FoodPro Preloader

Master razred: plastična žabica


Plastenke so ploden material za poskuse v umetnosti in obrti. V vsakem domu bodo v pravi količini. Poleg tega je plastiko lahko enostavno rezati z navadnimi škarjami ali klerikalni nož, prebodena s šilo, iglo, je lepo pobarvana, prilepljena na PVA ali preprosto staljena z vžigalnikom. Takšno recikliranje plastenk je plemeniti razlog v korist ekologije, saj je plastika znana tudi po svoji trajnosti. Ta p

Plastenke so ploden material za poskuse v umetnosti in obrti. V vsakem domu bodo v pravi količini. Poleg tega je plastiko lahko enostavno rezati z navadnimi škarjami ali klerikalni nož, prebodena s šilo, iglo, je lepo pobarvana, prilepljena na PVA ali preprosto staljena z vžigalnikom. Takšno recikliranje plastenk je plemeniti razlog v korist ekologije, saj je plastika znana tudi po svoji trajnosti.

Ta plastična delavnica bo posvečena enemu izmed najbolj znanih junakov ruskih pravljic - poskusili bomo narediti žabo iz plastične steklenice. In ne preprosto, ampak najbolj resnično "Tsarevna".

Plastična žabica je ena najpreprostejših oblik, ki jih lahko naredite. Kaj je potrebno za tako lepoto? Vzemite dve plastični plastenki poljubne barve in eno 0, 5-litrsko steklenico. Potrebovali boste tudi klerikalni nož ali škarje, nekaj peska, lepila, žice in šilo. In, seveda, barve.

Za začetek, odrežite od dna dvolitrske steklenice na višini približno 10 centimetrov. Da bi bila naša žaba iz plastične steklenice stabilna, nalijmo pesek v eno od dna - brez njega, bo plastika odnesla z vetrom celo najšibkejšega vetra. Zdaj tesno vstavite dna med seboj z rezanimi stranicami, dokler se ne ustavi. Na vsaki strani lahko zamudite 0, 5 centimetra z lepilom za boljšo fiksacijo, a tudi brez njega bo žaba zdržala. V naslednjem koraku naj bi žaba iz plastičnih steklenic dobila lepe noge. Zadnje noge izrežemo s prsti, prednje pa iz ostankov steklenic - samo s "dlanmi". Zadnje noge pritrjene na strani žabe s pomočjo šil in žice. Sprednji del se lahko namesti na lepilo - za to uporabite zareze na dnu, dva pred njimi bosta prednja - kaj niso prednje noge?

No, kakšna žaba princesa iz plastične steklenice bo brez krone! Izdelujemo jo iz pol-litrske steklenice - odrezamo vrat do višine, ki bo krona, obrežemo robove z zobmi. Previdno odrežite nož na dnu, ki je glava žabe, luknja v premeru vratu krone, namažite vrat z lepilom in ga vstavite v luknjo. Lahko ga naredite kraljevsko-naravnost, in ga lahko huligantno zavrtite ob strani - kot si vaša duša želi.

Zdaj je le malo - vzamemo akrilne barve in barve naše Tsarevne. Narišemo oči, usta, z zlato barvo pokrijemo krono. Namesto usta lahko naredite rez z nožem - potem lahko iz plastičnega ostanka izrežete puščico, da se bolj natančno prilagodi zgodbi in jo vstavite v usta. Takšna žaba iz plastične steklenice bo zanimiva rešitev za zasebno hišo, namesto za vrtne gnomske skulpture, ki vsakomur motijo. Našla bo svoje mesto na alpskem hribu, v skalnem vrtu, na obali umetnega ribnika ali pa preprosto v grmovju na vaši strani in bo navdušila tako odrasle kot otroke s svojo trajnostjo, lepoto in izvirnostjo. Sedaj žabe iz plastičnih steklenic za vas niso problem! Prosim družino!

Kako kravato preprosto kvačkati šal?  Sheme bodo novicam pomagale, da bodo delo lažje in preprostejše.Brioche (pletenje): opis tehnike, značilnosti in pregledovOsredotočite se s karticami.  Najpreprostejši način za presenečenjeCrafts iz časopisnih cevi storite samiKako narediti nož z lastnimi rokami doma?Smešne lutke iz nogavicKako vtkati tatoo choker desno?Crafts iz cevi soka z lastnimi rokami.  Obrti za novo leto