razumeti ne le s pomočjo besedila in slik, ampak tudi video navodila. Toda z zbiranjem preostalega varnega ponavadi ni problema. Glavna stvar - da močne stene, tla in streho.

Kako kravato preprosto kvačkati šal?  Sheme bodo novicam pomagale, da bodo delo lažje in preprostejše.Brioche (pletenje): opis tehnike, značilnosti in pregledovOsredotočite se s karticami.  Najpreprostejši način za presenečenjeCrafts iz časopisnih cevi storite samiKako narediti nož z lastnimi rokami doma?Smešne lutke iz nogavicKako vtkati tatoo choker desno?Crafts iz cevi soka z lastnimi rokami.  Obrti za novo leto