FoodPro Preloader

Do-it-yourself krzna obrti: zanimive možnosti


Zdi se samo, da so obrti, narejeni iz krzna, sami po sebi težko. Če veste, subtletnosti takega dela - kako šivati ​​elementov skupaj, kako narediti puhasto pom-pom, kako pritrditi prazno na podlago iz usnja ali klobučevine, potem je precej preprosto za izvajanje mehko igrače ali originalno dekoracijo. Ločeno

Zdi se samo, da so obrti, narejeni iz krzna, sami po sebi težko. Če veste, subtletnosti takega dela - kako šivati ​​elementov skupaj, kako narediti puhasto pom-pom, kako pritrditi prazno na podlago iz usnja ali klobučevine, potem je precej preprosto za izvajanje mehko igrače ali originalno dekoracijo. Ločeno nakupovanje krzna ni potrebno, vedno v hiši je star plašč s krznenim ovratnikom ali umetno krzno za otroke, iz katere je otrok že dolgo zrasel. Previdno izrežejo krzno iz svojih oblačil, skušajo ne poškodovati kože in iz tega materiala izrezati potreben del.

Članek bo obravnaval kako izdelati obrt iz krzna z lastnimi rokami in vzorce fotografij. To so mehke igrače iz naravnega ali umetnega krzna, ženski nakit in obeski za ključe na torbi ali torbici ter izvirno srce kot darilo vašemu ljubljenemu na Valentinovo. Za delo boste potrebovali materiale pri roki, potrebna orodja in pištolo za lepljenje.

Chick keychain

Za šivanje takih plovil iz krzna z lastnimi rokami potrebujete dve vrčki različnih velikosti. Nežno prerežite praznine s škarjami, upogibajte dlake navznoter. Šivanje pomponov z najlonsko nitjo s tanko iglo. Pripravite sintetični olje ali del penaste gume, da zapolnite notranjo votlino vsakega pompona. Majhni šivi obložiti krog krzna in na koncu zategnite nit tesno, po vstavitvi polnila. Na ta način naredite dve žogici: eno majhno - za glavo in veliko - za podobo telesa.

Nadaljnje podrobnosti obrti iz krzna so sešiti z lastnimi rokami. Od oranžnega filca izrežite noge in kljun piščanca in jih pritrdite na izbranih mestih z močnimi šivi. Potrebno je le šivati ​​okrogle črne tipke-oči. Če ste naredili otroka mehko igračo, potem je pripravljena. Če želite izdelati obesek za ključe na torbici ali aktovki za vašo hčerko, potem je na vrh glave pritrjen kovinski obroč, na katerega je pritrjen karabin ali ušes s svetlo nitjo.

Ljubljeno srce

Srčkan dodatek ne bo le prijeten kot darilo za počitnice, temveč bo tudi v mrzlih februarskih dneh ogrel vašo ljubljeno osebo v žepu. Lahko šivamo krzno srce iz naravnega in umetnega materiala. Bolje je uporabiti predlogo za rezanje tkanine. Izrežite dva enaka elementa in ju šivajte skupaj s šivom čez rob. Da krzno ne moti, je nežno poravnati. Če je po šivu padel med šivi pod nitko, se odstrani z iglo.

Dva izrezana srca sta sešita vzdolž šivaste strani, kar pušča majhno luknjo za polnilo. Nato gredico obrnemo s krznom na vrh in notranjo praznino napolnimo s poliestrom. Ostaja le šivanje luknje in pritrditev obroča za obešanje ključev.

Igračka gnome

Kot obrt si lahko naredite tako čudovito pritlikavko s samopostrežnim krznom. Fotografija po korakih prikazuje vse potrebne dele igrače, zato se bo zlahka spopadla z nalogo. Za trupel pravljičnega značaja uporabljajo staro volneno nogavico ali odrezan rokav iz nepotrebnega puloverja. Po eni strani se vleče močan vozel, na drugi strani pa je padla vsaka križa. V našem vzorcu gre za riž, lahko pa se uporabljajo okrogli grah, fižol, leča ali ajda.

Ko je telo polno, na drugi strani privežite drugi vozel. Iz najlonskih nogavic ali starih nogavic se reže kvadrat, polnjen z bombažem in vezan s tesno pom-pom. To bo nos karaktera. Okrepljena je z vrečko žit. Krzneni trikotnik je prišit od spodaj. To je brada gnoma. Ostala bo šivati ​​trikotni pokrovček iz klobučevine in ga okrasiti s kroglicami, kroglicami ali čipkastimi vložki. Toy gnome pripravljen!

Krzna broška

Poglejmo še eno ročno delo iz usnja in krzna. Lahko naredite lepo broško s svojimi rokami iz samo nekaj kosov naravnega krzna in izrežemo barve iz usnja po vzorcu. Da bi obrt dobro obdržala svojo obliko, lahko med plasti kože vstavimo debel plastični krog, na primer izrežemo iz stare bančne kartice ali uporabimo otroški čip. Na istem mestu pritrdite sponko.

Lepljenje se proizvaja z lepilno pištolo ali debelim lepilom PVA. Za krznene kroglice so bile voluminozne, premazane z lepilom in napolnjene s koščki fino narezanega usnja. Da bi bile od zadnje strani gladke, dokler se polnilo ne posuši, so položene na ravno površino stekla.

Ogrlica

Če je vrvica napeta skupaj z velikimi kroglicami z obrazi in puhastimi pomponi, boste dobili originalno dekoracijo na vratu, ki jo lahko nosite v zimskem hladu celo na puloverju.

Kako narediti puhasto pompons iz naravnega krzna, že veste, je dovolj, da šivajo krog krzna s šivi z močno nit kapron in jo privijte na vozel. Zanimivo je narediti vse pompone za ogrlico istega premera, vendar bo obrt z zmanjšano velikostjo, ko se odmakne od središča nakita, videti lepa. Ogrlica je okrašena s krznom samo spredaj. Hrbet je veriga z zaponko.

Originalne kroglice

Glavna vrednost naslednje dekoracije je v medaljonu in obeskih iz krzna. Potrebni bodo dodatki v obliki kovinskih stožcev, kroglic in lepe zavite vrvice. V centru za krzno vstavite izrezljani medaljon z velikim kamenčkom v sredini. Takšno nenavadno delo je mogoče razpršiti v vseh pogledih, odvisno od materialov, ki jih lahko kupite v šivalni trgovini.

Bolje je, da vzamete naravno krzno, sicer se bodo umetne dlake čez čas raztrgale in grde.

Obrt, narejen iz krzna z lastnimi rokami, katerega glavni članek je na kratko opisan v članku, je le majhen del tega, kar je mogoče izdelati iz takega materiala. Predstavljajte si in ustvarite v svojem užitku!

Mickey Mouse kostum: korak za korakom navodilaModna nagubana krila - atribut osnovne garderobe vsake ženskeKako izdelati lesen stroj za vašega otrokaFrosty vzorec na oknu to storite samiKako narediti kostume žabe to storite samiKako šivati ​​kostum gnoma z lastnimi rokamiOsupljiv božični kostum za dekleta "Asterisk"Kako narediti čebelni kostum za otroško matinejo