FoodPro Preloader

Jumper za dekleta, pletenje pleteno: ideje za navdih


Svetel in eleganten ženski pleteni pulover je vsestranski kos oblačil. Topla preja bo ogrela otroka in se ne bo prehladila. Oblačila nimajo gumbov, kar pomeni, da ne bo ovirala gibanja. Kako začeti pletenje kaj? Seveda, z izbiro preje. Ker govorimo o izdelkih za majhne deklice, veljajo posebne zahteve za niti. Iz

Svetel in eleganten ženski pleteni pulover je vsestranski kos oblačil. Topla preja bo ogrela otroka in se ne bo prehladila. Oblačila nimajo gumbov, kar pomeni, da ne bo ovirala gibanja.

Kako začeti pletenje kaj? Seveda, z izbiro preje. Ker govorimo o izdelkih za majhne deklice, veljajo posebne zahteve za niti.

Izbira preje

Prvič, preja mora biti prijetna na dotik, da se ne bode in ne da biti kosmat. Zato za otroške predmete niso dovoljeni moher in angora. Naj otrok odrašča, potem bo prišel čas za njene puhaste niti. Drugič, preja ne sme povzročati alergij. Tretja zahteva je praktičnost. Otroške stvari so pogosto umazane, ker mora material za njih vzdržati ponavljajoče se pranje in likanje brez izgube zunanjih lastnosti.

Pri izbiri preje za pletenje skakalec za dekle, morate pogledati na sestavo vlaken. Bolje je, če je iz naravnih materialov. Sintetika je dovoljena, vendar ne več kot 50%. Izjema je visokokakovostna akrilna preja. Mnogi proizvajalci imajo v svoji ponudbi linijo z oznako Baby (ali otroci ), ki jo morate posvetiti predvsem temu.

Za barvno paleto preje ni nobenih zahtev. Ampak tradicionalno šteje, da so odtenki za dekleta roza območju. Predlagamo, da se odmaknemo od stereotipa in izberemo niti drugih barv: modre, svetlo oranžne ali elegantne bele. Druga win-win je mešanica preja.

Preprost skakalec za dekle, pleten pleten

Po sestavi obravnavanih niti se morate odločiti za model. Možnost za mame, ki se šele naučijo plesti, je, da naredijo pulover z obrazom ali žvečilnim šivom.

Svetli vzorec in majhna velikost bluze - ti dejavniki omogočajo pletenje skakalca za dekle z iglami za pletenje v večernih urah. Če ni željo, da tinker z izračunom zank in pletene raglan, podrobnosti spredaj in zadaj se izvajajo brez oklep. Rokavi sta dva pravokotnika, ki sta nato prišita na podlago puloverja.

Model z okroglim jarmom

Za igle, ki so odlično obvladale pletenje, je skakalec, ki je na voljo v naslednji fotografiji, preprost. Ostali bodo morali trdo delati.

Posebnost puloverja - plete na nestandardni način - od zgoraj navzdol. Število zank z vsako vrstico se postopoma povečuje, rezultat - izdelek bo precej prost in ne bo omejeval gibanja, ki jih bo otrok želel. Okrogli jarem zahteva poseben vzorec. Prvič, videti mora dobro v "obrnjeni" obliki. Drugič, da se omogoči priklop vzorca ponovite, ko pletenje v krogu. Zahteve so zadovoljene z okraski v obliki listov, zigzagov in pletenin. Glavna tkanina izdelka je pletena s satenskim šivom

Pleteni set

Za zaključek - otroški pulover za dekleta in pokrovček. Osnova slike je vzorec pletenic, postavljenih v središče sprednje tkanine. Po želji se lahko podvoji na hrbtni strani. Rokavi so izdelani z neprekinjenim platnom s sprednjim satenskim šivom.

Tako da skakalec ne raztegne, podrobnosti začnejo plesti iz elastične, izmenično 3 obraz in 3 Žuborenje zank. Da bi se izognili dodatnim šivom omogoča izvedbo pulover na krožne igle. Ko je zbral zahtevano število zank, je skakalec pleten od spodaj navzgor. Za oblikovanje rokavov spredaj in nazaj sta ločena.

Pletena škatla: uporaba, samoproizvodnjaRep trak: kaj je, kako se uporabljaŠablona je nepogrešljivo orodje pri notranji opremi.Sklopka za roke: mojstrski razred in vzorciSlavni fotograf Nigel Barker: kariera, osebno življenje, deloKvačkani vzorci: izvirne ideje, opis fotografije, nasvetiNajboljše igre za dve osebiPletene palčke z iglami za pletenje - ustvarjajo lepoto z vzorci ali vzorci