FoodPro Preloader

Nenavaden pogled na lutke: Ženska, ki izdeluje Zombie Bebe


Ljudje so navajeni, da vidijo lutke srčkane in smešne, kot so dojenčki. Toda Julia Hamill izgleda precej drugače. Zaradi njene ustvarjalnosti obstaja več kot ena lutka pošasti. Vendar so tako strašni, da so primerni za grozljivke. In stroški takih "milaha" se giblje od 19.000 do 78500 rubljev. Takšni

Ljudje so navajeni, da vidijo lutke srčkane in smešne, kot so dojenčki. Toda Julia Hamill izgleda precej drugače. Zaradi njene ustvarjalnosti obstaja več kot ena lutka pošasti. Vendar so tako strašni, da so primerni za grozljivke. In stroški takih "milaha" se giblje od 19.000 do 78500 rubljev. Takšni originalni izdelki so povpraševanje po svojem nenavadnem, čeprav čudovitem videzu.

Grozljiv hobi

Obrtnica priznava, da je vedno želela združevati življenje z mrtvimi. Zato je začela predelovati trgovske lutke v skladu s svojimi željami. Barve jih, dodajajo kljuke in kosti živali, krzno. Ustvarjanje enega dela traja približno 60 ur. V tem času ženska ročno opravi vse nadgradnje kupljenih igrač.

Toda najbolj neverjetna njena dela lahko imenujemo oči. Ona jih naredi tako, da se zdi, kot da lutka gleda ljudi po sobi. Zaradi tega je še bolj grozljivo. Zdi se, da lahko resnično naletijo in ubijejo.

Začetki hobiji

Julia pravi, da je vedno uživala v grozljivih filmih. Uživala je v njih. Zato se je obrtnica odločila narediti nekaj enako groznega. Začela je slikati lutke, ki so jih naredili zombiji in pošasti. Zaradi dejstva, da so igrače izdelane iz silikona, je v njih enostavno vstaviti fangs in kosti, da se naredi brazgotine in šivi. Ženska nikoli ne ponovi svojih igrač. Vsaka lutka je vedno edinstvena. Da, morda so si nekoliko podobni, vendar bodo vedno prisotne presenetljive razlike.

Vendar pa Julia pravi, da ne misli, da so njena bitja strašna. To so srčkani otroci, ki izgledajo kot pošasti. Ni jih treba strah, čeprav je videz igrač in super.

Takšna strast je ženski omogočila ne le ustvariti nekaj nenavadnega, ampak tudi zapustiti delo. Zdaj lahko počne, kar ji je všeč, plačuje se za to in preživlja več časa s svojo družino.