FoodPro Preloader

Kako lepa je slika za družabno mrežo?


Kako lepo je dobiti sliko na avu (avatar)? To vprašanje se pojavlja med mnogimi dekleti, in ne samo med njimi, mladi ne bodo zavrnili dobre fotografije na strani na socialnih omrežjih. Danes je virtualna komunikacija zelo modna in skupna. Socialna omrežja so zavzela eno najpomembnejših mest v življenju vsake osebe, stare od 12 do 30 let. In

Kako lepo je dobiti sliko na avu (avatar)? To vprašanje se pojavlja med mnogimi dekleti, in ne samo med njimi, mladi ne bodo zavrnili dobre fotografije na strani na socialnih omrežjih. Danes je virtualna komunikacija zelo modna in skupna. Socialna omrežja so zavzela eno najpomembnejših mest v življenju vsake osebe, stare od 12 do 30 let. In to ni presenetljivo, saj takšne storitve ponujajo številne priložnosti.

V družabni mreži lahko najdete veliko zanimivih informacij, klepetate, najdete podobno misleče ljudi in celo srečate ljubezen. Zato mladi na različne načine krasijo svoje strani. Nekdo doda izvirna stanja, nekdo slike. Toda zelo pomemben element strani je ava. Fotografije v profilih so vizitka vsake osebe, zato je vredno zavrniti nerodne slike.

Pravila, ki vam bodo pomagala dobiti fotografijo svojih sanj:

  • Kako dobro je dobiti sliko na avu? Pred objektivom je treba ravnati čim bolj naravno. Ne dajte obrazov, kažejo strašljivo ali, nasprotno, smešne obraze - to je vse odveč in samo posega v dober okvir. Samo postanite ali sedite lepo - in dobite odlično fotografijo.

  • Kako kul fotografirati na avu? Morate izbrati pravo obleko. Za dekleta je lahko lepa obleka, elegantna bluza s krilom in kavbojkami. Frank obleka (spodnje perilo, itd.) - ni najboljša rešitev za fotografiranje. Mladenič si lahko sam izbere srajco in črne hlače ali kavbojke. Glavna stvar - stvari morajo biti urejene in čiste. Pomembno je, da se lahko dobro predstavite v teh oblačilih. V njem bi se počutili svobodno, nič ne bi smelo požeti. Zelo pomembno je, da je vaša slika dokončana, potem se bo izkazalo, da bo fotografija odlična. Uredno urejene kodre, lahka ličila in sladki nasmeh - to je za dekle. Človek je še lažje - lepo oblikovani lasje (če, seveda, obstaja nekaj, kar je treba zlagati).
  • Kako lepa je slika na avu? Izberite dobro ozadje. Če boste fotografirali v apartmaju, potem vam ni treba to storiti pred preprogo. To ozadje je že nekaj let »trend« neuspešnih fotografij. Kako lepo je slikati na avi, če posnamete sliko v naravi? Poglejte, da v ozadju ni pijanih oseb ali čudnih prizorov. Prepričajte se, da v okvirju na splošno nihče ni odveč. Prav tako vam ni treba izbrati neprimernih mest za to fotografijo, na primer stranišča v nakupovalnih centrih. To je precej priljubljeno mesto, ki ga lahko vidite na fotografijah mnogih deklet in ne samo med njimi. Kaj jih pritegne v to institucijo? Lahko samo ugibamo.

  • Kako lepa je slika na avu? Prepričajte se, da v okvir ne pride nobena oseba. Na primer brat ali oče. Prijatelji zelo radi izdelujejo različne podskupine med fotografiranjem. Na primer, rogovi "set" in druge smešne stvari v njihovem mnenju. Prepričajte se, da taki ukrepi na njihovi strani niso.

Vsak okvir lahko dodate ali izboljšate s pomočjo dobro znanega programa Photoshop ali drugega podobnega. Glavna stvar je, da ne pretiravate. Od takrat bo fotografija postala grda ali nezanimiva.

Polna krila za dekleta.  S svojimi rokami posodabljamo garderobo male princese.Poštne znamke ZSSR.  Zbiranje žigovSibirski kovanec: Skrivnosti in skrivnostiCrochet cvetje: mojstrski tečaj za začetnikeŠtirje načini za izdelavo uokvirjenega žepaUporabi si jabolčni obseg - opis in zanimive idejePoiščite podobno sliko ali Kako razviti otroka v igriIzdelava svetlih in lepih božičnih šopkov bonbonov z lastnimi rokami