FoodPro Preloader

Dve možnosti za izdelavo vrtnic iz čokolade


Cvetje in sladkarije so vedno veljale za klasična darila. Ali je možno nekako združiti ti dve temi? Poskusite, na primer, narediti vrtnice iz sladkarij. Ta možnost oblikovanja bo videti zelo ustvarjalno in nenavadno. Kako narediti nenavadno presenečenje iz sladkarij? Izkazalo se je, da so lahko sladke vrtnice iz bonbonov okrašene na več načinov. Najpog

Cvetje in sladkarije so vedno veljale za klasična darila. Ali je možno nekako združiti ti dve temi? Poskusite, na primer, narediti vrtnice iz sladkarij. Ta možnost oblikovanja bo videti zelo ustvarjalno in nenavadno.

Kako narediti nenavadno presenečenje iz sladkarij?

Izkazalo se je, da so lahko sladke vrtnice iz bonbonov okrašene na več načinov. Najpogosteje uporabljena možnost je zavijanje sladkarij v lep material. Praviloma se bonbone zavijajo v več plasti listov svetleče barve ali krep papirja. Izkazalo se je, da so zelo zanimive skladbe, od katerih je vsaka edinstvena zaradi domišljije šivalk. Na podlagi teh idej so ustvarjene, vključno z obrti, topiary, v katerem je mogoče združiti več povsem drugačnih v teksturo in slog materialov.

Še en precej nenavaden način izdelave cvetja je, da naredite popke iz sladke mase. Spodaj sta opisana dva koraka po korakih, kako je izdelana (MK) sladkarija. Vodeni s predstavljenimi možnostmi, lahko z lastnimi rokami enostavno naredite edinstvena presenečenja in jih nato predstavite kot darila.

Kaj narediti cvetlični aranžmaji z bonboni?

Če nameravate izdelati šopek velikih bujnih vrtnic, boste potrebovali naslednje materiale:

  • valoviti papir (floristični) želene barve (rdeča, rožnata, rumena, bela);
  • Slaščice;
  • leseni nabori ali žica za stebla;
  • dvostranski trak;
  • lepa tkanina (organza, žamet, brokat itd.);
  • dekorativni zaključni materiali (trakovi, kroglice, umetni listi, niti);
  • lepilo za vroče taljenje;
  • kraft papir;
  • Škarje;
  • pena (za registracijo spodnjega dela sestavka).

Tehnologija vključuje izrezovanje različnih cvetnih listov in njihovo pritrditev na steblo. Da bi dobili čudovite velike odprte ali pol-ekspandirane brste, so praznine zložene z robov in nekoliko raztegnjene. Zato je najbolj uspešen material - valovitega papirja.

Candy Rose: Budova delavnica

Torej, kako ustvariti takšno mojstrovino? Oglejmo najlažji način, kako narediti vrtnice iz čokolade. Namesto tega se bo izkazalo, da so zaprti. To bo zahtevalo tanek in enostavno prevlečen papir. Lahko ga zamenjate z lepo krpo. Naredite snopke v obliki enakih kvadratov velikosti približno 10 x 10 cm. “Krzneni plašči” za sladkarije so lahko tudi okrogle oblike.

Na dolgem lesenem sladoledu. Na njega lahko namestite drugo, ki jo poravnate z ravnimi podlagami. Nato ovijte papir kvadratne bonbone in prepognite robove navzdol. Na vrh brstičnega konusa oblikujte, zato je bolje uporabiti sladkarije ustrezne oblike Material pritrdite na dno cvetja in ga večkrat zavijte z lepilnim trakom. Nadaljujte z vetrom na dno stebla. Ne pozabite priložiti izrezan papir iz zelenih listov. Pakiranje v lep papir. Lahko daš šopek!

Kako slepe vrtnice iz sladkarij?

Nekatere gospodinje so verjetno poskušale iz testa peči izvirno sladko cvetlico. Recept mora seveda zagotoviti, da končni izdelek ohrani obliko tudi po pečenju. Toda rad bi naredil svoje roke, na primer sladkorno vrtnico ali marmelado. Žal ta material ni primeren za ustvarjalnost, saj je krhek in se samo topi v vaših rokah. Zato morate misliti, da je lahko po strukturi podobna glini ali preskusni masi.

Ali je mogoče in kako narediti rožo iz sladkarij? Če želite to narediti, poskusite z uporabo žvečljivih plošč. Zelo dobra rešitev bi bila uporaba sladkarij Mamba ali drugih sladkarij s podobnimi lastnostmi.

Candy Rose Making

Torej naredite popolnoma užitno cvet iz žvečilnih bonbonov. Vzemite jih 2-3 pakiranja (po možnosti različne odtenke, kot so svetlo rumena in roza). Razpakirajte bonbone in jih nato dobite dobesedno za nekaj sekund v mikrovalovni pečici, da bodo postali nekoliko bolj prilagodljivi. Po tem zavijte vsak kos na čisto mizo z valjarjem, dokler ne dobite majhnih pastil debeline 4-5 mm. Ni nujno, da imajo enako velikost in debelino.

Po tem, z majhno kozarec z ostrimi robovi ali katere koli druge predmete, iztisnite kroge - prihodnje cvetnih listov. Njihovo obojestransko utrjevanje na leseni palici, pritiskanje navzgor na dno brstičkov. Torej postopoma, ena skodelica tvori vrtnico. Na zadnjih cvetnih listih naredite valovite robove, ki jih delno izvijajo navzven, deloma znotraj kali. Tak šopek je mogoče urediti kot pravi, zložen v rjavi papir. Tudi majhne vrtnice bodo odlična dekoracija torte ali peciva, ki bo nadomestila kremo. Zagotovo bodo takšna presenečenja zadovoljila druge z nenavadno in ekstravaganco.

Rože in sladkarije so bile in bodo klasično darilo. Zdaj veste, kako jih združiti v eno zelo nenavadno in lepo presenečenje.