FoodPro Preloader

Ribolov in vzdrževanje pevk pevk: vrste, opis, hranjenje in oskrba


Večina pevskih ptic odlično prenaša življenje v ujetništvu, toda le za to potrebujete ustrezno in kompetentno skrb za njih. Tako boste lahko vsak dan poslušali lepo petje. Znano je, da lahko takšne ptice v ujetništvu živijo več let in se zlahka razmnožujejo. Kakšno ptico je bolje obdržati v ujetništvu Za lovljenje in vzdrževanje pevk za pesem je potreben kompetenten in ustrezen odnos. Kljub temu pa

Večina pevskih ptic odlično prenaša življenje v ujetništvu, toda le za to potrebujete ustrezno in kompetentno skrb za njih. Tako boste lahko vsak dan poslušali lepo petje. Znano je, da lahko takšne ptice v ujetništvu živijo več let in se zlahka razmnožujejo.

Kakšno ptico je bolje obdržati v ujetništvu

Za lovljenje in vzdrževanje pevk za pesem je potreben kompetenten in ustrezen odnos. Kljub temu pa je vredno malo spoznati pravila, ki bodo omogočila, da ptice obstajajo v ujetništvu.

Nekatere vrste semenojedih ptic se odlikujejo po najlepšem petju: sissy, finches, goldfinches, križi. Da bi lahko uživali v lepoti perja, jih dajemo v zelene kletke ali bullfinches. Znano je, da se križanci, bullfinches in sisy navadijo na osebo lažje in hitreje. Toda zajepljenje je zelo težko naučiti, da bi ujeli.

Nekatere žužkojede ptice se razlikujejo po čudovitem petju. Na primer, varakushka, slavuj, Slavka, Redstart, drozg, zoglenel, starling, tit in Lark. Od tega se škorca, sesir in šarmer zelo hitro navadijo na življenje v ujetništvu in na človeka. Ostali so že dlje časa prestrašeni, zato se celo priporoča, da njihove celice visijo višje, tako da so ljudje manj pogosto.

Vrste ptic pevk

Znano je, da avtorji knjig »Lov in držanje pevskih pevk« trdita: večinoma ptice, ki se lahko navajajo na ujetništvo, pripadajo družini mačk in so razdeljene na 4900 vrst. V domačem okolju najdemo največ kanarčkov, ki imajo več kot sto vrst barv in sort. Na drugem mestu za distribucijo v domačem okolju - moda, ki jo v naravi najdemo le v Avstraliji, Afriki, Južni Aziji, Mikroneziji. Še posebej priljubljena sta rdeče-prsna koža in manija riža.

Na tretjem mestu v zvezi z gojenjem in vzrejo v ujetništvu so ščinkavci, ki imajo veliko število podvrst. Najpogostejši so astryld metulj, avstralski finch.

Fiziološke značilnosti pevk

Odvisno od oblike kljuna so vse ptice pevke namenjene dvema velikima vrstama: granivorous, ki imata debel kljun, in žužkojede, ki imajo tanek kljun. O vrsti pernatega prijatelja bo odvisno od razlik v vsebini ptičje ptice.

Znano je, da ptice nimajo diafragm, zato so njihova pljuča neelastična. Njihovo dihanje se zgodi z polnjenjem zračnih blazin z zrakom. Takoj ko se prsni koš sam premakne, se te vrečke začnejo polniti s kisikom, ki najprej prehaja skozi pljuča. Zato, ko oseba vzame ptico v roke, je treba zagotoviti, da je dihanje normalno in da dihalni gibi niso omejeni.

Ptičje ptice so ponavadi zelo energične in mobilne, zato potrebujejo veliko energije. Bodite previdni glede tega, kaj krme te ptice v ujetništvu. Znano je: če se ptica čez dan ne nahrani, lahko zlahka umre

Lovljenje gozdnih ptic

Do danes obstaja več načinov ulova ptic: na vodi, vabe in vabe. Ujemanje pevskih ptic spomladi običajno poteka na najpogostejši način - ribolov vabe. Če želite to narediti, izberite dober kraj in mesto v cache ptica iste vrste. Na primer, če je ulov na sisy, potem je treba skriti žensko sisy. Menijo, da je to najboljša vaba za vse vrste ptičev.

Lov na pevke v jeseni se najpogosteje izvaja na vabo. Da bi to naredili, morate najti kraj, kjer so zrna, jagode, različna semena in celo mravljična jajca obilno razporejena. Ob robovih tako velikega korita je nujno položiti veje, na katerih je trava, ki jo ljubijo ptice. V koritu zagotovo mora biti veliko vode. Napetostna mreža deluje z aktiviranjem kabla. Vendar pa je treba imeti zadržanost in izkušnje, da bi ujeli ptice na ta način.

Ujemanje ptic na vodi je zelo zanimivo in zabavno. Pogosto je težko najti prostor, kjer lahko sedi ptica, in pravzaprav je tu treba postaviti več vabe. Za ulov ptice na zalivu morate uporabiti veliko mrežo.

Vzdrževanje in nega

Ptičje ptice so družabno prebivalstvo. Da bi se lahko pravilno držali v ujetništvu, je potrebno izdelati pare ali celo boljše cele skupine. Znano je, da je za ulov in ohranjanje ptičjih pevcev potrebno posebno znanje, zato najprej preučite gradivo, ki je v tem članku, in nato naredite pernate prijatelje.

Priporočljivo je pravilno izbrati kletko za take ptice. Nemogoče je uporabljati visoke in ozke kletke, saj ptic običajno ne more normalno obstajati v takih pogojih. Oba okrogla in kotna kletka niso primerna za ohranjanje ptičjih ptic. Idealen bi bil kletka, v kateri se uporablja nerjavna rešetka, in paleta iz kakršnih koli umetnih materialov. Pri vsakem čiščenju je treba paleto skrbno pregledati, saj ne sme imeti razpok in razpok.

Ribolov in vzdrževanje pevk pevk vedno zahteva usposabljanje. Najprej je treba paziti na prostor in kraj, kjer naj bi kletka stala. Prostor mora biti prezračen in svetel. Zaželeno je, da je kletka stala blizu okna, vendar pa mora ena od sten kletke stati ob steni, tako da se ptice lahko kadarkoli prilegajo k njej in se pomirijo.

Če je kletka zelo velika, lahko v tako odprti kletki izdelate majhne hiše iz rastlin, vendar je treba izbrati samo ne strupene rože. Kletko lahko namestite tako, da je senca na celici padla s police ali iz visoke cvetlice. Ptice so občutljive na svetlobo. Če se sprememba dneva in noči ne pojavi naravno, je treba paziti, da ponoči pokrijemo kletko s temnim tančico.

Treba je poskrbeti za dejstvo, da so v kletki palice. Te morajo biti različnih velikosti in velikosti. Lahko so narejeni iz različnih netoksičnih lesa, kot so breza ali javor. Najpogosteje jih ptice uporabljajo za gnezdenje ali izostritev kljuna. V kletki ne sme biti steklenih vložkov.

Treba je poskrbeti za posteljnino za ptice. Bolje je uporabiti pesek, vendar je zaželeno, da so zrna različnih velikosti. Pesek mora biti grob, ptice pa pogosto jedo kamenčke v svoji sestavi, da izboljša prebavo.

V kletki so potrebne tudi kopeli, ki jih lahko pritrdite neposredno na stene kletke. Kopeli za kopanje, kot so sklede za pitje, je treba vsak dan očistiti in vedno spremljati njihovo čistočo. Nemogoče je, da bi pivce in kopeli spravili pod palčke, od takrat pa bo v njih padla leglo. V kletki morajo biti hiše za vzrejo potomcev.

Hranjenje

Vzdrževanje gozdnih ptic potrebuje ustrezno in pravilno porazdelitev krmnega obroka. Krmni obrok teh ptic naj bo sestavljen iz treh delov zrnja, enega dela mehke hrane, ki je obogatena z beljakovinami, in zelene hrane. Če ne upoštevate beljakovinskih dodatkov, lahko to privede do razvoja pomanjkanja beljakovin.

Najbolje je, da uporabite predhodno kalijo žitno krmo, saj vsebuje veliko vitaminov in hranil. Pripravite ga lahko enostavno: vzemite žito in ga namočite za en dan, nato ga pustite pokrito na dan z mokro krpo in počakajte, da se pojavijo zelene sadike. Ampak to je nemogoče, da takšno žito dolgo časa, saj se hitro poslabša. Potrebno je poskusiti pridobiti tisto zrnje za kalitev, ki ni prešlo obsevanja.

Ne morete ga kuhati doma, in kupiti gotove hrane, v kateri je dovolj beljakovin. Ptičji zelje pojejo prepovedano dati.

Vsebina orkana

Vsaka oseba se enkrat začne zanima, kako gredo ribolov in vsebina pevk. Uragus je pred kratkim povzročil veliko zanimanje. Dobro poje, toda še vedno perje privlači več pozornosti s svojo barvo in obnašanjem. Zanimivo je opazovati ne samo snop, ampak tudi nenehno gibanje repa. Uragus se popolnoma tiho premika. Te ptice se hranijo na planinski polinji.

Duševne motnje

Pogosto imajo zaporne ptice ptice duševne motnje. Najpogostejša sta depresija in skubljenje perja. To je najpogosteje posledica osamljenosti, slabe vsebine, pomanjkanja gibanja ali debelosti. Da bi zdravili ptico, je treba ugotoviti vzrok in poskušati spremeniti pogoje hranjenja in hranjenja ter mu dodati še par.

Mickey Mouse kostum: korak za korakom navodilaModna nagubana krila - atribut osnovne garderobe vsake ženskeKako izdelati lesen stroj za vašega otrokaFrosty vzorec na oknu to storite samiKako narediti kostume žabe to storite samiKako šivati ​​kostum gnoma z lastnimi rokamiOsupljiv božični kostum za dekleta "Asterisk"Kako narediti čebelni kostum za otroško matinejo