FoodPro Preloader

Oblazinjenje obleka: do-it-yourself: vzorec, fotografija


Vsaka ženska sanja o dobrem, globokem snu in sladkih sanjah. Cuddle lahko daje občutek prijetnega počitka: udobno, mehko, ki ga je mogoče zaviti in sladko zaspati. Zakaj je potrebna? Vzglavnik lahko ob potovanjih - na naravi, na dolgem izletu z avtomobilom spremlja vzglavnik. Ona vas bo zaščitila pred neprijetnimi občutki mraza, osamljenosti, spominjanja sten vašega doma, ljubezni do ljubljene osebe. Ustvar

Vsaka ženska sanja o dobrem, globokem snu in sladkih sanjah. Cuddle lahko daje občutek prijetnega počitka: udobno, mehko, ki ga je mogoče zaviti in sladko zaspati.

Zakaj je potrebna?

Vzglavnik lahko ob potovanjih - na naravi, na dolgem izletu z avtomobilom spremlja vzglavnik. Ona vas bo zaščitila pred neprijetnimi občutki mraza, osamljenosti, spominjanja sten vašega doma, ljubezni do ljubljene osebe.

Ustvarjena vzglavnik, izdelan z lastnimi rokami, bo čudovito darilo za prijatelje ali sorodnike. Lahko je varno predstavljen za praznike, kot so novo leto, 8. marec itd.

Zgodovina rojstnih blazin

Prvič je bil na Japonskem izumljen vzglavnik. Podobno je japonski blazini za spanje, ki jo je mogoče objemati in zaspati. Dopolnila jo je »roka«, ki je zdelo, da sprejema lastnika. To ne velja za oblikovanje izdelka. Vse je japonsko premišljeno do najmanjše podrobnosti.

Ta podrobnost daje udobno stanje, omogoča občutek udobja in ljubezni ljubljene osebe. Zanimivo je, da se vzglavnik za objem ne sme namestiti le v posebno blazinico, temveč tudi skozi rokav oblačil za odrasle.

Veliko darilo - tako zanimiv izdelek v svoji zasnovi bo privlačil najbolj pristransko osebo. Lahko šivanje na vzglavnik slike srca, mačke in drugih luštna znakov - to bo še enkrat spomniti vaš ljubil eno od nežnih občutkov. Prednost tega izdelka je, da ima preprost vzorec. Blazina za obešanje je prišita iz vsakega prijetnega materiala.

Vzglavnik za spanje

Velikost izdelka je lahko drugačna, na primer glede višine osebe. Vzglavnik bo udobno objemal vaše telo in zaščitil vaš spanec. Lahko spremeni svojo obliko - lahko se zvija, oblikuje telo.

Zelo pomembno je, da se takšna blazina hitro umije in hitro posuši. Material, iz katerega je narejen, je higieničen in ne povzroča alergijskih reakcij. Je zelo primerna za uporabo pri otrocih ali nosečnicah (kadar ženska želi udobno sedeti z velikim trebuhom).

Kako šivati ​​blazine?

Trgovine pogosto prodajajo nizozemsko pletenino odlične kakovosti, iz katere šivajo lutke. To je zelo priročno pri delu, daje proizvod toplino in udobje. Kako šivati ​​blazino v obliki velike lutke? Upoštevajte le nekaj priporočil:

 • pobiranje pletenin različnih barv: trupa in glave - pastelne barve;
 • oblačila za punčke lahko poudarijo pripadnost ženskemu ali moškemu spolu;
 • izdelajo lase iz volne ali sintetične preje;
 • polnjenje lutke je lahko iz penaste gume ali sintetičnega začinskega sredstva;
 • oskrbite trup s pokrovom, da vili ne prodrejo ven;
 • Šivamo oblačila na lutko v delih, vendar ne potegnemo vsega na telo.

Figured blazine

Če je blazina za objem namenjena otroku, je lahko videti kot najljubši pravljični lik. Pri polnjenju artikla dopolnite notranjo vsebino z dišečimi zelišči, ki pomirja in spodbuja spanje. To je lahko sivka ali druga aroma, ki jo lahko spi pred spanjem na smešen nos ali vrh glave.

Daj lutki obraz poseben čar, individualnost, in vzglavnik bo postal vaš prijatelj. Lahko naredite lutko in ji podarite podobo živali - pse, mačke, tigre.

Če želite voziti svoj avtomobil na potovanju, lahko šivate vzglavnik v obliki slona, ​​ki bo imel čudovito deblo. Postavljena bo na zadnji sedež avtomobila in bo zamenjala otroško posteljico.

Za proizvodnjo je treba kupiti:

 • bombažna tkanina dolga 60-70 cm, široka 100-150 cm;
 • Niti, gumbi za oči in druge podrobnosti;
 • čipke, nakit iz perl.

Najprej morate narediti vzorec slona na papirju, ga pritrditi na tkanino z vsakim delom posebej, ne smete pa pozabiti, da dovolite šive in krčenje tkanine. Faze ustvarjanja:

 1. Hrbet je prišit in nalepke za druge dele se kombinirajo.
 2. Šivajte srednji del slonove glave.
 3. Spodnji del debla in zgornji del nog slona.
 4. Šivajte notranjost nog s srednjim šivom trebuha in zunanjimi šivi igrače.
 5. Šivajte podplate nogic od znotraj.
 6. Vzglavnik napolnite s holofiberjem ali s posebnimi kroglicami iz polarne kroglice ali s poliestrom.
 7. Rep, ušesa, oči so sešiti nazadnje.

Neomejeno lahko eksperimentirate z barvo in teksturo. Glavna stvar je, da ni nobenih delov, ki bi lahko prizadeli osebo med spanjem. Za blazine lahko šivajo različne blazine, ki se prilegajo vsakemu setu posteljnega perila. Otrokom so všeč tudi ti dodatki, ki nadomeščajo igrače, s katerimi otroci radi spijo.

Cuddle blazine "Tiger", izdelane z lastnimi rokami

Vse igrače, vključno z blazino, so sešite v skladu s splošnim načelom, vključno z deli. Glavna stvar je zbrati vse, kar potrebujete, in kupiti tkanino, ki ustreza prihodnji podobi.

Najprej morate narediti skice na papirju, potem - vzorce. Šivanje vsakega dela posebej:

 • Šivajte štiri šape tigrovega mladiča, za to potrebujete osem šap - dve za vsako (in, zadnje tace morajo biti drugačne od spredaj);
 • izklopite noge in jih napolnite z poliestrom;
 • šivajte vsako nogo na sprednji strani šivalnega stroja;
 • šivanje in rep na enak način, ki mu daje obliko;
 • glava je sestavljena iz dveh delov, pri katerih sta takoj speta pripravljena ušesa;
 • tiger-blazina torzo stvari šele, ko ste zbrali vse dele: glavo, rep, tace;
 • pustite majhen prehod za polnjenje s poliestrom ali drugim materialom;
 • Po končani montaži zarežite preostalo režo.

Po enakem principu lahko šivate raketo, kačo, psa ali mačko. Dajte užitek svojemu otroku - občasno mu dajte nenavadne blazine. Glavna stvar je pokazati domišljijo, da bi ustvarili zanimivo temo za spanje, ki bo navdušila otroka.

Hug blazina je vedno odlično dopolnjujejo oblikovanje otrok ali odraslih spalnice. Lahko se pripelje na kočo, na piknik, na pohod. Dajte užitek sebi in svojim najdražjim. Vzglavnik je zelo preprost. Fotografije različnih izdelkov boste našli v tem članku.

Kako kravato preprosto kvačkati šal? Sheme bodo novicam pomagale, da bodo delo lažje in preprostejše.Brioche (pletenje): opis tehnike, značilnosti in pregledovOsredotočite se s karticami. Najpreprostejši način za presenečenjeCrafts iz časopisnih cevi storite samiKako narediti nož z lastnimi rokami doma?Smešne lutke iz nogavicKako vtkati tatoo choker desno?Crafts iz cevi soka z lastnimi rokami. Obrti za novo leto