FoodPro Preloader

Zanimive in elegantne obrti iz stožcev na predvečer novoletnih praznikov


Navadni bor, smreka, borovi storži so odličen naravni material, ki se uporablja za izdelavo različnih ročnih del. Od njih lahko ustvarite vse vrste živalskih in ptičjih figur, božičnih okraskov, dekorjev za notranjost. Od poveljnika se zahteva le, da v gozdu najde zadostno število storžkov različnih oblik, da se zadosti potrebnim zalogam in začne ustvarjati. Prijetno d

Navadni bor, smreka, borovi storži so odličen naravni material, ki se uporablja za izdelavo različnih ročnih del. Od njih lahko ustvarite vse vrste živalskih in ptičjih figur, božičnih okraskov, dekorjev za notranjost.

Od poveljnika se zahteva le, da v gozdu najde zadostno število storžkov različnih oblik, da se zadosti potrebnim zalogam in začne ustvarjati. Prijetno delo vas bo napolnilo z dobro voljo in pozitivno. Otroke lahko pritegne ustvarjanje originalnih spominkov iz naravnih materialov, zagotovo pa bodo uživali v tej zanimivi zabavi. V tem članku bi radi z vami delili mojstrski tečaj na temo "Obrt iz stožcev". Upamo, da bo naš nasvet koristen!

Obrt iz stožcev: elegantno "ribja kost" na Silvestrovo

Na predvečer novoletnih praznikov vam ponujamo, da svojo hišo okrasite z lepo in izvirno božično drevo, narejeno iz storžkov. Za njegovo proizvodnjo boste potrebovali naslednje materiale:

  • stožci;
  • debel papir ali karton;
  • Barvna škropljenja iz zlata ali srebrne barve;
  • pištolo za lepilo ali lepilo za trenutke;
  • želodov.

Prav tako, da okrasite obrti iz stožcev, boste morda potrebovali različne dekorativne elemente - loki, trakovi, bleščice, iskrice in tako naprej. Najprej pripravite borove storže - pobarvajte jih z razpršilno barvo zlate ali srebrne barve in jih posušite. Nato naredimo dokaj ozek stožek iz kartona ali debelega papirja, ki ga držimo skupaj z lepilom. Sedaj nežno podmažite dna stožca "moment" in jih pritrdite na prazen papir. Postavite stožce na stožec, da ne pride do nastanka grdih vrzeli. Naše božično drevo pustimo, da se osuši, a za zdaj bomo delali na želodih - prav tako jih je treba pobarvati. Nato jih prilepite na stožec in pokrijte vrzel. Vse, naše novoletno obrt iz naravnih materialov je skoraj pripravljeno. Ostaja samo, da mu dodamo malo sijaja, okrasimo ga z iskricami, bleščicami, trakovi in ​​drugimi prazničnimi pripomočki. Kot lahko vidite, je izdelava obrti iz izboklin precej preprosta. Takšno božično drevo bo zagotovo okrasilo vaš dom in navdušilo gospodinjstva. Pod njim, lahko celo dal darila in sladkarije!

S svojimi rokami bomo izdelali obrate iz stožcev: košaro za darila

Še ena zanimiva, in kar je najpomembnejše - koristno, obrti iz naravnih materialov je košara. Vstavite lahko spominke in sladkarije in jih predstavite svojim kolegom, prijateljem in sorodnikom. Za izdelavo tega izdelka potrebujete naslednje materiale in orodja:

  • jelki;
  • laki;
  • pištolo za lepilo;
  • Tanka žica;
  • barve v sodu zlatega odtenka.

Kako izdelati obrt iz stožcev - košaro? Za začetek dobro osušite osnovni material, nato ga nanesite s pršilno barvo in lakom. Po sušenju nežno nanesite lepilo na tehtnico in stičite stožce, tako da se oblikuje krog. To bo dno košarice. Zdaj izrežite nekaj stožcev na polovico (čez) in jih pričnite pritrditi na obdelovanec v notranjosti tehtnice. Dobro držite stožce, nanesite lepilo med luske. Posledično bi morali dobiti košaro. Zdaj lahko nadaljujete z izdelavo ročajev. Vzemite žico in jo nežno prenašajte skozi osi stožcev. Injekcijski peresnik okrasite na enak način kot spodnji del in pustite, da se posoda posuši. To je vse, izdelek je pripravljen! Tukaj imamo dve originalni in elegantni obrti iz stožcev. Majstorski razred, ki je predstavljen v tem članku, ni zapleten in ga lahko izvede vsak mojster, tudi začetnik. Glavna stvar je biti pazljiv, potrpežljiv in ustvarjati z veseljem!