FoodPro Preloader

Pletilni puloverji: za ženske nudimo preproste in izvirne modele


Vsaka ženska želi videti elegantno in edinstveno. In to ni potrebno za to, da kupujejo drage stvari in imajo elegantno garderobo, ki jo sestavlja veliko stvari. Za pomoč bo prišel zelo koristen hobi - šivanje. Najbolj priljubljena sorta obrti je pletenje puloverjev. Za ženske je to ena od možnosti za ustvarjanje lastne podobe. Razmi

Vsaka ženska želi videti elegantno in edinstveno. In to ni potrebno za to, da kupujejo drage stvari in imajo elegantno garderobo, ki jo sestavlja veliko stvari. Za pomoč bo prišel zelo koristen hobi - šivanje. Najbolj priljubljena sorta obrti je pletenje puloverjev. Za ženske je to ena od možnosti za ustvarjanje lastne podobe. Razmislite o nekaj preprostih in praktičnih izdelkih.

Prvi model: jakna z odprtimi vložki za polno (slika 1, 2)

Strinjam se, da je večina modelov, predstavljenih v pletenih revijah, zasnovana za tanke ljudi. In dame z okrogelimi je precej težko izbrati želeni slog. Predstavljen model je idealen za ženske, ki so velikosti 50. Hkrati skriva polnost in se odlikuje po elegantnosti. Mimogrede, pletenje puloverji za ženske zagotavlja individualno izbiro barv, slog in ornament. Upoštevati je treba, da je pri modeliranju izdelkov "velikih" dimenzij kategorično nemogoče, na primer, uporabiti vzorce, ki povečujejo prostornino: pletenice ali prečne okraske. Predstavljena silhueta ima trapezno obliko, zahvaljujoč izvirni zaponki le na vrhu jakne. Tudi slika je lahka in romantična zaradi dolžine rokavov "tri četrtine" in nekaj njegove širitve navzdol. Hrbet in police so podobne oblike. Razmislite o več načinih, kako doseči to silhueto.

Značilnosti vezave ornament

Majhen sklop iz spodaj vstavljenih vložkov sploh ne zapolnjuje slike, ampak skriva njegove pomanjkljivosti. Torej, poglejmo, kako je to pletenje puloverji storiti z iglami. Za ženske, malo močne, ta silhueta vključuje uporabo originalnih okraskov. Začnite delo z dna, tako da vnesete število zank, ki so potrebne za izdelavo celotnega platna: hrbet in dve polici istočasno. Pletene nekaj vrstic navadne elastične, nato pa pojdite na sprednjo površino. Robovi robov na obeh straneh bodo izvedeni z robom po prejemu izdelka. Ko višina dela doseže 10-15 cm, je potrebno tečaje porazdeliti tako, da se sprednji del izmenično izmenjuje z vstavki. Ne pozabite, da bo ornament na hrbtni strani dvojni. Preden začnete pletiti ven azhura, naredite rob več vrst nogavic, prvi od njih naj vsebuje zmanjšanja. Na ta način se sestava oblikuje pod okraski. Podobno, opravlja in rokavi, z uporabo openwork, enako po širini vzorcev na policah. In sami si vstavite slikovne vložke.

Drugi model: pulover z reliefnim jarmom (slika 3, 4)

Ni potrebno biti izkušena rokodelka, ki bi ustvarila nekaj posebnega. Pri izdelavi izdelka je dovolj, da uporabite vsaj en izvirni element. Kaj je mogoče diverzificirati pletenje iglice puloverji? Za ženske bodo zanimivi modeli z reliefnim jarmom. Analizirajmo, kako jih lahko izvajamo. Najprej določite smer dela. V večini primerov pletenje vodi navzgor. Prva faza: potrebno je doseči raven izstopne odprtine tako, da ločeno zapolnite hrbet, polico in dva rokava. Potem, z uporabo krožnih igel za pletenje, so vse zanke hkrati pletene. Po 5-10 centimetrih praviloma preidejo na jarek. Da bi jo izvedli, je najbolje, da uporabite katerokoli "pletenico" okraske. Ker ta vezava običajno zamenjuje prepletene vzorce in žuborenje, je enostavno zožiti vrat. To se doseže z zmanjšanjem med pletenicami. Na primer, na začetku kokete se relief spreminja z 8-10 zankami, na koncu odprtine pa se zmanjša na 1-2. Vrat je običajno sestavljen iz več vrst elastičnih.

Kako narediti silhueto primerna?

Ta model ima rahlo prilegajočo se obliko. Da bi ga dobili, je zaželeno, da obstaja splošna shema pletenja. Znoj z iglami za pletenje v tem primeru ne vsebuje nobenih zmanjšanj vzdolž robov. Opremljena je pridobljena s pridobivanjem olajšav. Delo se začne z gladkim platnom. Približno na razdalji 10-15 centimetrov od roba, razdeli zanke na tri dele, označevanje lokacije prihodnjih pikado z zatiči. Opravite upočasnitev, rahlo in rahlo zožite platno. Obdelavo redno pritrdite na vzorec in po potrebi nastavite število zank, ki jih želite zmanjšati. Ko dosežete raven pasu, začnite naraščati. Priporočljivo je, da ga opravite na skriti način: ne uporabljate dodatnih nakidov, temveč z vezavo med zankami. Širitev mreže se običajno konča, ne da bi dosegla raven prsnega koša. Nekateri izkušeni igralci so sposobni opraviti ne le vertikalne reljefe, ampak tudi horizontalne tukle na policah, podobne tistim pri šivanju tekstilnih izdelkov.

Tretji model: poletna različica telovnika (slika 5)

Katere so glavne značilnosti izvajanja lahkih modelov za toplo sezono? Najprej je treba posvetiti pozornost izbiri preje. Najbolj priljubljen material je seveda bombaž. Druga značilnost je izbira tehnik pletenja. Brez dvoma so kvačkani vzorci najlepši. Ampak nič manj priljubljeni so tudi za opravljanje "lahka" pletenje, pletenje igle. Zaradi njih se poletni puloverji lahko pridobijo veliko hitreje, kar zmanjša gostoto zaradi uporabe orodij, ki so večjega obsega. Tretja stvar, na katero je treba posvetiti posebno pozornost, je ornament. Poletni modeli so praviloma izdelani s tehniko odprtine ali kombinacijo neprekinjenega lista z originalnimi vložki. Na primeru tega modela je prikazano, kako lahko običajen videz prtljage postane poletna bluza. Če želite to narediti, lahko uporabite v svojem delu, na primer, risbe, po videzu, ki spominja na pletenice, vendar nima gosto in tridimenzionalno strukturo. Upoštevajte značilnosti in načela izvajanja takšnih vzorcev.

Metoda vezanja pletenice lite

Za poletne bluze ne uporabljajte vzorcev z volumetrično vezavo. Kaj to pomeni? Ko vyvyazyvanii navadne pletenice nastane prekrivanje enega ornamenta na drugega. O kakšni lahkotnosti lahko potem govorimo, če se izkaže, da je proizvod dvoplasten? Vendar, da bi ustvarili originalen vzorec, ki je običajno za poletne modele, se uporablja nekoliko drugačna metoda. Z uporabo tega modela lahko na primer vidite, kako dobimo lahke pletenice. Obstaja veliko različnih okraskov, ki se uporabljajo za vezanje. Sprememba smeri glavnega platna po tipu, podobnem vezavi, se doseže s hkratno kombinacijo lakov in redukcij. Zahvaljujoč temu platno ima dodatno odprtino v obliki lukenj. Glavno načelo reliefa je menjava sprednje in zadnje zanke ter njen premik v stran. Predstavljajte si in uporabljajte nove risbe, ki ustvarjajo edinstvene in elegantne modele!

Pletena škatla: uporaba, samoproizvodnjaRep trak: kaj je, kako se uporabljaŠablona je nepogrešljivo orodje pri notranji opremi.Sklopka za roke: mojstrski razred in vzorciSlavni fotograf Nigel Barker: kariera, osebno življenje, deloKvačkani vzorci: izvirne ideje, opis fotografije, nasvetiNajboljše igre za dve osebiPletene palčke z iglami za pletenje - ustvarjajo lepoto z vzorci ali vzorci