FoodPro Preloader

Prednost: pravila igre, kombinacije kartic


Prednost je klasična igra s kartami, ki se je rodila v Rusiji v XIX stoletju. V kompleksnosti in fascinaciji je podoben šahu. Ker so jo cenili aristokrati. Navdušili so jo pisatelji, glasbeniki, umetniki. Trenutno je število ljudi, ki se zanimajo za prednost, vedno večje. Za njih je to zabaven hobi. Na

Prednost je klasična igra s kartami, ki se je rodila v Rusiji v XIX stoletju. V kompleksnosti in fascinaciji je podoben šahu. Ker so jo cenili aristokrati. Navdušili so jo pisatelji, glasbeniki, umetniki. Trenutno je število ljudi, ki se zanimajo za prednost, vedno večje. Za njih je to zabaven hobi. Na splošno, precej zanimivo prednost. Pravila igre so tu posebna. Več o tem podrobneje.

Pravice in obveznosti darovalca

V zvezi s tem obstaja veliko odtenkov. Od tistega, ki dela s kartami, ni odvisno od tega, kaj pride v žreb. Toda vrednost igralnih kart vpliva na njegovo nagrado ali kazen. Če udeleženec ni zadovoljen s buy-inom in ga vrne prodajalcu, bo kaznovan s kazenskimi točkami na hribu. Njihovo število je odvisno od igre. Pomembno je vedeti. Premium točke ali whist so odvisne tudi od naročene igre. Posojanje:

 • Za asa v buyup-u so enake ene podkupnine. Ustreza naročeni igri.
 • Za gospo in kralja iste obleke v višini enega podkupnine. Ta kombinacija igralnih kart se imenuje "mariyazh".
 • Za asa z kraljem iste obleke, whists, enaka dvema podkupninam.
 • Za dva asa se določajo tudi določene točke. Takšni so za tri podkupnine.
 • Za neizvedeno naročilo je kazen "izključena".

Predaja lahko sodeluje v naročilu, imenovanem "Misera". Takrat sploh ne morete vzeti podkupnine. Če ga povabi igralec, ki igra to igro. To se zgodi, ko kartice za "Mizer" niso zelo uspešne, vendar je upanje, da so primerni za nakup. Čeprav morda ni tako. Vse je odvisno od primera. Izguba potem znaki za dva. Toda zmagovalne točke so tudi razdeljene na polovico. To je zelo privlačno za trgovca v povabilu k skopcu. Če se strinja z igranjem, mu je dana možnost, da se seznani s postavitvijo kartic stranke.

Distributer je dolžan zagotoviti, da nakup ne zasveti do konca dražbe. Niti sam ne sme gledati. Še posebej pomembno je, ko je trgovec povabljen, da igra na pol. Pomembno je, da se spomnite.

Razvrstitev

Najmanjša prednostna igra - "šest". Takrat mora udeleženec vzeti določeno količino podkupnine. Šest. Preostali štirje si delijo njegovi partnerji. Ni pomembno, kakšna je porazdelitev podkupnine med piščanci: vsak ima dva; eden ima tri, drugi ima enega; ali vse v eni roki. V vsakem primeru se šteje, da je igra odigrana. Potrjena bo tudi, ko bo udeleženec vzel več podkupnine, kot je obljubil. Samo v tem primeru obstaja določen pogoj. Namreč, dejstvo, da piščalec, ki bo imel podkupnine manj kot dva, piše sam, kaže na hrib. To je treba zapomniti. Igra se ne igra, če ima udeleženec manj podkupnine od naročenega. V tem primeru mu je naložena denarna kazen in v gore so zapisane točke. In whistlers dobijo točke za dodatne podkupnine in pomoč.

Sledijo igre, poimenovane po številu naročenih podkupnin. Namreč: "deset", "devet", "sedem", "osem" ali "totus". Prav tako je pomembno vedeti. "Totus" je igra, ki je popolnoma nasprotna od "Misera". Omenjeno je bilo prej. Obstaja tudi najvišja igra. Toda kombinacije kartic so zelo redke. Imenuje se "prednost". Napoveduje se, ko ima udeleženec po prejemu nakupa na svoje roke tri karte najvišjega ranga iste barve. Ali štiri najmlajše. To je tudi v isti obleki.

Pogoji "šestdimenzionalnih" in "devetdimenzionalnih" sprememb so precej togi. Pravila igre je treba dosledno upoštevati. To pomeni, da morajo piščanci sprejeti prijavljene podkupnine. Namreč: štirje s šesto igro in eno z devetimi. Različice, kot so "sedem" in "osem", imajo bolj prilagodljiva pravila. To pomeni, da imajo piščanci določeno število podkupnin. Dva v sedmi tekmi in ena v osmem.

Distribucija kartic

V tem primeru je vse precej preprosto. Prodajalec premeša paleto kart. To je bilo navedeno zgoraj. Karte se razdelijo v parih. To so trije igralci po 10 kosov in 2 v žrebanju. V tem primeru mora biti zadnji par kartic povprečen. Ne prvi, ne zadnji.

Trgovanje

Po pregledu kartic se igralci začnejo pogajati za vrsto igre. Prvo vlogo vloži udeleženec, ki sedi za levo. Začnite trgovati z minimalno igro. Namreč, "vrh 6" in širše. Vsak igralec trdi, da je igra v obleki višja od prejšnje. Ali pa zloži in zapusti trgovino. Igre se povečajo s 6 na 10. Delovni čas poteka v določenem vrstnem redu. Namreč: lopate, palice, diamanti, črvi. Starejši kot katera koli obleka igra brez adut. Čeprav je število podkupnin ostalo, kar je bilo navedeno. V primeru, da se je igralec že pogajal za drugo igro ali je šel mimo, je nemogoče napovedati "škrto". Lahko pa prekinete aplikacijo za devet iger. Potem se pogajanja prenehajo. Pravila igre še vedno ponujajo druge možnosti. Kadar se pravzaprav brez škropljenja sliši škrtac, ga lahko prekine s ponudbo za devet. Z "pass" vseh udeležencev igra "pass". To je treba tudi poznati. Če ni "škrt" in "raspass", se udeleženci pogajajo do zadnjega igralca. Nato bomo to podrobneje obravnavali.

Sorte igre

Obstajajo tri različice:

 • Na podkupnine.
 • Mizer
 • Odmore.

Podrobnejši opis bo opisan spodaj.

Prednost igranja podkupnine

Obstajajo določeni pogoji. To pomeni, da je tisti, ki je zmagal na pogajanjih, dolžan igrati z deklariranim adutom (ali brez njega). Prav tako mora zbirati podkupnine, kolikor je naročeno. Udeleženec, ki je izžrebal in zavržel dve nepotrebni karti, mu pove, s katerim adutom bo igral (ali brez). Prav tako poroča o tem, koliko podkupnin se zaveže. V tem primeru obstaja določena omejitev. To je v tem, da je nemogoče naročiti podkupnine manj, kot je bilo navedeno na dražbi. Na primer, tamburin, ki se je dogovoril za 7, lahko igra od 7 tamburin in več, 8 vrhov itd. Vendar pa ne more biti 7 vrhov ali 6 drugih oblek. Ostali se skupaj igrajo proti njemu. Vendar se vsak od njih odloči za piščalko ali prehod. Vse je odvisno od želja in zmožnosti udeležencev. Whistler se zaveže tudi, da bo vzel številne podkupnine, ki jih določi igra. Če to storita oba partnerja, potem je igra zaprta. Če žvižganje, potem lahko igrate na prostem. Nato oba odprite kartice. Piskanje hodi za dva. To je zase in za tistega, ki je rešil. Cilj igre je vedno in za vse izpolniti svoje obveznosti. To pomeni, da morate zbrati dogovorjeno število podkupnin. In poskusite sovražnika prisiliti, da jih kliče manj, kot je naročil. Ali pa podarite čim več podkupnin, če igrate škrtačo. V tem je določena taktika.

Mizer

Prav tako je nenavaden videz. Igra brez podkupnine se imenuje "Mizer". Njegovo bistvo je vidno po imenu. Mnogi uživajo takšen pogled kot "nesrečen". Prednost v zvezi s tem ima določeno merilo. To pomeni, da nasprotniki igrajo odkrito in brez predanosti. Njihov cilj je, da v najkrajšem možnem času podkupijo sovražnika.

Prekini

V tem primeru vsi igrajo zase. Hkrati poskusite vzeti potrebo čim manj podkupnine. Ali vsaj nič več kot partner. To je možnost "Rostov". Kartice ponudb lahko določijo obleko prvih dveh podkupnin. Lahko tudi pripadajo trgovcu. To je, ko sva štirje igrali. Ali pa se sploh ne odprejo ("Rostov", "hussarik").

Raffle

To je treba tudi poznati. Zelo pomembno je, da igrate podkupnino. Igralci v določenem vrstnem redu postavijo eno kartico. To je razumljivo. Prva kartica nastavi obleko. Naslednje dajte ostalo. To je kartica iste obleke. Ali pa daj adut. To je, če želena obleka ni. Ali katera koli druga kartica. To je, če ni adut. Igralec, ki je dal najvišjo karto, vzame podkupnino. To je dokončno dejstvo. Podkupnine se štejejo glede na njihovo število. To je neodvisno od nominalne vrednosti kartic.

Račun

Za odigrano igro igralec sam zapiše določeno število točk v kroglo, ki mu ga zabeleži. Presežek obveznosti se zabeleži samo zadnji. Za vsako kršitev prijave igralci zabeležijo določeno število točk v gori. Tam so zabeleženi tudi podkupnine, ki so jih prejeli na "prehodih". Ali igralec, ki jih je najmanj vzel, piše drugim udeležencem (»izrastki«).

Sedem deset iger

Upoštevajte te razlike v prednostih. Pravila igre v tem primeru so precej preprosta. Whistlers na "sedem-dimenzionalni" so dolžni vzeti eno podkupnine vsak. To je določen pogoj. Na "osem" oba piščalko redko. Nekdo ponavadi pravi: "Pass." Vendar pa še vedno zazvoni. Čeprav za to ne prejme nobene nagrade. Če oba piščalki ne uspe, se ne zložita. Igrajo brezplačno. To pomeni, da preveri nasprotnika. To se imenuje prisiljeni whist.

Ta kombinacija preverjanja je potrebna za »devet« in »deset« igre! V tem primeru se zmagovalcu zaračuna toliko, kolikor je naročil. In whistlers dobijo točke za podkupnine, ki so odvisne od igre. "Devet" in "deset" so redki.

"Sedem" ali "osem" postane sporno, če ga želita igrati hkrati. Prednost v tem primeru je najvišja obleka.

Trumpova igra

Tu samo ime govori sama zase. V tej obliki je preferenčna igra, katere fotografija je v tem besedilu, v nominalni vrednosti kartic. V tem primeru aduti niso dovoljeni. Brezmejna kapa prekine vsako igro. Za to, odpisati 60 "poni".

Lahko naročite igro brez adutov, če ima igralec tak niz kart:

 1. Ace, kralj, kraljica itd. Ena od oblek.
 2. Kralj, kraljica, jack in deset. Tudi ena obleka. V tem primeru obstaja tudi igra asa drugačne obleke. To je s praznimi karticami. To je treba tudi poznati. Če je to prva poteza stranke, mora biti prva kartica kralj. Za "knock out" nasprotnikovega asa. In tudi za prestrezanje poteka igre in premagal s svojim asom katerokoli kartico iste barve.
 3. Ace, kralj, kraljica, jack. To vključuje tudi majhno kartico iste barve. In še en as.
 4. Obstaja še ena kombinacija. In natančno: as, kralj, jack, deset in majhna kartica iste barve. To vključuje tudi dva asa. Tukaj lahko greš v adut, vendar je to tvegano. To je zato, ker se tretja dama enake obleke kot vaši asi zgodi, na eni strani, bo jack premagal. In tako bo postal podkupnina.
 5. Igranje sploh brez adutov je nevarno. Za popolno zaupanje morate imeti v rokah štiri ase in vsaj eden od njih ima poroke. Toda to je redko.
 6. Piskanje na adutu je vredno le med žvižganjem. V nasprotnem primeru obstaja tveganje izgube. Pravi whist bo, ko sta dva asa na rokah, ali as in kralj, ali as enake obleke in igra drugega.

Prednost z darili

Prednost ima veliko trikov. Pozneje so se razvile številne sorte z novimi pravili. Na primer, najprej s tremi prehodi, sprememba ni bila upoštevana. Novim kartonom je bil prenesen naslednji udeleženec. Bilo je nepošteno. Od prve predaje "izgubljene" roke. In takoj so bile skrite mešane karte. Revizija igre ni bila dovoljena. To je, če nekdo od igralcev z dobrimi kartami ni igral, ampak je prešel v upanju, da bo "udaril" partnerje. Obstajajo takšni.

Da bi to preprečili, so izumili določeno stanje. Namreč: s skupnimi vozovnicami, ne s kartami, temveč z igranjem daril. V tem primeru zmaga tisti, ki ni vzel podkupnine. Prav tako je pomembno vedeti. V tem primeru poskusite ne vzeti več kot tri podkupnine. Podvrženi so amnestiji.

Za vsako podkupnino, ki presega tri, je podanih 10 oprostitev. Za 4 podkupnine - 10. Za 5, 20, in tako naprej.Za renons - odsotnost kakršne koli obleke na svojih rokah - so tudi dal 10 remises. Preizkusna igra daje igralcem previdnost. Ni vsem všeč. Zato ni priljubljena.

Računalniška različica

To je tudi zabavna sprememba. Trenutno je računalniška različica preferenc taka, da lahko začetniki hitro obvladajo določena pravila in igrajo na spletu. Za njih je bila razvita podrobna vadnica. Obstaja tudi igra z nasveti. Strokovnjaki na tem področju bodo lahko izbrali možnost zapletenosti in močne računalniške nasprotnike. Tudi v načinu "reševanja težav" lahko naredite roko s kartami in igrate igre. Umetna inteligenca v igri je taka, da se bodo vaši nasprotniki v ponudbenih ponudbah ravnali v skladu s tistimi, ki ste jih izbrali. To so bodisi previdni ali tvegani tekmeci. Prednosti igre je niz besed, najljubših preferencialov. Med igro se razumejo njegove razlik in hkrati kartična "modrost". Obstajajo podrobnosti slikanja bullet, ki odraža celotno igranje, kot tudi vrednost igralnih kart. Samodejno izračunavanje dobitkov bo privlačno za začetnike. Konec koncev je razdelek "zaključek igre". Na istem mestu so poudarjeni dosežki udeležencev.

Zaključek

Na splošno obstajajo različne priljubljene igre s kartami. Prednost je ena izmed njih. Treba je le natančno prebrati posebna merila igre. O tem boste spoznali tako, da boste prebrali vsebino tega besedila.

Odprta klobučasta beretka: shema in opis. Polkrožna oprt kolesaRočno izdelane lutke: podrobna delavnica za igleFreddy Kruger rokavice - kako to storiti samiCvetna kompozicija, ustvarjena ročno: osnovna pravila sestave in koristni nasvetiKako se oblikujejo gosto kvačkani vzorci: diagrami in opisKako plesti openwork tippet z iglami? Tehnologija trikotnega rtaPoslikane sanje ali kako narediti kolaž željaKostum za moškega z lastnimi rokami