FoodPro Preloader

Ženske kratke hlače: naredite to sami


Dejanska oblačila v vročini za večino deklet in žensk so kratke hlače. Poleti so tako udobne za nošenje, še posebej, če so kratke in srčkane. Zakaj ne bi si jih šivali, ker vaše delo ne bo imelo analogij zdaj. Ampak, žal, le redki znajo doma šivati ​​kratke hlače. Če niste eden od njih, ne skrbite, z veseljem vam bomo povedali, kako to narediti pravilno. In pomagajte pri

Dejanska oblačila v vročini za večino deklet in žensk so kratke hlače. Poleti so tako udobne za nošenje, še posebej, če so kratke in srčkane. Zakaj ne bi si jih šivali, ker vaše delo ne bo imelo analogij zdaj. Ampak, žal, le redki znajo doma šivati ​​kratke hlače. Če niste eden od njih, ne skrbite, z veseljem vam bomo povedali, kako to narediti pravilno. In pomagajte pri tem vzorcu ženskih hlač.

Začni

Osnova vzorca je lahko vsak model, ki je ustvaril prejšnje hlače. Vredno je razmisliti, da bo vzorec ženskih hlačic v celoti odvisen od vrste pasu, ki ga potrebujete. Toda v takšni situaciji ni toliko možnosti - podcenjenih ali standardnih. Klasična linija kratkih hlač ima visok pas. V modi, kot je znano, nižje pristanek. Spomnimo se, da lahko po želji izpustimo vzorec ženskih kratkih hlač v pasu. Poskrbite, da bo to preprosto: vzorec morate postaviti na štiri ali pet centimetrov od pasu. Dolžina kratkih hlač je določena na naslednji način: treba je ločiti šest do sedem centimetrov od linije smole. Po tem, morate ločeno pas ženske hlače. Toda preden se lotite direktnega rezanja, se prepričajte, da na sprednjem delu povečate tako, da je kasneje prišlo do zaponke z zanko. Širina povečanja bo enaka treh centimetrov, dolžina pa 15 cm.

Rezultat

Zato bo delo dobilo podrobnosti o rezu. To sta dve prednji polovici in dve zadnji. Pas prednjih in zadnjih polovic bo sestavljen iz štirih delov. Nastali vzorec ženske hlače je precej enostavno za šivanje, saj prisotnost žepov in drugih okrasnih predmetov in dekoracije v tej izvedbi ni na voljo.

Šivamo

Model, ki ga razrežete, je zelo preprost za šivanje zaradi odsotnosti žepov. Torej je vzorec ženskih kratkih hlač prilepljen na naslednji način:

  1. Treba je prekrivati ​​in vstaviti stranske šive, dodatke. Z njimi ravnajte in likajte.
  2. Treba je narediti prekrivanje stopničastih šivov, dodatkov. Prav tako jih obdelajte in likajte.
  3. Izdelati je treba prekritje, po katerem bo srednji sprednji šiv potrebno vstaviti do oznake strele.
  4. Stitch zadrgo "v okvirju" pred ženske hlače.
  5. Zunanje podrobnosti pasu je treba okrepiti s termo-tkanino. Treba je pritrditi na zunanji pas kratkih hlač.
  6. Nato vstavimo notranje dele pasu vzdolž stranskih šivov in jih zložimo z zunanjo stranjo pasu (šiv ob straneh in na vrhu).
  7. Pas obrnite na sprednji strani. Sedaj zavrtite odprti rob. Vez na vseh straneh.
  8. Šivaj kavelj.
  9. Vezite ga na tri do štiri centimetre. Stitch.

Zaključek

Na tem pregledu, kako ustvariti vzorec ženskih kratkih hlačic, lahko menimo, da je popoln. Predolgo obdobje vas ne bo vzelo ustvarjanje tega oblačila. Še posebej hitro bo primer šel po dobri praksi, ki jo boste zagotovo imeli, če imate pravo željo. Vso srečo pri ustvarjanju čudovitih kratkih poletnih kratkih hlač, v katerih boste izgledali neverjetno!