FoodPro Preloader

Kako tie stilsko openwork vrhovi pletenje igle: nasveti, sheme


Poleti si želite videti lepe, sveže, elegantne, ne kot vse, in ob istem času, da so bila oblačila udobna v vročini in prijetno za telo. Odlična rešitev je lahko vedno kvačkana ali pletena. Handmade ponovno postane trend. Ob obvladovanju tehnike pletenja lahko ustvarite edinstvene ekskluzivne stvari, na primer vrh s čipko s pletenjem ali kvačkanjem, poletno obleko ali kardigan. Ženske s

Poleti si želite videti lepe, sveže, elegantne, ne kot vse, in ob istem času, da so bila oblačila udobna v vročini in prijetno za telo. Odlična rešitev je lahko vedno kvačkana ali pletena.

Handmade ponovno postane trend. Ob obvladovanju tehnike pletenja lahko ustvarite edinstvene ekskluzivne stvari, na primer vrh s čipko s pletenjem ali kvačkanjem, poletno obleko ali kardigan. Ženske so danes zelo modne. Lahko so kratke, podolgovate ali dolge do tal. Vso to različico poletnih oblačil lahko pletite ali kvačkate z uporabo katerekoli tehnike. Poseben trenutek je izbira preje.

Izbira preje

Za poletje so odlične stvari iz ekološkega bombaža. Bombažna preja je dobra za pletenje platnenih vrhov s pletenjem ali kvačkanjem, majicami, jopiči, oblekami in krili. Takšna preja se lahko mercerizira (ali celo dvojno mercerizacijo), tj. Obdeluje s posebno spojino, ki ji daje določene lastnosti: sijaj, elastičnost, svilenost. Ali pa navadno, potem je nit mehka kot bombaž. Tukaj je stvar okusa. Navaden bombaž je bolj primeren za pletilne igle, za kljuko pa je vredno izbrati mercerizirano nit.

Pomembno je, da izberete debelino navoja. Ne bi smelo biti debelo, saj govorimo o poletnih stvareh, vendar ne smete izbrati zelo tanke niti, ki bi jo plesti. Najboljša možnost tukaj je preja 100 metrov v 50-gramski hank. Če želite, lahko uporabite tanjšo prejo, vendar je bolje, da izberete debelejšo nit za jesensko ali zimsko sezono, saj lahko izgledajo pretežno.

Boste dobili zelo zanimiv, eleganten izdelek, če ste plesti čipke vrh s pletenjem iz lanene preje. Ampak morate upoštevati, da je nekoliko nevljudno, in občutljiva koža ne bo zelo udobno. Če jo nosite preko majice, potem je to precej dobra možnost za poletni vrh, toda za jopič in tuniko, ki ga vnaprej nameravate nositi na vrhu kakršne koli obleke, je takšna preja zelo primerna.

Druga, nič manj zanimiva možnost je svilena nit. Vsi pleteni predmeti bodo izgledali neverjetno. Poleg tega je ta preja zelo občutljiva in se bo celo ohladila v vročini. Toda tudi tu obstaja ena odtenka, ki je precej težka pri delu in za začetnike bo težko obvladovati spolzke strune. Toda na splošno leži v parjenju zelo lepo in urejeno. Svilena nit je razmeroma draga, vendar pa je ta kakovostna preja cenejša - viskoza.

Če želite zavezati kakršne koli openwork top pletilne igle za ženske ali za dekleta, je odlična možnost za oblačila v poletni vročini, še posebej, če je izdelana iz viskoze. Ta neverjetna nit v pletenju je precej preprosta, izdelek pa se izkaže za lep, nežen in prijeten telesu. To bo za vroče poletne dni zelo koristno.

Ženski vrhovi pletenje

Za kravato openwork pletenje top - odlična rešitev za poletje. Ta stvar se lahko kombinira z vsakim dnom: hlače, kratke hlače, krilo. Če ga podaljšate, lahko nosite gamaše.

Osnova pletenja mora biti vedno vzorec. Ko je slog določen in so bile opravljene meritve, je smiselno narisati vzorec v polni velikosti in ga preveriti v procesu pletenja. Potem bo stvar zagotovo dobro sedela. Kot vzorec lahko uporabite katerokoli najljubšo stvar, ki ustreza in jo nosite dolgo časa.

Nato lahko izberete ustrezno odprtino ali celo pomislite na kombinacijo vzorcev. Uporabite lahko vsako že pripravljeno idejo žiga ali jo spremenite in dopolnite s svojimi posebnimi idejami.

Bela bombažna vrh

Bele bombažne vrhove izgledajo sveže in vedno primerne poleti. Lahko jih naredite z zanimivo podrobnostjo - trakovi, kot je rokobojska srajca. Sheme vzorcev in fotografije odprtine za pletenje si lahko ogledate spodaj.

Shematski vzorci na vrhu tudi ne predstavljajo posebnih težav.

Toda shema trakov bo zahtevala vašo pozornost.

Podamo tudi drugo shemo, s katero lahko povežemo spodnji in spodnji rob izdelka.

Podaljšan vrh

Nič manj zanimiv je še en model na vrhu, ki je pleten na krožnih pletilnih igel z odprtino vložek.

Koketa je izdelana v skladu s shemo, predlagano na fotografiji. Uporabite lahko naslednji vzorec.

Vzorec vzorca, ki ga lahko uporabimo za koketo, je prikazan spodaj.

Glede na ta vzorec je povsem možno, da se zgornji del veže z uporabo kakršnih koli odprtih vzorcev in da se jih združi ali vzame eno osnovo kot osnovo.

Vrh »Spreminjanje«

Danes bo pomemben tako imenovani top shifter. Lahko ga nosimo naprej ali nazaj.

Shema in vzorec za ta vrh vam je na voljo v našem članku.

Nato predlagamo shemo za okrasitev dna vrha.

Vsako idejo iz zgoraj navedenih lahko spremenite, da dopolnite svoje vzorce ali spremenite vzorec. Seveda lahko izberete katerokoli barvo in sestavo preje.

Za majhne dame

Pletenje za majhne dame je zelo koristna izkušnja. Na to se malo porabi čas in trud, otrok pa je vedno zadovoljen z novo stvarjo.

Openwork top pletilne igle za dekle je mogoče povezati glede na vzorec in vzorec spodaj.

Za ta model lahko uporabite bombaž ali viskozo v kateri koli barvi. Vzorec bo moral ustrezati velikosti. Na njej lahko narediš nekaj za dekle vseh starosti.

Še en model poletnega vrha za dojenčka na gumbih, ki se lahko uporablja kot jakna in se nosi preko srajc ali bluz. Ta model je izdelan tudi na iglah. Odlikuje jo zanimiv okrogel jaram s koso. Za to lahko uporabite ne-mercerizirano bombažno ali viskozno prejo.

Shema in vzorec tega izdelka sta na voljo spodaj.

To so zanimivi modeli, ki jih lahko ustvarite s pomočjo vzorcev in shem, ki so podani v članku, in dodajte nekaj, kar želite.