FoodPro Preloader

Kako narediti trollo kostum Rosettes?


Ali vaša hčerka kot risanka o trolih in zdaj želi biti kot Rosetka na vseh matinejih? Podprite otroka. Konec koncev, samo v otroštvu dekleta vedo, kako ceniti pravljico in želijo živeti v njej. Izdelava trolla z lastnimi rokami je enostavna. Zanimivo je Za podrobnosti preberite spodaj. Oblačila za matineje Troll kostum je zelo preprost. Temel

Ali vaša hčerka kot risanka o trolih in zdaj želi biti kot Rosetka na vseh matinejih? Podprite otroka. Konec koncev, samo v otroštvu dekleta vedo, kako ceniti pravljico in želijo živeti v njej. Izdelava trolla z lastnimi rokami je enostavna. Zanimivo je Za podrobnosti preberite spodaj.

Oblačila za matineje

Troll kostum je zelo preprost. Temelji na modri obleki. Seveda, v risanki, Rosette nosi vsakodnevno obleko, ampak na matineja je bolje, da izberejo nekaj bolj slovesno. Na primer, lahko kupite ali zašijete satenasto obleko z lahkim šifonom. Na vratu je potrebno narediti prekrivni sloj. Narejena mora biti iz iste tkanine, iz katere je narejena obleka. Podloga ne bo izstopala iz materiala, temveč v barvi. Oblika tega dekorativnega elementa je kapljica, samo njen ozek konec ne konvergira na eni točki. Okrasite trim mora biti cvetje, kroglice in gumbi. Tudi na dnu obleke morate narediti aplikacijo. Potrebno je izrezati tri kapljice rožnate barve in od njih narediti tratino.

Lahko naredite lasuljo z lastnimi rokami. Trolni kostum bo brez njega brez okvare. V ta namen lahko uporabite umetne pramene las, ki jih je treba predhodno obarvati rožnato, ali pa vzeti debelo volneno nit. Za izdelavo potrebujemo mrežasto kapico. Na njej smo vezali niti ali pa jih nalepili. Za volumen v središču las dodamo valjček za lase. Na vrhu zbiramo umetne lase in jih zavezujemo z gumijastim trakom. Če želite, lahko naredite trol bang. Na samem koncu vstavite okvir v lase. Lahko se tudi prilepi za zanesljivost. Okrasimo okvir z enakimi barvami kot obleka.

Obleka za dojenčka

Nekatera dekleta, tudi na novoletnih prireditvah, želijo iti v podobo rozet. Trolni kostum je preprost, zato bo mati lahko preprosto zadovoljila otrokovo željo. Osnova bodo rožnate hlače in turtleneck. Morajo nositi modro obleko. Zaščitite njegov primer pol ure. Vzorec obleke je pravokoten, z izrezom pod rokami in okroglim vratom. Ko je cvetni ornament šel vzdolž roba vrtnice, ga je treba ponoviti. Celotno dno lahko celo obarvate z drugo barvo, na primer zeleno. Kot dekorativni element je treba uporabiti pas. To bo skrival šiv, in vzorec je dokaj preprost za postavitev. Na eno od ramen mora šivati ​​dekorativna prekrivka, v obliki pravokotnika, z zaobljenim robom.

Trolni kostum je treba dopolniti s svetlo lasuljo. Lahko je narejena iz krzna. Da bi bilo pokrivalo manj materialno, lahko okvir izdelamo iz časopisov. Ta trak s krznom je preprosta naloga. Dno las mora biti okrašena z modrim trakom s cvetjem.

Hitro obleko

Če nimate časa za pripravo na počitnice za dolgo časa, in vaša hči res želi iti v podobo vaših najljubših likov risanke, stilizirati obleko. Trolni kostum morda ni zelo podoben tistemu, v katerem je Rosa šla, če pa okrasite glavo z nekaj voluminoznega in roza, bo podobnost še vedno tam. Kako hitro šivati ​​obleko? Naredi samo krilo. T-shirt lahko nosite vse, po možnosti z likom vaše najljubše risanke. Kako narediti krilo? Vsi večbarvni paketi so narejeni po istem vzorcu. Večbarvni til narežemo na pravokotnike, ki gredo v dlesni. Da bi krilo izgledalo bujno, je bolje, da naredimo dva ali tri plasti. Frizura za dekle bi morala biti izdelana tudi iz tila. Da bi bilo lažje, vzemite svetlo klobuk in ga ovijte s prozorno tkanino. Na vrhu bi morali zbrati vse "repe" in jih vezati z gumijastim trakom.

Princesa Image

Za dekle lahko ustvarite kostum za eno uro. Bujna hčerka modre obleke bo temelj. Potrebno je pritrditi ali šivati ​​majhen trak tila na njegov rob ali samo trak. Za ta dekorativni element morate priložiti cvetje. Narejene so iz kapljic. In iz kakšnega materiala, da jih razrežemo? Možno je iz papirja, vendar je bolje od tkanine, ki ohranja svojo obliko. Dva cvetja morata biti okrašena z oblačilnimi trakovi.

Obračamo se na izdelavo pokrivala. To je treba narediti iz tila. Razrežite ta material na kvadrate in zložite geometrijske oblike drug na drugega. V centru postavimo volumen za lase ali kos penaste gume. Sestavljanje “repov” tkanine in vezanje z elastičnim trakom. Izkazalo se je, nekakšna roza torba. Da bi jo pritrdili na glavo, potrebujete čepke ali prikrite. Linijo las in lasuljo je treba zapreti z rožami.

Mickey Mouse kostum: korak za korakom navodilaModna nagubana krila - atribut osnovne garderobe vsake ženskeKako izdelati lesen stroj za vašega otrokaFrosty vzorec na oknu to storite samiKako narediti kostume žabe to storite samiKako šivati ​​kostum gnoma z lastnimi rokamiOsupljiv božični kostum za dekleta "Asterisk"Kako narediti čebelni kostum za otroško matinejo