FoodPro Preloader

Slika iz naravnih materialov, narejena z lastnimi rokami - ekskluzivna dekoracija doma


Notranjost vašega doma je zanimiv in lep poklic. Slika iz naravnih materialov bo lahko hišo napolnila z udobjem in prijetnimi spomini na poletje. S svojimi lastnimi rokami bo postala ekskluzivna dekoracija, ki bo pokazala čudovit okus prebivalcev doma. Potrebni materiali Kot osnova se navadno izbere karton ali vezan les, ki se razreže, da ustreza velikosti prihodnjega okvirja. Če

Notranjost vašega doma je zanimiv in lep poklic. Slika iz naravnih materialov bo lahko hišo napolnila z udobjem in prijetnimi spomini na poletje. S svojimi lastnimi rokami bo postala ekskluzivna dekoracija, ki bo pokazala čudovit okus prebivalcev doma.

Potrebni materiali

 1. Kot osnova se navadno izbere karton ali vezan les, ki se razreže, da ustreza velikosti prihodnjega okvirja. Če bo slika postavljena na steno, mora biti priloga opravljena pred začetkom ustvarjalnega procesa.
 2. Material za ustvarjanje prihodnje mojstrovine je lahko vsak element flore:

 • Korenine in veje so pogosto izbrane za ustvarjanje obrti iz naravnega materiala. Slike z njihovo uporabo izgledajo zelo impresivno z dobro premišljeno kompozicijsko rešitvijo: nameščena na robu ali v kotu platna. Deli drevesa se razrežejo in pritrdijo na podlago. Najbolj bizarne oblike korenin in vej je treba iskati ob gozdnih cestah in poteh. V potokih in ribnikih lahko zaradi dolgotrajnega bivanja v vodi pridobijo nenavaden odtenek, na šotnih mestih pa so primeri zlate barve.
 • Iglastih šapic majhne velikosti, da bi "zmrzali učinek" - potopi v zelo nasičene solne raztopine, s čimer jo zaščiti pred prezgodnjim izlitjem.
 • Slika naravnih materialov, narejena s slamo z lastnimi rokami, prav tako izgleda zelo impresivno. Da bi ga ustvarili, je potrebno obrezati, nato posušiti in gladiti stebla žit. Iz takšnih slepih se izrežejo vsi elementi bodoče sestave.
 • Stožci in oreščki bodo sliki dali potreben volumen, lahko jih pokrijemo z brezbarvnim lakom, da dodamo sijaj.
 • Zelo originalne kompozicije so pridobljene iz školjk in kamenčkov.
 • Če želite narediti sliko naravnega materiala, lahko uporabite semena in žita. Majhna velikost substrata vam omogoča, da natančno določite majhen vzorec ali ornament. Najpogosteje se uporabljajo aromatična zrna kave, grah in fižol.

 • Tanke, posušene rezine hrušk in jabolk so idealne za ustvarjanje sadnega miru.

3. Okrasni, kroglice, gumbi in miniaturne sintetične žuželke se uporabljajo kot dodatni nakit.

4. Če želite popraviti podrobnosti slike, je lepilo primerno: »PVA«, »Super«, »Master«, itd.

Stopnje dela

 1. Obvladujemo osnovo slike: pritrdimo okvir in vezan les (karton) s pohištvenim spenjalnikom.
 2. Narišite skico kompozicije s preprostim svinčnikom.
 3. Naravni material pritrdite na podlago.
 4. Dekoriramo z dodatnimi elementi.
 5. Slika naravnih materialov, izdelana z lastnimi rokami, bo trajala dlje, če je prevlečena z lakom za lase, ta proces bo preprečil izgubo majhnih delov.
 6. Na najvidnejše mesto postavimo ekskluzivno mojstrovino in dobimo estetski užitek.

Zaključek

Ne pozabite, da je narava muse za vsako ustvarjalno osebo, zato je v iskanju zapleta za svojo prihodnjo kompozicijo bolje pogledati okoli sebe. Slika iz naravnih materialov, ustvarjena v ekostilu z lastnimi rokami, lahko postane čarobno okno na svetu.