FoodPro Preloader

Kako narediti originalne lase vezi z lastnimi rokami


Danes lahko v kateri koli trgovini lastnik razkošne glave lase kupi kravato za lase. Na policah je bilo veliko različnih barv in odtenkov. Za izdelavo tega dodatka so na voljo različni materiali. To je glavni problem izbire, še posebej v tistem trenutku, ko se želite zadovoljiti z nečim posebnim in resnično izvirnim. Do da

Danes lahko v kateri koli trgovini lastnik razkošne glave lase kupi kravato za lase. Na policah je bilo veliko različnih barv in odtenkov. Za izdelavo tega dodatka so na voljo različni materiali. To je glavni problem izbire, še posebej v tistem trenutku, ko se želite zadovoljiti z nečim posebnim in resnično izvirnim.

Do danes, modne ženske najdejo pot v iglo, ustvarjanje lepe vezi las z lastnimi rokami. Ta stvar takoj spada v kategorijo ekskluzivnih in ne morete skrbeti, da bo nekdo imel podobno opremo. Nadalje bomo v članku govorili o različnih načinih ustvarjanja vezi za lase.

Kje začeti

Pogosto doma lahko najdete stvari, ki načeloma niso potrebne, in jih pošljite v smeti ne morejo imeti duha iz enega ali drugega razloga. Te malenkosti vključujejo:

 • majhni kosi tkanine;
 • kroglice;
 • prodniki iz starih okraskov;
 • dekorativni cvetovi.

Vse to bo odličen material za ustvarjanje ekskluzivne dekoracije. In tako, kako združiti vse komponente, spodbudi fantazijo.

Kaj razmišljati

Preden se vprašate, kako narediti lasje kravato z lastnimi rokami, morate razmišljati o materialu, izberite nakit in bazo. Priporočljivo je, da vzamete preveč ozko gumo. Če potrebujete dodatno opremo za zimski čas, je najbolje, da prekinete svojo izbiro na neopaznih barvah in dekoracijah, v poletnih mesecih pa se morate razvajati s svetlimi barvami. Vendar so to samo nasveti, vsakdo lahko svobodno deluje na svoj način.

Kako narediti gumo s čipko

Ta možnost je zelo izvirna in lepa. Elastični trak lahko okrasite z vezalkami različnih barv. Če želite to narediti, morate šivati ​​izbrani material za gumijasto trak, lahko uporabite kroglice ali okrasnih priložiti dodatne nakit.

Wire Elastic

Zveni zelo nenavadno. Toda tukaj ni nič zapletenega. Potrebno je dobiti 30 cm dolgo žico in izbrani kos tkanine. Pravokotnik s širino 10 cm je izrezan iz snovi, dolžina pa mora biti nekoliko daljša od dolžine žice. Tkanina je spajana od znotraj, da tvori pokrov z majhno luknjo za žico. Ta del se nato zapre z nevidnim šivom. Okrasite gumi lahko šljokice, kroglice ali dekorativne rože.

Plastični gumi

Tukaj potrebujete kos plastike za delo, na katerem morate narediti risbo. To so lahko cvetje ali kateri koli drug vzorec po okusu. Z lepilom se plošča pritrdi na gumo. Če želite shraniti vzorec, uporabite jasen lak.

Kako uporabljati tkanino

Iz materiala, ki vam je všeč, izrežemo pravokotni razrez. Velikost končnega izdelka je odvisna od njegove velikosti. Material je zašit po obodu, vendar se morate spomniti, da pustite luknjo, da lahko vstavite gumo. Nato se obdelovanec obrne na napačno stran in vstavi gumo. Preostalo luknjo lahko zašijete z rokami. Ta dodatna oprema je opremljena z dodatki.

Scrunchies to storite sami trakovi

Preden pridete na delo, morate dobiti potrebne materiale:

 • Satin trak vaše najljubše barve. Nekateri se odločijo za monofonijo, drugi za več odtenkov. Če izberete drugo metodo, potem vsak trak narežemo na koščke po 4 cm, v količini 60 kosov, ki bodo šli v rože.
 • Prav tako morate zaloge na cvetlični prašnikov, ki se prodajajo v vseh trgovinah za iglo.
 • Za izdelavo loka bo potreben še en trak, njegova širina pa naj bo 5 cm.
 • Kot dodaten dekorativni element lahko uporabite pol-kroglice in okrasne.

Postopno izvajanje dela

 1. Nič ni težko ustvariti cvetja. Pripravljeni kosi se razrežejo s škarjami, tako da ostane oster rob, nato pa ga zapel nad ognjem, tako da nit ne pade in se malo raztegne. Spodnji venčki so zlepljeni skupaj, pred tem pa se tkanina rahlo vzpenja.
 2. Podobna metoda je s trakovi drugih barv, ki so izbrane za obrt.
 3. Potem se vse cvetne liste zberejo v enem ornamentu, izmenično barve v zaporedju, v katerem želite.
 4. Zdaj prihaja obrat prašnikov. Prilepljeni so na jedro cvetja, listi preostale barve so lepljeni okoli njih.
 5. Tako nastanejo in preostali cvetovi.
 6. Na tej stopnji so loki narejeni z lepljenjem trakov.
 7. Nastali kosi so okrašeni z kroglicami ali okrasnimi.
 8. Na zadnji stopnji bo potrebno celotno strukturo prilepiti na elastični trak.

Eraser, izdelan v tem slogu, je idealen za visoke pričeske in "konjske repove", prav tako ga je mogoče okrasiti, snopaste lase. Originalna oprema bo zagotovo pritegnila pozornost vseh prijateljev in znancev, njen lastnik pa je lahko ponosen na izvirno kravato. Kot lahko vidite iz članka, je izdelava lastnih lasnih vezi zelo preprosta.