FoodPro Preloader

Naj kupim PS4? Kje je najboljše mesto za nakup PS4


Kaj uporabiti za igre? To vprašanje je bilo pomembno že vrsto let in uporabniki po vsem svetu se soočajo s težko odločitvijo. Kaj izbrati? Razvijalci iger tudi zapletajo nalogo z izdajo visoko kakovostnih ekskluzivnih rešitev za računalnik ali določene platforme. Kaj storiti v tem primeru? Ali naj kupim PS4, to je predpona nove generacije, ali kupim staromodno konzolo? Ali je

Kaj uporabiti za igre? To vprašanje je bilo pomembno že vrsto let in uporabniki po vsem svetu se soočajo s težko odločitvijo. Kaj izbrati? Razvijalci iger tudi zapletajo nalogo z izdajo visoko kakovostnih ekskluzivnih rešitev za računalnik ali določene platforme. Kaj storiti v tem primeru? Ali naj kupim PS4, to je predpona nove generacije, ali kupim staromodno konzolo? Ali je morda bolje, da dobite osebni računalnik za igre na srečo?

Svet iger

Če razmišljate o tem, ali kupite PS4, izberite drugo konzolo ali pa se obrnite na osebni računalnik, zato se morate resno odločiti. Svet iger je zdaj neverjetno obsežen, vendar ima svoje posebnosti, ki jih boste zagotovo morali upoštevati. Zato je vredno začeti z dejstvom, da so danes računalniške igre ena izmed najbolj priljubljenih oblik zabave, ki ni nič manj pomembna v literaturi, kinematografiji ali kakem drugem vodilnem načinu rekreacije. Zato igralca ne bi smeli obravnavati kot osebo, ki nima drugih interesov kot računalniške igre, ker je ta pogled na vprašanje izjemno zastarel. Zdaj je to norma, in tisti, ki še niso navdušeni nad igrami zgolj zaradi dejstva, da je to »najstniška nesmiselnost«, bi morali ponovno pretehtati svoje stališče o stvareh. Obstaja že veliko število izobraževalnih in izobraževalnih iger za otroke, pa tudi družinski projekti, v katerih lahko sodelujete skupaj. Na splošno so računalniške igre dobre, toda vprašanje, katera platforma za igranje v njih ostane odprta. Ta članek bo namenjen, ali kupiti PS4?

Standoff PS in X-Box

Če razmišljate o tem, ali želite kupiti PS4, potem si oglejte zgodovino te konzole. Pravzaprav sta danes samo dva razvijalca, PS in X-Box, v ospredju resnega boja, vendar se je druga konzola pojavila veliko kasneje. Dejstvo je, da Play Station daje svoje ordinarne številke resnično ordinalne in ne kot v primeru X-Box. Tukaj je konzola prvič prišla na številko 360, po njej pa je bila generacija spremenjena v One, to je "ena". PS Prva in druga generacija predpon je bila že precej dolga, prva je imela celo kartuše. Toda drugi je popolnoma preklopil na laserske diske. Od takrat je PS užival v izjemni popularnosti, model četrte generacije, konzola PS4, o kateri bomo razpravljali v tem članku, je bila pred kratkim izdana. Vendar pa je X-Box One trdna konkurenca in osebni računalnik je vedno na obzorju. In kako v tem primeru narediti izbiro? In v korist katerih - X-Box, PC ali PS4? Naj kupim konzolo? Tukaj so vprašanja, ki jih morate najprej odgovoriti.

Ali moram kupiti konzolo?

Torej, preden odgovorite na vprašanja o PS4 (ali je vredno kupiti, je ta različica, itd.), Morate obravnavati veliko bolj globalni problem - potrebujete konzolo načeloma? Dejstvo je, da gre za precej drago postavko, ki je v svojih funkcijah precej omejena. To pomeni, da če imate računalnik, ki ima dovolj moči za zagon večine sodobnih iger, konzole morda ne potrebujete. Vendar pa obstajajo nekateri vidiki, ki so vsekakor vredni pozornosti. Prvič, konzole so dolgo prenehali biti izključno predmeti za igre - postajajo vse večnamenske, tako da v zvezi s tem, nakup PS4 ali drugo različico bo upravičeno. Drugič, čas je, da se navadite na dejstvo, da so računalniške igre najbolj običajna zabava, na katero lahko porabite tudi denar, če jo želite. Torej, tudi če je že dober računalnik, potem konzola ne bo odveč. In tretjič, seveda je ekskluzivno. Za vsako konzolo razvijalci ustvarjajo igre, ki so primerne le za to. Imenujejo se ekskluzivni. In zaradi dostopa do takih projektov je včasih vredno razmisliti o nakupu ene ali druge set-top box naprave. Drugo vprašanje: ali je zdaj vredno kupiti PS4? Konec koncev je že dolgo časa od sprostitve nove generacije - morda prepozno?

PS4 nakup

Torej ste se odločili kupiti konzolo. In če ste izbrali PS4, boste morda imeli popolnoma logično vprašanje: "Ali je vredno, da ga vzamemo v tem trenutku?" Dejstvo je, da je konzola nove generacije izšla pred več kot dvema letoma - ali je res njena napaka? Pravzaprav je vse precej drugačno - v prvem letu prodaje je bil nakup PS4 videti kot tvegan dogodek. Konec koncev, PS3 je bil precej dober predpono, poleg tega je imel veliko ponudbo iger. Sprva so se lastniki PS4 lahko preizkusili le v ducatih ali drugih projektih. Poleg tega je bila le osnovna različica, ki še ni imela časa za pridobitev funkcionalnosti. Zdaj je vse popolnoma drugačno in ne smete se bati kupiti konzole nove generacije. Na trgu se je že uveljavil, razvijalci pa so zanj izdajali vedno več ekskluzivnih izdelkov, kot tudi razvili različice večstranskih projektov zanj. Prav tako je treba omeniti, da ima ta konzola uporabne dodatke - zdaj jo lahko uporabite kot adapter za televizijo, kot igralni center, kot tudi uživajte v drugih neverjetnih funkcijah. Na splošno, če imate še vedno vprašanja o nakupu PS4 na začetku, potem bi morali po več kot dveh letih ta vprašanja umakniti.

PS4 proti PS3

Eden od najbolj perečih vprašanj v zvezi z nakupom nove generacije konzole: ali je vredno kupiti PS4, če imate PS3? V bistvu je to vprašanje zelo zapleteno, saj so razvijalci že uspeli privabiti uporabnike s svojimi pritožbami glede novih funkcij te konzole. Vendar pa PS4 ni tako lepa. Ravno nasprotno, o tej konzoli ni dovolj laskavih ocen, vendar se večina nanaša na začetne modele PS4. Na splošno, če imate dodatna sredstva, potem se lahko premaknete iz stare generacije v novo. Vendar ne pozabite: PS3 je še vedno precej konkurenčen.

PS4 proti X-Box One

Če ste soočeni z vprašanjem izbire med dvema velikanoma konzolnega sveta, potem ne moremo imeti nobenega nasveta. Dejstvo je, da so v tem vprašanju okusi absolutno vse. Te konzole so v bistvu podobne, vendar imajo različne funkcije, za katere so vredne. Zato bo tukaj bolje, če poskusite oboje, nato pa se odločite, kaj vam je bolj všeč.

PS4 vs PC

Eden najbolj agresivnih sporov se nanaša na to, kaj je najbolje - osebni računalnik ali konzola. V tem primeru, ne glede na to, katere "pripomočke" je dobila predpona PS4, bo računalnik še vedno imel večjo funkcionalnost. Poleg tega so skoraj vse igre, ki niso ekskluzivne za konzolo, sproščene v računalniku, toda ne vsi projekti, ki so na voljo na računalniku, pridejo do konzol. V tem spopadu bo izbira edinstveno padla na osebni računalnik. Lahko pa - poleg tega in z zadostnimi finančnimi sredstvi - kupite PS4. Zaradi naprednih funkcij in ekskluzivnih iger.

Kje kupiti PS4?

Torej, če ste se že odločili, da želite PS4, in nič vas ne bo ustavilo, potem morate razumno izbrati kraj nakupa konzole. Dejstvo je, da obstajajo različne možnosti, ki bi lahko ustrezale eni osebi, vendar bo popolnoma nesprejemljivo za drugo osebo. Prvo vprašanje, ki se pojavi v skoraj vseh je: ali je vredno kupiti PS4 na Ebayu, ker je skoraj vedno ponudba, in tam so veliko cenejše konzole. Ampak tukaj boste morali upoštevati dejstvo, da morate plačati ladijski promet iz ZDA, plus malo manj zagotovila za uspeh kot v drugih primerih. Seveda je verjetnost, da vas bo prevarala ali da bo vaša predpona premagala v procesu prevoza, izredno majhna, vendar še vedno obstaja. Poleg tega ne boste prejeli nobenega garancijskega servisa - razen če greste z konzolo neposredno v ZDA. PS4 lahko kupite tudi v specializiranih prodajalnah ali pri pooblaščenem distributerju, če je na voljo v vašem mestu. To bo stalo malo več, vendar boste imeli tudi garancijo, vzdrževanje in celo kreker. Toda kaj točno ne smete storiti, je kupiti PS4 iz vaših rok ali na neformalnih mestih, kjer vam morda ne bo dano nobeno jamstvo.

Sklepi

Če želite postati lastnik PS4, potem bolje plačajte malo več, vendar se obrnite na uradne predstavnike ali v zanesljivo trgovino. Toda pred tem bi morali razmisliti, ali potrebujete ta nakup? Konec koncev, konzola je precej posebna stvar, zato ni smiselno porabiti precej denarja za nekaj, kar ne boste posebej uporabljali. No, zadnji odgovor na vprašanje, ali kupiti PS4: v letu 2014 je bilo že izdanih veliko število ekskluzivov, ki jih ne bodo mogli namestiti na osebni računalnik. Da, in navadne igre so pogosto prenesene na to konzolo, zato to ne bi smelo povzročati težav.

Odprta klobučasta beretka: shema in opis.  Polkrožna oprt kolesaRočno izdelane lutke: podrobna delavnica za igleFreddy Kruger rokavice - kako to storiti samiCvetna kompozicija, ustvarjena ročno: osnovna pravila sestave in koristni nasvetiKako se oblikujejo gosto kvačkani vzorci: diagrami in opisKako plesti openwork tippet z iglami?  Tehnologija trikotnega rtaPoslikane sanje ali kako narediti kolaž željaKostum za moškega z lastnimi rokami