FoodPro Preloader

Najboljša darila - božični spominki z lastnimi rokami


Na novo leto, seveda, darila morajo biti tematska, svetla in barvita, katerim niso predstavljena. Zato je najbolje, da jih naredite sami, saj samo tako lahko izrazite ne le praznično razpoloženje, ampak tudi svoj odnos do osebe, ki ji je dar namenjen. Vse božične spominke z lastnimi rokami imajo posebno vrednost, saj oseba v njih vstavi del svoje duše in topline. Naj

Na novo leto, seveda, darila morajo biti tematska, svetla in barvita, katerim niso predstavljena. Zato je najbolje, da jih naredite sami, saj samo tako lahko izrazite ne le praznično razpoloženje, ampak tudi svoj odnos do osebe, ki ji je dar namenjen. Vse božične spominke z lastnimi rokami imajo posebno vrednost, saj oseba v njih vstavi del svoje duše in topline.

Najpogostejši božični spominki z lastnimi rokami - občutljivo in "transparentno" snežinke. Vsi poznamo tehniko izdelave takšnega nakita od zgodnjega otroštva. Vendar pa je pripravo podobno darilo v odrasli dobi, je treba zapletla nalogo in da snežinka bolj obsežen, gost in ustvarjalen. Najboljša tehnika izdelave je kombinacija zvitih papirnih rezin. Takšni elementi se zbirajo v kakršnih koli vzorcih, ki tvorijo lepe, voluminozne in nenavadno občutljive snežinke. Pomembno je tudi upoštevati velikost snežinke, saj prevelika ne bo združena z vsako notranjostjo.

V novem letu predstavljamo darila vsem našim prijateljem in sorodnikom, tako da so lahko naša darila univerzalna in razdeljena v različne kategorije, na primer glede na spol. Idealno darilo za žensko za zimsko praznovanje je kipce ali kakšna druga malenkost. V spretnih rokah takšne stvari postanejo vredna dekoracija vsake notranjosti. Če govorimo o darilo za človeka za novo leto, potem je najbolje, da dajo prednost nestandardne kulinarične darila. Lahko so piškotki z loki ali željami ali kakšna druga nenavadna jed.

Glavni božični spominki z lastnimi rokami so počitniške zimske kartice. Če je kartica narejena doma, potem lahko nalepite na koščke bombažne volne, zberete iz njih originalno risbo ali ornament.
Kartica z vezeninami na kartonski osnovi bo zelo nepozabna. Takšni kompleti se prodajajo v vseh ročno izdelanih trgovinah v državi, prav tako je treba omeniti, da je vezenje mogoče zamenjati s kvačkanimi elementi. Prilepljeni so na podnožje kartice, darilo pa izgleda zelo nežno in elegantno.

Novoletne spominke lahko naredite s praznimi steklenicami dezodorantov. Obložene so s krpo in penasto gumo ali drugo polnilo pod njo. Posledično se lahko takšne številke spremenijo v katerokoli pravljično bitje, žival ali pa samo Božiček s snežnimi deklicami. Logično se prilegajo tako pod božično drevo kot na počitniško mizo. Samo tukaj, da bi postavili na smrekove veje, na žalost takšne številke ne bodo delovale zaradi prevelike teže.

Domače krogle preje so najbolj ustvarjalni novoletni spominki, ki so zelo priljubljeni med obrtniki te sezone. Da bi niti imele zaobljeno obliko, jih je treba dolgo pritrditi na podobno "plesen" (za to lahko uporabite balon) in jih potopite v lepilo. Da bi predstavili takšno darilo, je pomembno, da ga začnete vnaprej, rezultat pa bo presegel pričakovanja avtorja.

Kako narediti užitne šolske potrebščine: recepti in razkošnostiOsupljive slike, ki jih zlahka zamenjate s PhotoshopomShahl Engelna: shema in opis.  Pletenje s šalom iz škarjLjudje so se odločili, da bodo ustvarili najljubše otroške fotografije, rezultat pa je bil zelo smešen.Kako sušiti pomaranče za dekor.  Zanimive ideje o uporabi posušenih citrusovCrochet lekcije: jaknaSpregovorimo o tem, kako kvačkati krpico z raztegnjenimi zankamiKvačkane čevlje: shema in opis pletenja