FoodPro Preloader

Prihranite najsrečnejše trenutke v življenju ali kako z lastnimi rokami narediti album za novorojenčka


Novorojenček raste zelo hitro. Dobesedno vsak dan opazite spremembe v njegovem izgledu, vedenju, razvoju. V prvem letu otroka raste in se zelo spreminja. Zato mama in oče poskušata na fotografijah zajeti vse najbolj zanimive trenutke. In postalo je tradicija shranjevanja slik prvega leta življenja malega človeka v ločen album. Ta p

Novorojenček raste zelo hitro. Dobesedno vsak dan opazite spremembe v njegovem izgledu, vedenju, razvoju. V prvem letu otroka raste in se zelo spreminja. Zato mama in oče poskušata na fotografijah zajeti vse najbolj zanimive trenutke. In postalo je tradicija shranjevanja slik prvega leta življenja malega človeka v ločen album. Ta postavka mora biti zelo lepa, izvirna in seveda edinstvena. Te zahteve lahko izpolni le album za novorojenčka, narejen z ljubeznijo. Zagotavljali vam bomo zanimive ideje in koristne nasvete za njegovo izvajanje.

Cover

Otroški albumi za novorojenčke so ves čas »na poti«: starši jih gledajo z otrokom, jih pokažejo svojim sorodnikom in prijateljem, jih ves čas napolnijo z novimi slikami. Predpostavlja se, da bo ta postavka shranjena več let in morda celo prešla iz generacije v generacijo. Zato razmislite o tem, kako pokriti album za novorojenčka z lastnimi rokami, upoštevajte dejstvo, da mora biti trdno in trajno. Ponavadi je izdelan iz debelega kartona. Če ga nimate, lahko med njimi zalepite nekaj listov navadnih pisarniških potrebščin. Nato morate okrasiti okras. V ta namen lahko uporabite ovojni papir s svetlimi otroškimi odtisi, nalepkami, zabavnimi slikami iz knjig ali le lepimi ozadji. V sredini kritja prilepite fotografijo otroka. Album lahko poimenujete z imenom otroka ali eno od naslednjih možnosti: »Mala princesa«, »Naš mali človek«, »Naše dojenčke«. To je samo namig in pomislite na svoje prvotno ime. S svojimi rokami si lahko (in celo moraš!) Laminirati pokrov s pomočjo širokega scotch traku. To bo ščitilo stvar pred onesnaženjem in podaljšalo njeno življenjsko dobo. Kot dodatne dekorativne elemente lahko uporabite čipke, trakove, okrasne tkanine, tkanine.

Strani

Če želite oblikovati strani, dvignite debel papir ali karton. Listi so lahko v različnih barvah, okrašeni z aplikacijami, nalepkami in napisi. Pritrjevanje fotografij je mogoče s PVA lepilom ali vnaprej pripravljenimi vogali. Ne uporabljajte silikatnega lepila pri delu, na koncu postane rumeno in pokvari videz. Vsaka stran je lahko tematsko uokvirjena. Na primer, album za novorojenčka lahko vključuje strani, okrašene z ladjami, letali, risanimi liki (gnomi, Dunno, Pinokio). Za male princese in temo albuma bi moralo biti primerno, s podobo Pepelka, Malvina, Palčica, s cvetjem.

Vezava

Ustvarite svoj album za novorojenčka in razmislite o zanesljivem načinu povezovanja strani. Veliko jih bo, zato se bo izkazalo, da je izdelek obsežen. Montaža se lahko izvede na naslednji način:

  1. Privežite vse liste traku in jih pred preluknjajte z luknjico.
  2. Vstavite vzmet. Lahko ga kupite v trgovini za blago za ročno delo ali odstranite iz starega zvezka. Za to montažo morate najprej opraviti na vseh listih luknje.
  3. Povežite strani z obroči. Lahko jih tudi odstranite iz mape za shranjevanje datotek.

Kako in kaj postaviti v album?

Najbolj udobno, ko so vse fotografije in posnetki v albumu postavljeni v kronološkem vrstnem redu. Zato se lahko na prvi strani prilepi test nosečnosti, nato pa slika ultrazvoka zarodka. Naslednjih nekaj listov lahko vsebuje oznake iz bolnišnice, slike prvih minut otrokovega življenja. No, potem pridejo strani, posvečene vsakemu mesecu življenja. Ne pozabite si vzeti mesta, kjer bodo razdelki: »rastem« (grafikon višine in teže), »dan krsta«, »prvo potovanje«, »moj prvi zob« itd. Poleg postavitve fotografij, snemanje dosežkov otroka, palico natisne rok in nog, prve slike, tudi če so navadne "astrakhan". In seveda pripravite nekaj strani, kjer bodo urejene fotografije in informacije o praznovanju enoletne starosti.

Takšen album za novorojenčka, izdelan z lastnimi rokami, bo ostal dober spomin za vas in vašega otroka že vrsto let. Ustvarjanje takšnih izdelkov je zelo razburljivo. V prihodnosti, ko drobci rastejo, lahko naredite druge tematske albume, na primer »Vrtec«, »Morski prosti čas«, »Prvič v prvi razred« itd. Lepe slike in izvirni albumi za vas!

Polna krila za dekleta.  S svojimi rokami posodabljamo garderobo male princese.Poštne znamke ZSSR.  Zbiranje žigovSibirski kovanec: Skrivnosti in skrivnostiCrochet cvetje: mojstrski tečaj za začetnikeŠtirje načini za izdelavo uokvirjenega žepaUporabi si jabolčni obseg - opis in zanimive idejePoiščite podobno sliko ali Kako razviti otroka v igriIzdelava svetlih in lepih božičnih šopkov bonbonov z lastnimi rokami