FoodPro Preloader

Šivajoč kostum


Vsi otroci imajo radi počitnice, še posebej novo leto, nekaj maškarada ali karnevala. V tem primeru imajo starši izbiro: kupite obleko, jo oddajte v najem ali poskusite sami. Torej, danes bomo povedali, kako šivati ​​žensko nošo. Obstaja več sort. Najlažja možnost Če je obleka potrebna za dekle, potem uporabite temno krilo, če je za fanta - potem hlače. Od zgoraj lahko

Vsi otroci imajo radi počitnice, še posebej novo leto, nekaj maškarada ali karnevala. V tem primeru imajo starši izbiro: kupite obleko, jo oddajte v najem ali poskusite sami. Torej, danes bomo povedali, kako šivati ​​žensko nošo. Obstaja več sort.

Najlažja možnost

Če je obleka potrebna za dekle, potem uporabite temno krilo, če je za fanta - potem hlače. Od zgoraj lahko nosite temno majico ali majico. Če želite, lahko šivanje ali kravato rumeni ovratnik in pritrdite na oblačila. Na glavo je treba položiti rafiniran naglavni trak (najprej si šivati ​​temne tkanine z brkami) in rjavo debelo rdečo krpo na hrbtu. Na ta dežni plašč naj se zašijejo črne pike, robovi se krasijo z bleščicami ali šalom. Vse, krila so narejena. Pravzaprav je ženska noša pripravljena.

Zapletena različica

Ta možnost je težja, vendar je rezultat odličen. Če želite šivati ​​kostum za kavbojko, boste potrebovali meter rdeče mrežaste tkanine (širina kosa je en meter in pol), dva metra trde žice, kos črne tkanine, niti rdeče in črne, električni trak, saten trak (rdeča, črna) široka pol centimetra in debeli rdeči trak (širok pet centimetrov), šibice ali vžigalnik, lepilo, zatiči, lesene ali plastične palice (dve palčki za suši), trakovi za lase, centimeter, klešče, plastična kartica. Ženska kostum je sestavljen iz palice, krila (če je dekle) in kril.

Krila

Najprej moraš narediti krila. Iz rdeče mreže, prepognjene na pol, izrežemo velik krog (dva kosa za dva krila, premera približno 20 centimetrov), šivamo, izločimo. Zdaj odrežite kos žice dlje kot obod krila in jo vstavite v krilo. Preostali deli obeh kril se pritrdita, torej povežite krila (vsi ostri robovi zavijte z električnim trakom). V središču povezave povežite gumijast trak ali črni trak (z uporabo kril bo pritrjen) in pokrijte povezavo s širokim rdečim trakom. Na samih krilih šivajte prerezane črne lise.

Krilo

Novoletni kostum "Ladybird" za dekle je nepredstavljivo brez čudovitega krila. Vzemite dva kosa mreže s širino 20 centimetrov in dolžino približno 2 metra in na vsako naredite prepognjeno plastično kartico (z zatičem pritrdite gube). Ko je vse preklopljeno, nalepite rdeč trak na en kos očesa na zgornjem robu, na drugi pa črni trak. Robovi vsakega dela so povezani v obroč, tako da so vezani s trakom. Spodnji rob prekrijte s trakom ali trakom. Rezultat bosta dve napihnjeni krili. Postavite jih drug na drugega, šivajte črne kroge.

Čarobna palica

Ženska kostum je lahko zelo dopolnjen s tako nenavadnim dodatkom, ki ga želimo izpolniti. Držite palico z lepilom in ovijte z rdečim trakom, okrasite ga s trakovi in ​​kroglicami na vrhu. Vsa oprema je pripravljena. Ostaja samo, da ga nosijo s črno dolgolice in najlonke, in lahko greš na počitnice. Vaš otrok bo nedvomno eden najlepših na karnevalu.

Pletena škatla: uporaba, samoproizvodnjaRep trak: kaj je, kako se uporabljaŠablona je nepogrešljivo orodje pri notranji opremi.Sklopka za roke: mojstrski razred in vzorciSlavni fotograf Nigel Barker: kariera, osebno življenje, deloKvačkani vzorci: izvirne ideje, opis fotografije, nasvetiNajboljše igre za dve osebiPletene palčke z iglami za pletenje - ustvarjajo lepoto z vzorci ali vzorci