FoodPro Preloader

Bead Callas: Master Class in Priporočila


Cvet iz kroglic je odlična možnost za počitniško darilo. Vsako živo cvetje je lepo in čudovito. Popolnoma vsak nosi svojo fascinantno avro in lepoto. Verjetno je veliko kot lilac, vrtnice, kamilica, kala ali drugo cvetje. Vendar pa so vsi kratkotrajni. Če je dogodek ali določena oseba pomembna za vas, vam svetujemo, da naredite darilo, ki vas bo dolgo časa ohranilo v spominu. Kale so

Cvet iz kroglic je odlična možnost za počitniško darilo. Vsako živo cvetje je lepo in čudovito. Popolnoma vsak nosi svojo fascinantno avro in lepoto. Verjetno je veliko kot lilac, vrtnice, kamilica, kala ali drugo cvetje. Vendar pa so vsi kratkotrajni. Če je dogodek ali določena oseba pomembna za vas, vam svetujemo, da naredite darilo, ki vas bo dolgo časa ohranilo v spominu.

Kale so graciozne in zelo lepe rože. Toda, tako kot druge rastline, se kala hitro zbledi. V tem članku predlagamo, da se podrobno preuči in se nauči, kako pravilno tkati kale.

Lekcija je precej preprosta in zanimiva. Ponujamo vam več možnosti za izdelavo kroglic. Nato bo pomagal pri oblikovanju originalnega in lepega šopeka.

Razmislite za jasnost, posebnosti tkanje cvetje v predlagani mojster razred (MK) kroglice kale rožnate barve. Mogoče se spravite na delo.

Materiali in orodja

Preden začnete tkati kale, boste morali pripraviti naslednje materiale:

 • roza kroglice;
 • bledo rožnate kroglice in steklene kroglice;
 • rjave kroglice;
 • srebrna žica - 0, 3 milimetra;
 • premer žice 1 milimetra;
 • Zelena nit in cvetlični trak.

Bledo rožnate kroglice: mojstrski razred

Za kaj se je vredno pripraviti? Morate preživeti nekaj časa in ustvariti resnično razkošen cvet, ki je Calla iz kroglic. Shema tkanja je precej preprosta in vam bo pomagala razumeti ta strog proces. Osnova je uporaba francoskega načina brušenja.

Postopek je naslednji:

 1. Če želite ustvariti prvo vrsto, je treba nanizati v navedenem zaporedju: sedem rožnatih kroglic, eno bledo rožnato krono in devet bledo rožnatih kroglic.
 2. Nadaljnje tkanje boste morali povečati vrsto roza kroglic in zmanjšati vrsto bledo roza.
 3. Število diskastih kroglic po lastni presoji spremenite tako, da so intervali v vrsticah minimalni. Podoben cvetni list se oblikuje iz treh stopenj kroglic, ki se nahajajo v osrednji vrstici.
 4. Sledi šest stopenj - po dve na vsaki strani. Zadnja vrstica, ki se nahaja na dnu cvetnega lista, vsebuje eno stopnjo. Sestavljen je iz rožnatih kroglic.
 5. Naslednja stran cvetnega lista je podobna prvi.

Oblikujemo kalupe

 • Po končanem oblikovanju cvetnega lista je treba zašiti, da se določi bolj stabilna oblika. Nato v jedro kale vstavite prašnik in cvet varno pritrdite na žično palico.
 • Nato ga ovijte s cvetličnim trakom. Trak lahko zamenjamo z zelenimi nitmi, impregniranimi z lepilom. Potrebno je skrbno oviti trup.
 • Če želite oblikovati prašnike, boste morali nanesti 24 rjavih kroglic. Zložite žico s kroglicami na pol in zavijte med seboj. Posledično dobite polne kroglice callas.

Tkani listi

Za izdelavo krogelnih listov boste morali pripraviti nekaj materialov:

 • zelene kroglice;
 • žica v barvi kroglic (0, 3 mm);
 • premer žice en milimeter;
 • zeleni cvetlični trak.

Kroglice Callas imajo podolgovate liste. V skladu s tem boste morali uporabiti tehniko vzporednega tkanja. Pravzaprav je en list sestavljen iz dveh polovic, ki so sešiti skupaj.

Upoštevajte, da ni treba, da so spodnje tri vrstice vašega lista zašite. To je narejeno tako, da je rezultat tega, da je list za kroglice čim bolj prikazan izvirni izvirnik.

Po tem, morate vzeti palico s premerom enega milimetra in jo ovijte z zelenim trakom. Rezultat je treba pritrditi na zadnji del lista z zeleno žico. Na enak način naredite še dva podobna lista.

Bead callas bo našel eleganco in estetiko, če sta na primer postavljena v čudovito vazo. Če želite, lahko naredite mavčno mešanico in pritrdite cvet v lonec.

Bela kroglica Callas: druga različica

Če želite oblikovati drugo različico cvetličnega aranžmaja, boste potrebovali:

 • prozorne ali lahke kroglice;
 • rumene kroglice;
 • srebrna ali zelena žica s premerom 0, 3 milimetra;
 • škarje.

Napredek in nekatera priporočila

 1. Začnite s kroglicami cvetnih listov. Če želite to narediti, boste morali pripraviti kos žice, dolg osemdeset centimetrov. Nato naredite majhno zanko na njenem koncu. Nato morate nanizati tri centimetre belih kroglic. Naredite še eno dodatno zanko.
 2. Nato tkanje in bele kroglice obrnite na delovni konec žice. Obrnite prvotno vrstico.
 3. Potem spet, morate obrniti vaš tkanje in nanizano enako število kroglic. Naslednji zavoj okrog osi.
 4. Nadaljujemo z ustvarjanjem stranskih sten cvetnih listov.

Če želite to narediti, morate šivati ​​bele kroglice na delovnem koncu žice in jo popraviti. Odštejte tri kroglice, ki so na vrhu.

 1. Nato znova privijte kroglice in potegnite črto navzdol. Naredite tuljavo in se pomaknite navzgor, prižgite naslednje kroglice. Odštejte tri kroglice in zavarujte na drugo stran. Tako ste dokončali izdelavo prvega lista.
 2. Nato morate narediti enake korake. Preštej pet kroglic. Potrebno je iti dol in narediti tuljavo, ki gre gor na naslednjo stran. Nadaljujte s tkanjem, istočasno preštejte šest in osem kroglic.
 3. Skupno bo treba narediti alinee iz kroglic šestkrat. Po končanem oblikovanju cvetnega lista ga morate poravnati z ustrezno obliko.
 4. Za boljšo pritrditev boste morali z žice utripati venček z zunanje strani. Žica vam bo dala želeno obliko calle.
 5. Pestle iz rumene barve. Zbirati morate deset centimetrov kroglic na enak način kot v opisanem prvem razredu.
 6. Končno jedro vstavimo v cvet in ga z žico pritrdimo na steblo.

Za dokončanje cvetlične sestave belega kalasa lahko na zeleno žico utrdite vejske veje iz brezbarvnih kroglic.

Na koncu dobljene linije kroglic tvorijo zanke vzdolž celotne dolžine segmenta.

Zaključek

Beadwork je precej fascinanten proces, vendar za začetnike ni mogoče vse delo. Kar se tiče tkanja kalov iz kroglic, so posebnosti tega dela le v pozornosti in zaporedju.

Uresničevanje lastnih poskusov je dovoljeno z znanjem o mehanizmu tega ali tistega izdelka. Zato, če ste začetnik mojster, najprej poskusite naučiti načela in osnove beadwork.