FoodPro Preloader

Kako tkati torbico dlesni? Osnovne tehnike tkanja


Ustvarjanje lastnega modnega dodatka ni lahka naloga. Ampak ne obžalujem porabljenega časa, ker bo takšno znanje ugodno poudarilo vaš okus, slog in ustvarjalnost. Po tem, ko se naučite tkati denarnico z nizom gumijastih trakov, lahko presenetite vse svoje prijatelje s čudovito stvarjo. Kompleti za obrt Pri nakupu seta morate takoj paziti na določeno število gumijastih trakov, v večini primerov je to 2.000, 3.0

Ustvarjanje lastnega modnega dodatka ni lahka naloga. Ampak ne obžalujem porabljenega časa, ker bo takšno znanje ugodno poudarilo vaš okus, slog in ustvarjalnost. Po tem, ko se naučite tkati denarnico z nizom gumijastih trakov, lahko presenetite vse svoje prijatelje s čudovito stvarjo.

Kompleti za obrt

Pri nakupu seta morate takoj paziti na določeno število gumijastih trakov, v večini primerov je to 2.000, 3.000 ali 6.000 kosov. Dražji je komplet, boljši bo gumi, to je enake velikosti in izdelan iz visokokakovostnega silikona. V procesu se dobro raztegnejo in se ne deformirajo. Ta izdelek bo videti zelo lepo.

Priporočljivo je, da kupite komplet in stroj. Zagotavlja več priložnosti za ustvarjanje izvirnih modelov, večina idej pa je mogoče uresničiti samo s pomočjo stroja velikih velikosti. Koristna in Y-oblika praćka. Komplet lahko vključuje veliko dodatkov, kot so posnetki in vse vrste okrasnih predmetov. S pomočjo sponk je prikladnejše povezovanje delov izdelka in štetje vrstic.

Za delo je potreben kavelj. Ker tkanje torbico dlesni potrebujejo z malo pritiska, je bolje uporabiti kovinsko orodje. Plastični kavelj ni tako zanesljiv in se lahko zlomi.

Ob opredelitvi barve in velikosti izdelka lahko varno pridete na delo.

Vrtimo na stroju

Kako tkati denarnico na stroju? Dela se začnejo na dveh vrstah, ki se nahajajo na robovih. Zaželeno je, da odstranite srednjo, tako da ne moti.

Vrstico je treba položiti v obliki osmic, ki se nahajajo diagonalno. Ko dosežete rob, morate obrniti stroj. Druga vrstica je izdelana v istem zaporedju, vendar so uporabljeni neuporabljeni stolpci.

Zdaj morate narediti dve navpični vrsti, ki sta zaprti na skrajnih stolpcih stroja. Nato se spodnji sloj dlesni nežno dvigne in odpre še dve vzporedni vrsti. Spodnji sloj se ponovno dvigne. Postopno dodajate nove gumije, tkate stene izdelka.

Barvna paleta in oblikovalska fantazija

Pri ustvarjanju denarnice mora poveljnik vnaprej načrtovati število odtenkov in postavitev barvne sheme, saj je njen videz odvisen od barv, ki so vtkane v izdelek. Igrate lahko na kontrastih ali gladkih prehodih iz enega odtenka v drugega. In nekdo si želi torbico iz enoglasnih gumijastih trakov. Obstaja toliko možnosti, da okrasite površino - z biseri, okrasnih, majhne izvirne gumbe.

Ko je želena velikost pripravljena, je treba iz stroja odstraniti desno vrstico. Preostali del je potreben, da se oblikuje ventil, tako da se denarnica lahko zapre. Pustite v njej luknjo - na tem mestu bo prišlo do zanke. V ta namen nosite gumijaste trakove, ko delate v obliki osmic.

Preden končni izdelek odstranite iz naprave, morate pritrditi zgornji rob povezane verige. Zadnji gumb je prišit.

Drug način za tkanje

Mojstri ponujajo drugo možnost, kako vezati torbico dlesni. Leži v dejstvu, da, ki prvi sloj, vi twist elastične trakove v dveh zavojih, in jih morate postaviti na stebrih, ki se nahajajo diagonalno. Serija bo izgledala kot sekajoče črke "X". Nato se gumi zložijo po obodu stroja in spodnji sloj se dvigne. Ko je želena velikost pripravljena, morate iz ene vrstice pritrditi verigo gume. To bo ostalo, da naredite pokrov ventila - in denarnico lahko uporabite v vsakdanjem življenju.

Pogledali smo, kako na stroj natlačimo torbico dlesni. Sedaj lahko prijatelje ugačate tako, da jih predstavite z edinstvenimi in lepimi dodatki. Vsakič lahko poberete nove, bolj zapletene in prefinjene modele - in jih oživite. Oblikovanje je omejeno le z vašo domišljijo.

Kako tkati denarnico na pračici?

Enostavno orodje za tkanje je plastična pračica. Lahko ima dva ali več zob. Vsakdo se lahko na ta način nauči ustvarjati unikatne predmete.

Na začetku se izvede ničelna vrstica, uporabita se dve skrajno desni vrsti pračice, ki sta dvakrat oblečeni na gumijasti trak, drugi konec pa je na notranji strani nameščen na drugi. Torej naj diagonalno vržemo šest gum.

Naslednja guma se zvija v dveh obratih. Enako se vrgnejo na steze, spreminjajo samo smer.

Obesite gumijaste gumbe na najbolj oddaljene stebre in gumi iz nič vrzeli v notranjosti. Takšna dejanja se ponovijo približno do osemkrat - vse je odvisno od velikosti denarnice.

Ko so vrstice pripravljene, je treba prva dva gumijasta traku v drugi vrsti zavrteti čez prvi stolpec in plesti celotno vrsto. Poskrbeti morate, da se zadnji gumi nahaja na spodnji vrstici.

Preden odstranite dokončano denarnico iz pračice, morate robove zavarovati z drugo elastiko in narediti vozel.

Kvačkanje: Kako začeti

Če imate le kvačkano kljuko, lahko ustvarite tudi edinstveno in enako lepo denarnico. Takšno ročno delo je preprosto. Poglejmo torej, kako s kljuko vezati denarnico gumijastih trakov.

Delo se začne s skodelico. Ustvarjen je na ta način: izdelana je zanka, nato je elastični trak zavit, drugi konec pa je vržen na kavelj. Da bi dno postalo trajnejše, se hkrati uporabljata dve vrčki.

Sedaj morate izpolniti 10 povezav, kar pomeni, da se hkrati dvakrat zavrti. Vsi elastični trakovi so oblečeni in se vlečejo skozi prvo, uporabljeno v osnovi. Preostala dva zanka sta prav tako potegnjena skozi kavelj.

Naslednjih nekaj gumijastih bi morali zagrabiti skozi štiri vrstice. Takšne manipulacije se ponavljajo, dokler se ne oblikuje 10 povezav. Naslednji dve povezavi sta izvedeni z enim elastičnim trakom.

Zadnji koraki

Zdaj se bo pletenje malo spremenilo - gre v krog. Zadnje tri zanke s kljuke se preštejejo, označijo in kavelj vstavi v luknjo od zgoraj - skozi dve strani ene elastične trakove. Uporabite obroč, skozi katerega ste potegnili dve zanki, drugo stran pa potegnite nazaj.

Previdno raztegnite prvo zanko skozi ostalo. Po tem mora biti trak raztegnjen skozi celotno povezavo. Vsaka povezava mora biti nato popolnoma vezana - do konca vrstice.

Na koncu morata biti dve zanki in šele nato se skozi njih prečka kavelj. Potem dal na šarenico, ki je potegnil skozi proge na nasprotni strani. Skozi zadnjo zanko se potegne kavelj in se tako prepletajo nove vrstice šarenice in dodajo novi krogi.

Treba je zagotoviti, da zadnja zanka preide skozi vse preostale. Dno bo pripravljeno, ko bodo tkane tri vrstice denarnice.

Zdaj je potrebno pripraviti zaponko ali zatič za priročno delo. Središče je treba opozoriti, da ne bi zašel. Tkanje se nadaljuje na enak način, vendar se uporablja samo en krog.

Začetek vsake vrstice je treba zabeležiti, da se med tkanjem ne bi zaletaval.

Zaključek

Večbarvni majhni gumijasti trakovi so ustvarili grozljiv občutek, ki se je spremenil v dekorativne elemente, ki krasijo oblačila in jih celo dopolnjujejo. Iz gume izdelujemo nakit in igrače.

Ta strast se je začela v velikih količinah v Ameriki, zdaj pa so otroci z vsega sveta z veseljem prišli do svetlih in nenavadnih obrti iz majhnih rezinočk. Izumljajo se bolj zapletene tehnike. Odgovorili smo na vprašanje, kako tkati torbico dlesni. Danes ta tehnika nikomur ne povzroča presenečenja. Ravno nasprotno, mnogi ji občudujejo, ker so izdelki resnično zelo nenavadni.

Pletena škatla: uporaba, samoproizvodnjaRep trak: kaj je, kako se uporabljaŠablona je nepogrešljivo orodje pri notranji opremi.Sklopka za roke: mojstrski razred in vzorciSlavni fotograf Nigel Barker: kariera, osebno življenje, deloKvačkani vzorci: izvirne ideje, opis fotografije, nasvetiNajboljše igre za dve osebiPletene palčke z iglami za pletenje - ustvarjajo lepoto z vzorci ali vzorci