FoodPro Preloader

Poslikane sanje ali kako narediti kolaž želja


Pri doseganju svojih sanj in ciljev so vsa sredstva dobra (samo tista, ki seveda ne škodujejo sebi in drugim). Nič neuporabna stvar v tem primeru bo kolaž želja, ki naj bi pospešila proces izvajanja vseh naših načrtov. Kako narediti kolaž želja, da se sanje hitro in, kar je najpomembneje, natančno, uresniči? V tem pri

Pri doseganju svojih sanj in ciljev so vsa sredstva dobra (samo tista, ki seveda ne škodujejo sebi in drugim). Nič neuporabna stvar v tem primeru bo kolaž želja, ki naj bi pospešila proces izvajanja vseh naših načrtov. Kako narediti kolaž želja, da se sanje hitro in, kar je najpomembneje, natančno, uresniči? V tem primeru obstajajo nekatere nianse, ki veljajo za pravila priprave. Bolje jih je opazovati, da lahko mirno pričakujete načrtovano.

Kako narediti kolaž želja: ključne točke

Kolaž želja (ali kartica želja) je tako »maketa« glavnega cilja ali sanj, izdelanih s pomočjo slik. Razmišljati in prenašati morajo, kaj si človek želi (doseči). Na primer, mladenič sanja o Mercedesu ali Toyoti. Najti mora slike teh strojev v tisku, izrezati in prilepiti na debel list papirja.

Nato ostane, da ga obesimo na vidnem mestu ali pa ga vtaknemo v torbico, da napolnimo kolaž s svojo energijo in aspiracijo. Delo z kolažem mora spremljati optimistično razpoloženje, prepričanje, da se bo vse uresničilo, in pripravljeni smo na dokaj konkretne praktične ukrepe. Kaj to pomeni? Dejstvo, da ta stroj, kot v našem primeru, ne pade z neba, ampak moramo narediti prave korake, da bi sanje postale resničnost.

Kako narediti kolaž želja: praktični nasveti

Kolaž lahko ustvarimo za eno sanje (kot v prejšnjem primeru) ali pa jo naredimo za več življenjskih sfer. To je zemljevid, ki je konvencionalno razdeljen na 9 območij. Vsak je odgovoren za takšna področja: prva vrstica (od leve proti desni) - bogastvo, slava, ljubezen; druga vrsta - družina, zdravje (osrednji sektor v kolažu), ustvarjalnost; tretja vrsta - znanje, kariera, pomočniki. Kako narediti kolaž želja? Če želite, da se vse uresniči, ga pripravite pred novim letom, vendar po kitajskem koledarju.

Ta kolaž se bo obravnaval kot nekakšen ilustriran načrt tistega, kar želite dobiti v prihajajočem letu. Zdaj se oblecite s škarjami, dobrim lepilom in revijami (slike lahko tiskate tudi iz računalnika). Najpomembneje je, da ne pozabite svoje fotografije - mora biti odlične kakovosti in kot vi. Pritrdite ga na sredino risalnega papirja (ali lista albuma) in začnite zapolnjevati sektor z ustreznimi slikami. Prepričajte se, da so izrezki lepi, sijoči, čisti, brez zamahov, ovinkov. Prilepite fotografije tako, da na listu ni belih lis.

Kako narediti kolaž želja: ojačitvena orodja

Med delom je pomembno ohraniti pozitiven odnos in verjeti, da se bo vse uresničilo. Kolaž je še vedno dober, ker vam omogoča, da določite svoj specifični cilj v procesu.

Konec koncev se pogosto zgodi, da je oseba zasvojena z nejasnimi dvomi, in takšno delo mu omogoča, da vidi najpomembnejšo stvar - njegov pravi cilj in želje. In pripravljen kolaž se lahko poveča z meditacijo, v kateri je treba jasno predstavljati, kako je bilo v realnosti vse že uresničeno. Kolaž lahko okrasite tudi z različnimi tematskimi simboli ali podobami svetnikov, v katere verjamete. Menijo, da bodo zagotovo pomagali. Bodite prepričani, da pogledate svoje ustvarjanje zjutraj, ko se zbudite, in zvečer, preden greste v posteljo. Tako ga boste napolnili z energijo vaše želje. Menijo, da bi se moralo vse uresničiti v 1-3 letih.

To je, kako nastane kolaž želja. Kako to narediti? Enostavno! Glavna stvar v tem poslu je močna želja in vera v čudež, podprta z dejanskimi dejanji!