FoodPro Preloader

Kompleti za križno šivanje "Ryolis": značilnosti, prednosti, novice


V Rusiji ni tako veliko proizvajalcev navzkrižnih stic. "Riolis" - ena od domačih podjetij, ki ustvarja izdelke za ustvarjalnost, splošno znana v tujini. Podjetje je na trgu že več kot 20 let in eno izmed prvih, ki je začelo s proizvodnjo gotovih sklopov niti, platna in barvne sheme. Obseg podjetja "Riolis" Oblikovanje originalnih modelov v podjetju ima svoj umetniški oddelek. V pon

V Rusiji ni tako veliko proizvajalcev navzkrižnih stic. "Riolis" - ena od domačih podjetij, ki ustvarja izdelke za ustvarjalnost, splošno znana v tujini. Podjetje je na trgu že več kot 20 let in eno izmed prvih, ki je začelo s proizvodnjo gotovih sklopov niti, platna in barvne sheme.

Obseg podjetja "Riolis"

Oblikovanje originalnih modelov v podjetju ima svoj umetniški oddelek. V ponudbi so kompleti iz serije »Ustvarite se« z volnenimi nitkami Safil, izdelane v italijanščini, vrhunska kolekcija iz Anchor flossa, blazin, vrečk, pokrovov in kartic za vezenje. Za igle, ki imajo raje druge tehnike, neumnost ponuja komplete za delo z biseri, trakovi, soutache, zadrge, klobučevine in sorodnih izdelkov.

Prednosti in slabosti kompleta za križno šivanje "Ryolis"

Veliko ruskih šivalk je prvič čutilo lepoto tega tipa hobija s kitom „Ryolis“. V seriji »Ustvari se« je predstavljen eden izmed najbolj kakovostnih kompletov z volnenimi nitmi.

Izdelki blagovne znamke imajo več pomembnih prednosti:

 1. Svetel in zanimiv dizajn. Končano delo izgleda zelo lepo v notranjosti, super kot darilo.
 2. Nizki stroški. Celo veliki kompleti so dostopni.
 3. Vzorci nitke so namenjeni za udobje kvalificiranih delavcev. V nekaterih kompletih so ločene tablete z majhno količino niti, kar olajša iskanje želene barve.
 4. Različne teme. Modeli so na voljo za začetnike in izkušene igralke z visoko stopnjo izdelave.
 5. Razpoložljivost Kompleti za križno šivanje "Ryolis" je enostavno najti na prodajnem pultu za ustvarjalnost, ki se prodaja povsod.
 6. Skrb za stranke. Nit v kompletih je vedno z veliko mejo: dovolj, tudi če je v procesu dela vezenje naredilo napake.

Slabosti izdelkov blagovne znamke vključujejo ne preveč udobno za odvijanje svežnjev volnene preje in tablet za njih. Pred delom je zaželeno, da se vse barve razdelijo na posebne kolute za shranjevanje zobne nitke ali uporabite organizator. Nekateri šivalkami opažajo krhkost in mehkost platnenega platna v novih sklopih »Ustvari sam«. Težava je v shemi, zlasti po delu z drugimi kompleti za križno šivanje. V "Riolis" senci niti in njena barvna oznaka se ne ujemata.

Nenavadni prizori v setu "Ryolis"

Podjetje ve, kako svoje navdušence presenetiti s posebnimi ploskvami za vezenje s križnim šivom. Novost »Riolisa« v letu 2014 je bila serija sklopov s športnimi temami: »Biatlon«, »Curling«, »Dvojno drsanje«, »Hokej«. So zelo enostavne za izvajanje in so primerne tudi za začetnike. "Snowboarder" v tej seriji je namenjen izkušenim veznikom.

Leta 2016 je "Ryolis" praznoval svojo dvajseto obletnico. V katalogu so se pojavile številne slike, ki temeljijo na delih znanih umetnikov in prizorov, posvečenih tradicijam in slikovitim krajem Rusije: znamenitosti Moskve, Sankt Peterburga in Krima, slikarstvo Zhostovo, ruski lov, balet.

Vsak komplet, ne glede na velikost in kompleksnost izvedbe, je bil izdelan do najmanjše podrobnosti. Tudi najbolj običajni rastlinski oblikovalci ustvarjajo popolnost, mojstrsko izbiro prehodov in poltonov, tako da je končno delo videti obsežno in »živahno«. Sheme so tako preproste, da lahko šivalka uživa le v procesu vezenja, saj se je obrnila stran od vsakodnevnih skrbi.

Nove postavke v katalogu za leto 2017

V katalogu leta 2017 je bilo med vezeninami za križeve iz »Ryolisa« izdelana serija miniaturnih slik s prebivalci kmetije »Khutorok« in več parcel s piratsko temo. Oblikovalci niso pozabili na ljubitelje cvetličnih motivov: svetli šopki, nenavadni venci privlačijo pozornost in so sposobni okrasiti notranjost v vsakem slogu. Craftswomen, ki imajo raje pastelne barve in gladke barvne prehode lahko tudi najdejo set za sebe. Seznam novih izdelkov se nenehno širi. Proizvajalec sledi trendom v svetu igle in nenehno dopolnjuje svoje nabore z novimi, prej neuporabljenimi tehnikami: vezenine na platnu s tiskanimi vzorci in na plastičnem platnu, vezenine na satenskem šivu, trakovi.

Nasveti za začetnike

Nekaj ​​končnih priporočil:

 1. Preden začnete z delom, si umijte roke z milom in vodo, da ne bi umazali platna in risali.
 2. Zlepljujte pregibne točke in vogale sheme z lepilnim trakom. To bo pripomoglo k preprečevanju prezgodnjih poškodb.
 3. Če želite ponovno uporabiti vezje iz niza, je najbolje, da kopirate in delate z njim. Zaradi ustreznih simbolov, ki označujejo barvo, pomanjkanje barve ne vpliva na delo. Razlika med odtenki niti in njenim prenosom na papir lahko zmedeta le neizkušeno iglo.
 4. Pri delu na obroču ne poskušajte prenapetati vezenine, da jih ne poškodujete.

Kompleti za križno šivanje "Ryolis" bodo ustrezali tako začetnikom kot izkušenim veznikom. Katalog podjetja bo odličen vir navdiha in vam bo v pomoč pri izbiri.

Ladje z bučkami naredite sami korak za korakom. Obrt iz bučkeObrti iz vej: najboljše ideje ecodecoraRag lutke: podroben opis proizvodnjeNodularni batik: izvedbena tehnika, mojstrski tečaj za začetnikeDekoracija in barvanje poročnih očal naredite samiTelovnik za pse: vzorec, konice za šivanje. Oblačila za pseKako narediti škatlo z lastnimi rokami: fotografija, mojstrski razredŽenski plašč: vzorec. Vzorec ženskega zimskega plašča