FoodPro Preloader

Vojaški otroški kostumi to storite sami


Vojaška otroška oblačila preteklih let so v zadnjem času zelo priljubljena. To kaže, da je mlajša generacija dovolj obveščena in ima predstavo o vojaški zgodovini svoje države. Povpraševanje po vojnih kostumih Zelo pogosto, začenši od vrtca, otroci vzgajajo domoljubne občutke in ljubezen do domovine. Sporočajo ji

Vojaška otroška oblačila preteklih let so v zadnjem času zelo priljubljena. To kaže, da je mlajša generacija dovolj obveščena in ima predstavo o vojaški zgodovini svoje države.

Povpraševanje po vojnih kostumih

Zelo pogosto, začenši od vrtca, otroci vzgajajo domoljubne občutke in ljubezen do domovine. Sporočajo jim čas, ko so živeli narodni junaki: ruski junaki, junaki prve in druge svetovne vojne. Najpogosteje se staršem ponudi šivanje vojaških otroških kostumov v obdobju Velike domovinske vojne.

Pri pripravi otroških matinej učitelji iščejo tematske pesniške izbire, se učijo pesmi iz vojnih let z dojenčki, šivajo uniforme mornarjev, pehotnih vojakov, tankerskih posadk, pilotov s pomočjo mater in babic. Vojaški kostumi za otroke so namenjeni kostumiranim praznovanjem ob dnevu branitelja in dneva zmage. Poleg tega se v številnih vrtcih in šolah otroci ukvarjajo s koreografskimi in gledališkimi krogi ter studii. V programu teh združenj obstajajo literarne in glasbene skladbe, koreografske in gledališke predstave o Veliki domovinski vojni.

Študija nacionalne zgodovine je vedno koristna ne le za otroke, ampak tudi za odrasle. Ne bo odveč spomniti se tistih, ki so premagali mirno nebo nad njihovimi glavami in toplo sonce.

Vrsta uniform

Vojaške otroške obleke so lahko pletene ali sešiti. Ustvarite svoj individualni vzorec. Za ples bodo morali narediti udobno, ne omejujejo gibanja uniform. Čim bližje prvotni obliki, morajo biti tisti, ki igrajo na vojaških prireditvah, ki na odru izvajajo pesmi.

Otroška obleka za dečka je lahko sestavljena iz kratkih hlač, pokrovčkov in majice ali srajce. S tkanino, ki jo morate izbrati barve kaki, bo kostum pripeljal na temo vojne. Otrok z veseljem se bo počutil vpleten v ljudi vojaškega poklica. Fantje se radi igrajo z igračami, ki prikazujejo orožje. So rojeni borci in vitezi. So bojevniki, pripravljeni pomagati. Zato je za vašega otroka bolje, da si z rokami zašije vojaško obleko za otroke.

Namigi za začetnike in krojače

Kako šivati? Za tiste, ki znajo držati nit z iglo, to ne bo težko. Toda za tiste, ki sploh ne morejo šivati, želim dati nekaj nasvetov. Začni z majico. Prevedite njeno velikost na tkanino, kar kaže na lokacijo vratu in pod pazduho.

Preden začnete rezati, morate merilu na vsaki strani dodati nekaj centimetrov za šive. Izrežite in pritrdite dele z zatiči, nato pa uporabite šivalni stroj in šivajte vse vzdolž zarezanih šivov. Vrat bo moral obleči trak tkanine, širok pet centimetrov. Vse vojaške otroške kostume lahko okrasimo s trakom sv. Jurija, pet zvezdasto zvezdo, značke in epolete.

Čast za vojsko

Otroške vojaške obleke z lastnimi rokami lahko dopolnimo z jopiči. Ta atribut je primeren za mornarsko, padalsko in vojaško uniformo. Za to ustrezajo vse tkanine s črtami. Kratice, podolgovate hlače so sešiti na enak način. Lažje šivanje hlače z elastiko. Vse stare hlače bodo lahko igrale vlogo predloge. Za krojenje modernega sloga vojaških oblačil je bolje uporabiti madež ali zaščitno barvo. Za moško vojaško obleko je potreben atribut pokrovček ali pokrovček.

Lahko kupite že pripravljene možnosti za pokrivala v trgovini in jih obložite, tako da jih naredite po izvirniku. Gimnastičar je narejen iz običajne otroške srajce. Gumbi so spremenjeni v skladu z zahtevami atributov vojaških uniform, vezeni so z naramnicami z žepi, prestreženi z običajnim pasom, oblikovanim kot vojni kostum.

Kaj je mogoče povezati

Za obrtnike, ki znajo plesti, je priporočljivo s svojo roko izdelati tankersko čelado, vzeti padalko in mornarsko kapo. Otrokom je še posebej všeč, če na glavi nosijo uniformo. Vzorec brez vrha je sestavljen iz platišča, dna in krone. Iz kartona je treba rezati trak s širino 5 centimetrov, poskusiti na otrokovo glavo, lepilo z lepilnim trakom.

Narišite velik krog na papirju, označite radij, ki je enak dolžini traku, razdeljen na dva dela. Najprej morate narediti prazen pokrivala na papirju, nato pa lahko prenesete vse velikosti na tkanino ali začnete pletiti z uporabo pripravljenega vzorca.

Dekleta in vojaška uniforma

Dekleta se radi oblačijo v vojaške simbole, ki so manj kot fantje. In če boste šivali kostum malega mornarja, bo hčerka srečna. Ko se otroci začnejo učiti mornarskega plesa "Apple", je kostum zelo koristen. Otroška vojaška obleka za mornarke bo cenjena. Sestavljen bo iz krila, šivanega pol-sonca ali v pregibu.

Da bi dobili ta glavni element kostum, morate narediti dve meritvi: dolžina krila in pas pol grip dekle. Tkanino je treba prepogniti na pol, odložiti dolžino polovičnega ročaja iz zgornjega kota in dodati še 12 centimetrov, narisati lok, označiti želeno dolžino izdelka in narisati črto. Naredite stranski šiv. Upognite pas in vstavite gumo. Dno krila je lahko okrašeno z belimi trakovi.

Otroški vojaški kostum za dekleta ima v svojem setu enake klobuke kot fantje. Gimnastika bo izgledala kot fant. Namesto hlače - krilo. Za vsak kostum lahko vzamete preproste majice in srajce ustrezne barve. Dovolj je dodati nekaj atributov vojaške uniforme: aplikacije sidra, črt in zvezdic, tako da kostum ustreza predmetu vojne.

Patriotizem v akciji

Z lahkoto lahko šivate obleko otroškega vojaškega, vzorec katere je na voljo v končnem obrazcu. Brez takih kostumiranih dogodkov, ki so bili posvečeni vojni in veliki zmagi, bo proces spodbujanja domoljubja nepopoln. Otroci radi vidijo. Zato bolje razumejo resnico, se spomnite najpomembnejših dejstev. Poleg tega bo kostum, narejen ročno, originalen in individualen.

Lahko je popolnoma enaka barva in tekstura. Nekdo od staršev bi raje naredil mornarsko obleko s pokrovčkom. In nekoga mati šiva za otroka traja, in dodal, da je veličasten pompon. To je mogoče, če koreografska kompozicija ali izvedba ne zahteva strogih meril za kostume.

Natančno ujemanje ali ustvarjalni pristop

Vsako otroško oblačilo mora biti udobno. Ampak z uniformami potrebujejo občutljivo ravnanje. Tu je pomembna največja zgodovinska resnica, ne le udobje. Ne pozabite, da bo otrok v obleki vojnega bo šel na parado, bo nastopil na odru. In v dvorani ali v veteranskih vrstah bodo tisti ljudje, ki so nosili obliko vseh vojnih let. In kako ne morejo vedeti, kakšno gimnastiko so vstavili pod vojaški pas, kako so nosili kape ali kape.

V tem primeru se lahko sklicujete na muzejske eksponate, na zgodovinske imenike in skušate čim bolj približati izvirnikom oblačil, ki jih bodo otroci prikazali. To je pomembno tudi za mlajšo generacijo: naj vedo, kako je izgledala vojaška uniforma, prikazana v igri časa.

Otroke je treba naučiti, kako pravilno nositi vojaška oblačila. Dostojanstvo in skrbni odnos do vojaške uniforme je ena od sestavin patriotskega izobraževanja. Če že od zgodnjega otroštva učimo otroke, naj ljubijo svojo državo in častimo spomin na njihove prednike, obstaja upanje, da bo odraščala generacija visoko moralnih, duhovno zdravih ljudi.