FoodPro Preloader

Krojaštvo sundress na vzorec sundress za pisarno


Kaj obleči? Skoraj vsaka ženska si to vprašanje zastavlja vsako jutro in namerava zapustiti hišo. Toda, če delo vključuje oblačenje, potem je vprašanje izbire oblačil zapleteno. Pisarniški delavec vključuje tesne hlače, srajce, obleke in poslovne obleke. Toda vsaka ženska želi takšno podobno garderobo razredčiti z nečim zanimivim. Na primer, sund

Kaj obleči? Skoraj vsaka ženska si to vprašanje zastavlja vsako jutro in namerava zapustiti hišo. Toda, če delo vključuje oblačenje, potem je vprašanje izbire oblačil zapleteno. Pisarniški delavec vključuje tesne hlače, srajce, obleke in poslovne obleke. Toda vsaka ženska želi takšno podobno garderobo razredčiti z nečim zanimivim. Na primer, sundress je vredna alternativa obleki. Konec koncev, pod njim lahko nosite različne bluze, srajce, dodajte zanimivo opremo, s čimer spremenite svojo sliko vsak dan.

Na kratko o sundressesih

Obstaja veliko sort te vrste oblačil. Toda ravno pisarna sundress razlikuje resnosti. Če jo zašijete okoli figure in izberete pravi nakit, potem bo takšna obleka lastniku omogočila, da bo videti ženstvena in privlačna, kljub strogemu pisarniškemu slogu.

Poleti, na počitnicah, bo lahka obleka s kapuco vrhunec vaše garderobe. Klasičen model je idealno kombiniran z bluzo in je primeren za pisarniško delo. V hladnem vremenu bo v garderobi postala nepogrešljiva topla sundress iz flisa, če pa je bila narejena ročno, bo taka stvar postala najljubša. Poleg tega, če sami šivate oblačila, vam ne bo treba plačati v trgovini, poiščite model, ki ustreza slogu, ki se odlično prilega telesu. Zato se bomo danes ukvarjali s krojenjem sundre za pisarno po vzorcu.

Izbira modela in izbira tkanine

Najprej izberemo za katero sezono bomo pripravili izdelek, saj bo vzorec zimske obleke za pisarno nekoliko drugačen od vzorca poletnega. Tkanine so izbrane tudi glede na letni čas. Zimske obleke so po možnosti izrezane iz težkega materiala in imajo strožjo obliko. Kot material so za to primerni žamet, flanela, frotirne tkanine. Nato določite model. Razmislite o korakih šivanja zimske različice.

Začnite pripravljalna dela

Ker je izbira modela že narejena, bo naslednji korak izdelava vzorca sundress za pisarno in priprava vseh potrebnih orodij in materialov. Potrebujete papir, svinčnik, krpo, podlogo, šivalni stroj, velike šivalne škarje, igle in igle, nit, kredo ali milo, železo, merilni trak in preprosto ravnilo. Prav tako morate razmisliti o tem, kakšno vrsto sponko bo, na tej podlagi, kupiti zadrgo, gumbi, gumbi ali kaj drugega.

Zdaj morate vzeti papirni vzorec za toplo sundress za pisarno in ga prenesti na glavno tkanino, kot tudi na material za oblogo. Če podobnega za vaš model ni bilo mogoče kupiti, potem na modelu s pomočjo svinčnika in ravnila samostojno narišemo vzorec sundreza za pisarno.

Nadaljujemo s prilagajanjem izdelka.

Na podlagi vgrajenega vzorca sundra za pisarno iz polovičnega materiala izrežemo polovico sprednjega dela bodočega izdelka, nato pa tudi zadnjo polovico izrežemo iz obloge. Zdaj bomo storili enako z glavnim gradivom in drugo polovico. Obstajata 2 prednja dela in 2 hrbta od glavne vrste tkanine in enaka od tkanine za oblogo.

Kaj je naslednje? S pomočjo likalnika povežemo glavne dele z oblogo. Šivajte ob straneh sprednje in zadnje strani izdelka. S šivalnim strojem šivamo s sprednje strani pregibov na zadnjem delu, ne da bi dosegli spodnji tretji del. Zdaj morate povezati zgornji del z nižjim, ročno šivati ​​te dele, pustiti nekaj centimetrov za pravice. Določite kraj, kjer bo strela locirana.

Za takšno sundress popolno tajno zaklepanje. Nežno ročno šivajte zadrgo med zadnjimi vrhovi. Izdelujemo predhodno montažo, nastavitev dolžine, rokav, vrat. Če vse ustreza, potem s pomočjo šivalnega stroja šivamo usposobljene dele. Obdelujemo tudi robove rokavov, rokavov in izrez.

Zadrgo pritrdimo, nato pa povežemo oblogo in pletenico s skrivno zadrgo. Lepilna železna obloga. Če namesto zadrge obstajajo gumbi, kljuke, zanke in drugi elementi, potem jih vnaprej pripravite.

Tako smo po enostavnem vzorcu obleke-sundress za pisarno, zašili nepogrešljivo stvar v garderobi za vsako gospo. Dodajanje dodatkov tej obleki je lahko raznolika v strogem pisarniškem slogu.

Ladje z bučkami naredite sami korak za korakom.  Obrt iz bučkeObrti iz vej: najboljše ideje ecodecoraRag lutke: podroben opis proizvodnjeNodularni batik: izvedbena tehnika, mojstrski tečaj za začetnikeDekoracija in barvanje poročnih očal naredite samiTelovnik za pse: vzorec, konice za šivanje.  Oblačila za pseKako narediti škatlo z lastnimi rokami: fotografija, mojstrski razredŽenski plašč: vzorec.  Vzorec ženskega zimskega plašča