FoodPro Preloader

Kako šivati ​​kostum gnoma z lastnimi rokami


Božične noše za otroško zabavo se lahko zašijejo samostojno. Seveda, za to boste potrebovali nekaj prostega časa, stvari svetlih barv, ki jih je mogoče predelati, ali majhne kose nove tkanine, dodatkov, šivalnega stroja in seveda vsaj nekaj spretnosti rezanja in šivanja. Postopek ustvarjanja kostuma vam ne vzame veliko časa, otroka pa bo zelo zanimivo in koristno opazovati vaše ustvarjalno delo in pomagati pri izvajanju preprostih operacij. Karnevals

Božične noše za otroško zabavo se lahko zašijejo samostojno. Seveda, za to boste potrebovali nekaj prostega časa, stvari svetlih barv, ki jih je mogoče predelati, ali majhne kose nove tkanine, dodatkov, šivalnega stroja in seveda vsaj nekaj spretnosti rezanja in šivanja.

Postopek ustvarjanja kostuma vam ne vzame veliko časa, otroka pa bo zelo zanimivo in koristno opazovati vaše ustvarjalno delo in pomagati pri izvajanju preprostih operacij. Karnevalska obleka, ki ste jo izumili in zašiti z lastno roko, bo edinstvena in bolj zanimiva kot tista, ki jo dobite v trgovini (nekateri od vaših skupin ali razredov bodo zagotovo prišli).

Ker se boste sami šivali, ne smete izbrati nekaj zelo težkega: težave se lahko pojavijo med delom. Poleg tega mora biti kostum zanimiv in primeren za otroka.

Oglejmo si, na primer, šivanje kostuma pritlikavca - priljubljenega pravljicinega značaja, ki ga otrok verjetno pozna iz knjig, ki jih je prebral.

Kakšen gnome izgleda, seveda, se spomniš. Najprej pomislite, kakšne podrobnosti kostuma si lahko izposodite iz otroške garderobe v končani obliki.

Izdelava kostuma z lastnimi rokami, lahko uporabite obstoječo svetlo srajco, enoglasno ali z veselim vzorcem. Dobro bo, če obidete robove ovratnika in manšete z zbrano čipko.

Če želite narediti kostum gnoma, boste morali najti kratek jopič, po možnosti sijoč jopič, ali ga zašiti sami. Vzorec je izjemno preprost, tkanina za takšen izdelek pa bo potrebovala zelo malo. Robove izdelka obdelajte s kontrastnim trakom ali pletenico. Za okrasitev telovnika uporabite aplikacijo, svetle gumbe, žepke za obliž.

Če želite narediti čudovit kostum gnoma, boste potrebovali hlače pod kolenom. Lahko jih tudi šivate. Morda bo v garderobi otroka najdeno nekaj primernega. V skrajnih primerih skrajšajte lepe barve hlač, iz katerih je otrok preprosto zrasel. Spodnji del hlačk se zbere in obleče. Osnova za novoletno obleko je pripravljena.

Sedaj dodajte nekaj podrobnosti, ki bodo pomagale ustvariti prepoznavno gnome kostum. Fotografije si lahko ogledate v vaši najljubši otroški knjigi. Opazili boste, da je zahtevani atribut obleke pokrovček. Izvlecite ga iz zadnje in pred svojim puloverjem, ki še vedno izgleda dobro, vendar je že postalo majhno za vas (ali iz nove tkanine). Roke iz istega puloverja obrnite v gamaše. Čevlji, ki jih bo nosil otrok, okrasijo s sijočimi loki.

Pravi gnom mora imeti belo brado, takšno je mogoče najti v trgovini z igračami za otroke. Je poceni, kasneje pa jo lahko uporabimo za ustvarjanje drugih karnevalskih kostumov. Lahko naredite brado za kostum gnoma. Potrebno je le najti trak belega umetnega krzna, širine približno 10 cm, najprej izmeriti zahtevano dolžino, nato pa nastalo brado pritrditi na pokrovček.

Zdaj je kostum popolnoma pripravljen. Šivajte vrečko ali nahrbtnik iz ostankov tkanine različnih barv na vašega otroka. Kot lahko vidite, boste potrebovali zelo malo časa, da ustvarite karnevalsko obleko in vašo sposobnost za ustvarjalnost in ustvarjalnost.