FoodPro Preloader

DIY Sock Kitten: Vodnik po akciji


Vsi otroci imajo radi mehke igrače. Zakaj so otroci, celo nekateri odrasli ne motijo, da bi dali kosmatega prijatelja. Ljubezen do mehkih igrač je lahko tako velika, da je včasih celoten vrtec zaboden z njimi. Kaj je skupno med nogavico in otroško igračo? Zakaj bi porabili denar za drugo igračo, ki se ne bo bistveno razlikovala od obstoječih nakupov, ko jo lahko naredite sami. Ali v

Vsi otroci imajo radi mehke igrače. Zakaj so otroci, celo nekateri odrasli ne motijo, da bi dali kosmatega prijatelja. Ljubezen do mehkih igrač je lahko tako velika, da je včasih celoten vrtec zaboden z njimi.

Kaj je skupno med nogavico in otroško igračo?

Zakaj bi porabili denar za drugo igračo, ki se ne bo bistveno razlikovala od obstoječih nakupov, ko jo lahko naredite sami.

Ali veste, da je iz nekaterih elementov naše vsakdanje garderobe lahko zelo srčkan igraček - mucek z nogavico z lastnimi rokami! Kaj bi lahko bilo bolj vznemirljivo kot spreminjanje majhnih nogavic (vendar v dobrem stanju) v mehko muco?

Naredimo igrača mačkico

Če ste že zapleteni, je čas, da se lotite posla. Če želite izvedeti, kako narediti mačko iz nogavice z lastnimi rokami, je dovolj, da izvedete naslednje zaporedje dejanj brez izgube ničesar. No, začnimo.

 • Potrebovali bomo par enakih nogavic v dobrem stanju, idealno nove. Izberite svojo barvo, vendar so svetlejše, bolj privlačna igra bo videti v očeh otroka. Prav tako morate pripraviti niti za barvo izdelka, iglo, škarje in polnilo.
 • Na eni od nogavic prerežite manšeto. Nato naredite dva reza: s strani manšete in prstov.

 • Obrnite nogavico navzven. Navo navijte v iglo in robove zašijete od konice do samega konca in na manšeti pustite dve luknji, tako da lahko obrnite nogavico naprej.
 • Potem, v resnici, to manipulacijo - izkažejo nogavice.
 • Vzemite polnilo. Vata, lateks, druga tkanina, kroglice ali karkoli drugega lahko igrajo svojo vlogo. Napolnite izbrano materialno bodočo mehko igračo.
 • Zaprite luknjo previdno. Poskusite narediti šiv manj opazen ali ga skriti v notranjosti.
 • Vzemite nogavico na drugo. Snemite manšete in nogavico neposredno iz njega. Peta bo igrala vlogo mačjega obraza.

 • Po eni strani morate odrezati ušesa.
 • Prišite nastala ušesa in izklopite izdelek.
 • Glava, tako kot pred trupom, potisnite z mehkim polnilom.
 • Pojdi čez rob luknje v glavi in ​​potegni tkanino. Povežite glavo in trup. Že lahko uganete, kako bo izgledal mucek iz nogavice.
 • S svojimi rokami ustvarjate umetniško delo iz skoraj ničesar. Odrežite rep od preostale nogavice.

 • Šivamo ga okoli robov in ga obrnemo, napolnimo s polnilom.
 • Kot v primeru glave, povlecite rob repa in ga zašite na telo (kjer se je nahajal peta prvega prsta).
 • Mucka iz nogavice z rokami je skoraj pripravljen. Še vedno ostane žival v gobcu. Uporabite lepilne plastične oči ali jih naredite z gumbi ali kroglicami. Izrežite izliv iz črne tkanine (lahko uporabite klobučevino) in jo zašijete na obraz. Vezi brke in usta s črno nitjo.

Za kaj je ta igračka?

Tukaj je vaš mucek iz nogavice. S svojimi rokami si lahko hitro in hitro šivala mehko igračo. To je lahko dobro darilo za otroka, starejši otroci pa so lahko poučeni, kako narediti mačko, s katerim se bodo igrali sami ali pa dali mlajšim članom družine.

Tako preprosto in zanimivo je, da je takšna igračka, kot je mladiček, narejena iz nogavic z lastnimi rokami. Mojstrski tečaj vam bo pomagal hitro krmariti v pravo smer, tako da ni težav.

Kako so ti razredi koristni?

Ročna obrt je zelo koristen učinek na razvoj otroka, zato so njegovi prsti spretni in spodbujajo ustvarjalne sposobnosti. Poleg tega nič ne prinaša več zadovoljstva, kot je delo, ki ste ga opravili uspešno, ko lahko uživate v rezultatih svojega dela.

Mimogrede, če želite določiti, da je nastala igračka mačka, okrasite glavo z domačim ali pripravljenim batikom. V prihodnosti, kot nadaljevanje razvoja ustvarjalnih spretnosti, povabite svojega otroka, da šivajo različne kostume za svojega "hišnega ljubljenčka".

Spodbujajte otroka, da preživlja čas, kot je ta, saj je zanj koristen, v prihodnosti pa je lahko zelo koristna tudi sposobnost, da bi naredili nekaj dragocenega iz nič.

Zdaj veste, kaj lahko naredi maček iz nogavice, narejen z lastnimi rokami.

Kako narediti užitne šolske potrebščine: recepti in razkošnostiOsupljive slike, ki jih zlahka zamenjate s PhotoshopomShahl Engelna: shema in opis. Pletenje s šalom iz škarjLjudje so se odločili, da bodo ustvarili najljubše otroške fotografije, rezultat pa je bil zelo smešen.Kako sušiti pomaranče za dekor. Zanimive ideje o uporabi posušenih citrusovCrochet lekcije: jaknaSpregovorimo o tem, kako kvačkati krpico z raztegnjenimi zankamiKvačkane čevlje: shema in opis pletenja