FoodPro Preloader

Kako narediti svetilko v Minecraftu in na kakšni podlagi deluje


Paradoksalno pa je v sodobnem svetu igra, ki je po kakovosti grafike na ravni devetdesetih, vse bolj priljubljena. In za mnoge ustvarjalce iger je bil ta dogodek veliko presenečenje. Tudi sam avtor ideje Marcusa Pearsona, ali, kot ga kličejo navijači, »Notch«, je ta projekt dobesedno pozlačen. Igra je dosegla svoje prve oboževalce, tudi ko je bila v fazi beta testiranja. Notch

Paradoksalno pa je v sodobnem svetu igra, ki je po kakovosti grafike na ravni devetdesetih, vse bolj priljubljena. In za mnoge ustvarjalce iger je bil ta dogodek veliko presenečenje. Tudi sam avtor ideje Marcusa Pearsona, ali, kot ga kličejo navijači, »Notch«, je ta projekt dobesedno pozlačen.

Igra je dosegla svoje prve oboževalce, tudi ko je bila v fazi beta testiranja. Notch je samo postavil igro v Stem, kjer so ljudje hitro okusili in začeli obvladovati. Po tako ostrem "preboju" je ustvarjalec Minecrafta najel pomočnike (z denarjem) in začel resno izboljšati igro.

V tem članku bomo govorili o tako zanimivi stvari v igri, kot so svetilke. Razmislite, kako narediti svetilko v Minecraftu, kako naj se nahaja. In tudi, katere sestavine se uporabljajo za izdelavo.

Toda preden odgovorite na vprašanje, kako narediti svetilko v Minecraftu, morate razmisliti o celotnem sistemu ustvarjanja stvari v tej igri. In čeprav se zdi, da je precej zapleteno, obstaja veliko število spletnih mest na internetu, ki imajo vodnike za obrtne stvari. Torej, v igri sta dva mesta, kjer lahko nekaj storite. To je inventar samega igralca, v katerem so 4 bloki, za različne predmete in delovno mizo, v katero lahko postavite do 9 predmetov. Mimogrede, v nekaterih dodatkih oboževalcev so na voljo naprednejše delovne mize z velikim številom blokov za postavitev.

Zdaj pa poglejmo, kako narediti svetilko v Minecraftu. Sprva potrebujemo delovno mizo, ki je izdelana v inventarju znakov iz 4 blokov plošč. Potrebovali bomo tudi svetlobni prah, iz katerega bomo naredili Avstralijo.

Mimogrede, delo lame ima številne posebnosti. Druge luči v igri so viri stalne svetlobe. In ne morete jih izklopiti, svetilka deluje tudi, če jo priključite na redstone. Po prejemu Avstralije smo jo postavili na delovno mizo, v središče in prečkali rdečo kamnino s križem.

Vendar pa za neizkušene igralce odgovor na vprašanje, kako narediti svetilko v Minecraftu, ni v celoti razkrit. Konec koncev ni jasno, kako priti do svetlobnega prahu, iz katerega je izdelan žareč kamen (Avstralija). Za pridobivanje lahkega prahu se bo treba potiti. Konec koncev je samo v peklu, ki je zelo nevarno mesto, in brez resne opreme je bolje, da ne gre tja.

Zdaj pa analiziramo, za kaj je svetilka v Minecraftu. Kot smo že omenili, deluje le, če z njo povežete redstone. Priročno je ustvariti domače vzdušje. Tudi v igri Minecraft svetilka se uporablja za ustvarjanje okolice. Ko greš v hišo nekoga, pritisneš na stikalo, vse postane posvetljeno. Čeprav obstajajo tudi slabosti v spremenljivem svetlobnem viru, zlasti v temi, se mafije lahko drstijo, kar ne velja za posvečena območja.

Prav tako lahko rečemo, da le hardcore igralci uporabljajo svetilke, ker zahteva stroške pri izdelavi in ​​namestitvi. Veliko lažje je izdelati baklo ali žareč kamen. Ja, in za namestitev drugih virov svetlobe ne zahtevajo kompleksne verige redstone, ki ni samo draga za gradnjo, temveč zahteva tudi veliko prostega prostora.

Ladje z bučkami naredite sami korak za korakom.  Obrt iz bučkeObrti iz vej: najboljše ideje ecodecoraRag lutke: podroben opis proizvodnjeNodularni batik: izvedbena tehnika, mojstrski tečaj za začetnikeDekoracija in barvanje poročnih očal naredite samiTelovnik za pse: vzorec, konice za šivanje.  Oblačila za pseKako narediti škatlo z lastnimi rokami: fotografija, mojstrski razredŽenski plašč: vzorec.  Vzorec ženskega zimskega plašča